Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Segway i2 bílý

Zobraziť katalóg
Segway i2 bílý
Osobný transportér silniční verze, (white)
Kód:  SW002a Produktové číslo:  20145-00002
Segway i2 bílý Predaj skončil

Segway i2 bílý

Cestná verzia futuristického vozítka Segway kombinuje atraktívny vzhľad, perfektná funkčnosť a neutuchající zábavu.i2 je priamo navrhnuté pre použitie v meste.Vďaka kompaktným rozmerom a perfektné ovládateľnosti ju môžete použiť na cestu do práce, na úrad alebo potrebné na prechádzku so psom v obľúbenom parku.

"i dvojka" je konštruovaná tak, aby si poradila s rozličnými typmi povrchu i so všetkými nástrahami chodníkov, ako sú obrubníky a podobné terénne prechody.Vďaka náklonným a výškovo nastaviteľným řídítkům LeanSteer ovládate Segway prirodzenými náklony svojho tela tým smerom, akým sa chcete vydať.Na bezdrôtovom InfoKey ovládačmi pritom môžete kontrolovať aktuálnu rýchlosť, stav batérií a ďalšie dôležité dáta alebo s jeho pomocou aktivovať bezpečnosťou režim.

Model i2 dokáže vyvinúť rýchlosť až 20km/h.Je vybavený Saphion lítium-ionovými batériami, ktoré zaručujú dojazd až 38km!Batérie nie sú náročné na údržbu, majú veľmi dlhú životnosť a pracujú do teploty až -10 ° C.Plne nabité sú približne po dvoch hodinách, pričom napájací kábel sa pripája do klasickej zásuvky.Segway nemá žiadne emisie, jazda na ňom je tak ekologicky nezávadná, zato však veľmi zábavná a návyková!

Upozornenie:Pri objednaní odporúčame osobný odber tovaru kvôli absolvovaní krátkeho osobného školenie o spôsobe zaobchádzania, údržbe a ovládanie vozítka.

Parametre:
Maximálna rýchlosť:20 km/h
Celková nosnosť::118 kg
Rázvor:63 x 63 cm
Váha:47.7 kg
Typ batérie:Dve Saphion ® lítium-iónové batérie
Dojazd:38 km, podľa terénu a štýlu jazdy.
Motory:Dva bezkomutátorové jednosmerné servomotory
Kola:35 cm sklom vystužený termoplast
Pneumatiky:48 cm nepíchnutelné pneumatiky
Výška plošiny:21 cm
Výška podvozku:7.6 cm
Display:Infokey bezdrôtový ovládač

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Segway i2 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Segway i2 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Segway i2 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Segway i2 bílý.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií