Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SHB 4467TQ

Zobraziť katalóg
SENCOR SHB 4467TQ
5 2 hodnotení
Tyčový mixér príkon 800 W, drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie, počet nožov 6, plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo a turbo rýchlosť, materiál nohy nehrdzavejúca oceľ, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha
Kód:  SENTM449 Produktové číslo:  SHB 4467TQ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4467TQ

Výkonný tyčový mixér Sencor SHB 4467TQ pri práci v kuchyni maximálne využijete, pretože je veľmi skladný, zároveň ale vyniká pri príprave lahodne jemných kaší, pyré aj nadrveného ľadu na obľúbenú ľadovú triešť. Pri mixéri oceníte tiež nádobu so sekáčikom, ktorému podľahne všetko, čo mu padne pod ostrý nôž – bylinkami počnúc, orechami končiac. Na docielenie dokonalých výsledkov disponuje šesťkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom s príkonom 800 W. Rýchlosť môžete regulovať plynulo tak, že stlačíte tlačidlo. Medzi obľúbené funkčnosti patrí aj ochrana, ktorá zaistí, že si pri mixovaní nepofŕkate celú linku a vďaka ktorej už môžete bezpečne mixovať aj horúce pokrmy. 

Zásadné vlastnosti tyčového mixéra Sencor SHB 4467TQ 

  • Funkcia: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie 
  • Turbo rýchlosť
  • Príkon 800 W 
  • Príslušenstvo mixéra: sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha 

Nepostrádateľný tyčový mixér s bohatým príslušenstvom SENCOR SHB 4467TQ 

V krabici s mixérom Sencor SHB 4467TQ zároveň našlo miesto aj široké príslušenstvo. Pomocou sekacieho nadstavca pripravíte lahodné bylinkové pesto, rozomeliete mandle na úžasnú tortu či koláč alebo si nasekáte ovocnú bombu plnú vitamínov. Sekáčik má takú ohromnú silu, že hladko spracuje aj ľad a zmrznuté ovocie. Metlu na šľahanie nemôžete vynechať pri miešaní nadýchaných krémov, výrobe lahodnej šľahačky či domácej majonézy. Pri tyčovom mixéri nemožno opomenúť aj praktickú konštrukčnú špecialitu, ktorou je úzka mixovacia noha pri prídavnom nadstavci a ktorá nezlyhá ani pri mixovaní v pohári s úzkym hrdlom. Navyše je tyčový mixér vybavený aj nádobou na mixovanie. 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
6 Hotovo!
Vlastnosti
Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
6 Hotovo!
Vlastnosti
Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
800 W Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SHB 4467TQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHB 4467TQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4467TQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4467TQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SHB 4467TQ.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií