alzaplus segmenty sda v2

SENCOR SHB 5602BL

Zobraziť katalóg
SENCOR SHB 5602BL
4,0 1 hodnotení
Tyčový mixér príkon 1000 W, počet rýchlostí 20, sekanie, šľahanie a mixovanie, počet nožov 4, nadstavce vhodné do umývačky, plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo a turbo rýchlosť, materiál nohy antikoro, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba a šľahacia metla
Kód:  SESHB602 Produktové číslo:  SHB 5602BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 5602BL

Štíhly tyčový mixér Sencor SHB 5602BL nájde svoje stále miesto v každej kuchyni, pritom však na jedničku obstará prípravu radu zeleninových smoothies, vláčnej zemiakovej kaše, zeleninových pyré alebo aj domácej majonézy. Mixér disponuje tiež nádobou so sekáčikom, ktorý zvládne všetko od bazalky po orechy. Aby vám mixér dlho a spoľahlivo plnil všetky priania, vo svojich útrobách je vybavený motorom s príkonom 1 000 W. Účinná regulácia rýchlosti je možná navolením niektorého z 20 dostupných rýchlostí. Pri práci si ľahko nastavíte potrebnú rýchlosť plynule tým, že zatlačíte na gombík. Medzi obľúbené funkčnosti patrí aj ochrana proti striekaniu, vďaka ktorej už môžete mixovať aj horúce pokrmy bezpečne.

Významné parametre tyčového mixéra Sencor SHB 5602BL

  • Vhodné pre Sekanie, Šľahanie a Mixovanie
  • 20 dostupných rýchlostí
  • Možnosť funkcie Turbo
  • Príkon 1 000 W
  • Príslušenstvo: Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba a Šľahacia metla
  • Nástavce je možné umyť v umývačke.

Široké príslušenstvo tyčového mixéra Sencor SHB 5602BL

V balení Sencor SHB 5602BL vás určite poteší aj široké príslušenstvo. So sekacím nástavcom prekvapíte rodinu chutnou nátierkou, krásne rozdrvíte húževnaté suroviny ako orechy, mandle aj pohánkové zrná alebo s eleganciou nasekáte zeleninu aj bylinky. Po šľahacej metle siahnete v prípadoch, keď chcete mať bezchybne našľahaný krém aj penu na dezert. Navyše je tyčový mixér vybavený aj mixovacou nádobou. Sympatickou vlastnosťou mixéra je aj to, že nástavce krásne umyjete v umývačke riadu.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
4 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!
Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
4 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
20 Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SHB 5602BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHB 5602BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SHB 5602BL.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií