Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SMC 4120B

Zobraziť katalóg
Sencor SMC 4120B
4,5 12 hodnotení
Mikrosystém – s reproduktormi s výkonom 12 W, FM rádio s 40 predvoľbami, rozhranie IN jack 3,5 mm a USB, podpora MP3, kompatibilné s S Bluetooth, CD prehrávač, USB slot, diaľkové ovládanie
67,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SM200a2 Produktové číslo:  SMC 4120B Stránky výrobcu

Sencor SMC 4120B

Sencor SMC 4120B je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Hoci Sencor SMC 4120B spadá do kategórie mikrosystémov, jeho výkon a kvalita reprodukcie sú nadpriemerné. Disponuje celkovým výkonom 12 W a v dnešnej skôr beznosičovej dobe poteší aj možnosť prehrávať audio CD, a to aj tie vypaľované. K dispozícii je aj vstup na USB (napríklad na flash disk s vašou hudobnou knižnicou vo formáte MP3), cez ktorý navyše môžete celý mikrosystém nabíjať. Samozrejmosťou je tiež digitálne FM rádio alebo možnosť bezdrôtového spárovania cez Bluetooth. Príjemnou čerešničkou na torte je potom moderný, jednoduchý vzhľad.


Mikrosystém Sencor SMC 4120B


Kvalitný zvuk a moderný dizajn

Striedmy moderný hliníkový dizajn mikrosystému Sencor SMC 4120B v sebe skrýva veľmi solídne zvukové podanie, ktoré vás rozhodne nesklame. Ponúka hutné, temné basy aj výšky, ktoré krištalicky zvonia. Pre rýchle nastavenie je pripravená pätica módov – plochý, vážna hudba, pop, rock, jazz – už vopred nastavené podľa potrieb daného žánru.


Vychutnajte si bezdrôtové počúvanie hudby

Okrem prehrávania CD a FM rádia môže byť zdrojom hudby aj váš mobilný telefón. Vďaka modernej technológii Bluetooth je vzájomné prepojenie mikrosystému Sencor s inteligentným telefónom otázkou iba niekoľkých sekúnd. Vy si tak budete môcť vychutnať svoju obľúbenú hudbu v dokonalom zvukovom podaní.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výkon
12 W Hotovo!
Reproduktory
Externý Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!
Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!

Základné parametre

Reproduktory
Externý Hotovo!
Výkon
12 W Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Jack 3,5 mm, USB Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
245 mm Hotovo!
Výška prehrávača
180 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
120 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
150 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
240 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
128 mm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hci si koupit některý systém z nabídky Mikrosystémy s CD, v ceně asi 1400 až 3000. Potřebuji aby dovedl číst diskety nahrané v MP3, kterých mám většinu a také obyčejné CD. To je nutná podmínka. Z nabídky nepoznám, jestli ten systém umí číst MP3 z diskety nebo to umí číst pouze z jacku nebo jiného média. Který systém to umí a který byste mi doporučili. Mám už dlouho Philips a Sony, oba umí CD, ale diskety MP3 neumí číst a přehrávat. Děkuji.

Dobry den, v prislusenstvi jsou nabizena bezdratova sluchatka. Znamena to, ze se k systemu daji pripojit pres bluetooth? Na strankach vyrobce jsem nasel navod k obsluze a tam se pise jen o pripojeni telefonu (tzn. pouze prijem pres Bluetooth). Jak to tedy je? Dekuji

Dobrý den, žádná stanice FM nehraje, dokud se prstem nedotknu slotu pro anténu. Pouze šum na všech frekvencích. Proč tomu tak je?

Dobry den, dokáže přehrát mp3 i z externiho hard disku nebo jen z malého flash drive? Diky

Dobrý den, dítě mi někam ztratilo dálkový ovladač,jde k tomu zvlášť zakoupit? Nebo jaký doporučíte aby byl kompatibilní? Děkuji za radu, Demelová

Dobry den, lze nejakym zpusobem ulozit FM stanici do pameti bez dalkoveho ovladače?

Dobrý den, má tento mikrosystém vstup na externí anténu?

Dobrý den, systém jsem koupila jako dárek. Po zapojení jsem zjistila, že linkový vstup nefunguje. Tedy vše funguje jak má, ale když chci připojit sluchátka, nehrajou. Příklad, hraje rádio a chci si ho pustit přes sluchátka s kabelem nefungují. Na ovladači je Link in přepnu to na něj tak přestane hrát rádio. Sluchátka jsme zkoušeli několikeré. Nechce se mi to vracet, ale přece u každého systému když cokoli hraje a já připojím sluchátka, hraje mi to ve sluchátkách, tady ne. Nevíte prosím v čem je problém? Dekuji za odpověď

Dobrý den, dájí se bedýnky nějak připojit k TV - nemám smart TV. Děkuji moc za odpovědět.

Neodporúčam po 1roku nejde CD mechanika a po záruke nefunguje rádio!

12
Príslušenstvo pre Sencor SMC 4120B
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií