Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SPV 2722

Zobraziť katalóg
Sencor SPV 2722
5 2 hodnotení
DVD prehrávač 7 "(18 cm) LCD displej, otočná obrazovka, DVD, CD, XviD, MP3, JPEG, MPEG-1/2/4, Dolby Digital, USB vstup (podpora až do 32GB), 2x jack 3.5mm, vstavané repro, diaľkové ovládanie, Li-Ion akumulátor
Kód:  WS504v7 Produktové číslo:  SPV 2722 Dark Rose Stránky výrobcu

Sencor SPV 2722

Strávite veľa času cestovaním z miesta na miesto alebo čakaním v nekonečných radoch? Chceli by ste si skrátiť dlhú chvíľu a pritom sa aj dobre pobaviť? Potom sa s istotou stane vaším verným spoločníkom prenosný DVD prehrávač SPV 2722 od spoločnosti Sencor s kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou. Dodáva sa vrátane napájacieho adaptéra a diaľkového ovládača.

Kľúčové vlastnosti

  • Plne otočný displej s uhlopriečkou 18 cm
  • TFT obrazovka s rozlíšením 800 × 480
  • Podporuje mnoho formátov
  • Kvalitný zvuk vďaka Dolby Digital
  • AntiShock memory eliminuje otrasy
  • USB vstup (podpora 32 GB pamäte)
  • Slúchadlový výstup
  • Doba prehrávania až 2 hodiny
  • Možno napájať adaptérom

Prehráte filmy i hudbu

Na sedempalcovom a otočnom TFT LCD displeji s LED podsvietením sa budú zobrazovať prehrávané filmy v príjemnom a čistom rozlíšenie 800 × 480 pixlov. Zariadenie plne podporuje prehrávanie filmov vo formáte DVD±R/RW, CD, CD-R/RW, MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4, XviD. V prípade potreby je prehrávač schopný prečítať aj titulky vo formáte SUB, SRT a TXT. Pre ešte komfortnejšie využívanie je menu preložené do niekoľkých jazykov. Aby sa vaša ratolesť nedostala k nevhodnému obsahu je Sencor SPV 2722 vybavený rodičovským zámkom.

Zábava na cesty

Produkt podporuje USB zariadenia až do veľkosti 32 GB a na jeho konštrukcii nájdete audio, video vstup a výstup na slúchadlá (3,5 mm jack). Kvalitný zvuk vám bude sprostredkovaný prostredníctvom zvukového systému Dolby Digital. Zariadenie tiež disponuje AntiShock memory, ktorá eliminuje možné otrasy. Maximálna doba prehrávania je dve hodiny. Zariadenie je možné napájať aj cez adaptér, ktorý je tiež súčasťou balenia. 

 

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
175 × 160 × 40 mm

hmotnosť:
877 gramov

Obsah balenia:
Prehrávač, napájací adaptér, diaľkové ovládanie, batéria, návod na obsluhu

 

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Prenosný Hotovo!
Rozhraní
S audio/video výstupom (3,5 mm jack) Hotovo!
Video formáty
MPEG1, MPEG2 Hotovo!
Audio formáty
Dolby Digital Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Prenosný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S audio/video výstupom (3,5 mm jack) Hotovo!
Video formáty
MPEG1, MPEG2 Hotovo!
Audio formáty
Dolby Digital Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, chtěl bych se zeptat, zda je možné tento přehrávač propojit s televizí, případně jakým způsobem ? Děkuji

Dobrý den, přehrává tento přehrávač i hudbu? Uvádí se, že formát mp3 ano, ale u snímků, což nechápu. Děkuji, M. Sekyra

Dobrý den. Před loňskými vánoci jsem koupila synovi dvd přehrávač, ale nemohu za boha najít doklad o koupi kvůli reklamaci. Zboží jsem bohužel nakupovala bez předchozí objednávky na internetu, takže ji nemám v historii na svém profilu, přímo osobně v Holešovicích a platila kartou. Chci se tedy pozeptat zda je ve Vašich silách, pokud Vám napíši přesný den a částku, doklad vyhledat u Vás ve databázi, abych mohla přehrávač následně reklamovat. Nejde o malou částku totiž. velice děkuji za odpověď Monika Štěrbová

Dobrý den, chci se zeptat, zda je součástí obal, který se dá přidělat v autě na sedačku? Děkuji

Dobry den, chci se zeptat jestli na tomto prehravaci bude fungovat normalno televize s programy. Kdyz je k tomu antena.? Dekuji za odpoved. :)

Diskusia a poradňa k Sencor SPV 2722
Príslušenstvo pre Sencor SPV 2722 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPV 2722 Dark Rose. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SPV 2722 Dark Rose.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií