Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SWS 51 W biela

Zobraziť katalóg
Sencor SWS 51 W biela
3,8 67 hodnotení
Meteostanica – teplomer, vlhkomer, predpoveď počasia – ikony, rádiom riadené hodiny, budík, fázy mesiaca, podsvietený displej, možnosť pripojenia až 3 bezdrôtových senzorov
Kód:  JN507e4 Produktové číslo:  35042868 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 51 W biela

Sencor SWS 51 W je bezdrôtová meteostanica v bielej farbe, ktorá okrem klasického merania vonkajšej teploty zvládne merať aj interiérovú teplotu, rovnako ako aj vlhkosť. Na veľkom displeji s modrým podsvietením sa navyše zobrazuje ešte budík s možnosťou opakovaného budenia, fázy mesiaca, dátum, deň v týždni a presný čas, ktorý je rádiovo riadený.

Všetky namerané hodnoty si môžete zobraziť spolu s ich vývojom a nameranými maximami a minimami. Nechýba tu ani index komfortu, ktorý porovnáva ideálnu teplotu a vlhkosť s aktuálnou situáciou. Pre vonkajšie meranie je možné pripojiť až 3 bezdrôtové senzory, ktoré majú vo voľnom priestore dosah 30 m.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Meteorologická stanica s bezdrôtovým senzorom merania teploty a vlhkosti

Vlastnosti:
Veľký displej s modrým podsvietením
Rádiom riadené hodiny
Zobrazenie času, dátumu, dňa v týždni, fázy mesiaca
12/24 hod. režim, budík s opakovaným budením
Vnútorná teplota, vnútorná vlhkosť, vonkajšia teplota, vonkajšia vlhkosť
Zobrazenie vývoja zmien teploty a vlhkosti
Pamäť max. a min. hodnôt teploty a vlhkosti
Ikony indexu komfortu
Ikony predpovede počasia
Možnosť pripojenia až 3 bezdrôtových senzorov
Dosah vo voľnom priestore až 30 m

Rozsah merania vnútornej teploty:
0 °C až 50 °C

Rozsah merania vonkajšej teploty:
-20 °C až 60 °C

Rozsah merania vnútornej vlhkosti:
20 % až 95 % RV

Rozsah merania vonkajšej vlhkosti:
20 % až 95 % RV

Napájanie:
Stanica 3× 1,5 V typ AA
Senzor 2× 1,5 V typ AAA

Rozmery:
185 × 140 × 30 mm (v × š × h)

Hmotnosť:
330 g

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je normalne ze udaje na displeji nie su viditelne pri pohlade kolmo zpredu ani pri zapnutom podsvieteni? Cislice su viditelne iba pri pohlade zhora. Dakujem.

dobry den Po zapnuti meteostanice mam teplotu ve Fahrenheitech °F a ne ve stupnich celsia. V navodu vsak neni postup jak to změnit. CHtel bych poprosit jestli nevite jak na to? Dekuji

Dobrý den, mám zakoupenou meteostanici Sencor SWS 51 W ale bohužel hlavní stanice ukazuje teplotu pouze F° jak nastavit na stupně Celsia. U externího čidla je možné přepínat ale u hlavní stanice to není popsáno ani v návodu. Děkuji Suchý

je možné zavěsit meteostanici na zeď? Nebo je určena k postavení na podložku a zavěšení brání podstavec?

Dá se meteo stanice napajet i přes adaptér,v případě že ano jaký má mít hodnoty. Dekuji

Zakoupil sem uvedenou stanici. už jednou jsem reklamoval protože nekomunikuje se senzorem. podruhe stejna chyba . Zase reklamovat. nic nezbyva.

Dobry den cim je napajena meteostanice a cidlo.dekuji

Dobrý den. Chápu dobře, že externí senzor je součástí balení, nebo je třeba jej dokoupit?

Diskusia a poradňa k Sencor SWS 51 W biela
Príslušenstvo pre Sencor SWS 51 W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 51 W bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWS 51 W.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií