AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++ (-30%), 9kg, 1400ot./min., Hlučnosť 49/76dB, ochrana proti pretečeniu, 15 programov, Odložený štart, Invertorový motor, 84.8×59.8×55cm, VarioDrum nerezový bubon, Ukazovateľ predávkovania detergentom, AntiVibration dizajn, Funkcia Reload, ActiveWater Plus, 10 rokov záruka na motor; SUŠIČKA: A++, kapacita 9kg, hlučnosť 64dB, 14 programov, objem bubna 112l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, Rozmer 84.2×59.8×59.9cm, samočistiaci kondenzátor, Home Connect, technológia AutoDry , systém sušenia SoftDry, AntiVibration Design
Kód:  BSHset025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY Predaj skončil

SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY

Využite našu skvelú ponuku na cenovo dostupnú súpravu sušičky WT47W5H0BY a práčky WM16W6H0EU od nemeckej a rokmi preverenej spoločnosti SIEMENS. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderné technológie a nadpriemerná účinnosť. Nenechajte sa teda dlhšie prehovárať a presvedčte sa sami. 

Sušička WT47W5H0BY je moderná kondenzačná sušička s nízkou spotrebou, 14 programami a tepelným čerpadlom. Pojme 9 kg bielizne a k vašej peňaženke bude šetrná vďaka energetickej triede A++. Sušička je vybavená detskou poistkou a prácu vám ušetrí špeciálny program jednoduchého žehlenia. Nechýba možnosť odloženého štartu sušenia až do 24 hodín, signalizácia čistoty filtra a ukazovateľ plnej nádržky na vodu. Sušička má vnútorné osvetlenie a senzor sušenia, pomocou ktorého flexibilne upravuje sušiaci proces. Na výber je celkom zo 14 programov: Vlna krátky, mix, outdoor, uteráky, prikrývky, vankúše, časový program teplý, časový program studený, bavlna, nekrčivé prádlo, hygiena, spodné prádlo, super 40', košele/blúzky.

Kľúčové vlastnosti sušičky WT47W5H0BY

  • Energetická trieda A++
  • Kapacita až 9 kg bielizne
  • Samočistiaci kondenzátor
  • Systém šetrného sušenia softDry, kompresor EcoSilence
  • Kruhovitá štruktúra bočných panelov - AntiVibration Design
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Praktické LED osvetlenie vnútorného priestoru
  • Tepelné čerpadlo
  • Detská poistka

Spredu plnená práčka SIEMENS WM16W6H0EU

Druhý pomocník do partie je automatická práčka s kapacitou 9 kg bielizne a energetickou triedou A+++. Zaujme predovšetkým svojím nádherným dizajnom a nespočetným množstvom špičkových funkcií. Moderný spotrebič disponuje precíznym automatickým vstrekovacím systémom i-Dos alebo inovatívnym antiVibration dizajnom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu a tichší chod nielen pri praní, ale aj pri odstreďovaní. Súčasťou je 15 programov pre všetky typy materiálov a tkanín. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, čo je skvelé pre plánovanie. O zostávajúcom čase informuje LCD displej a priebeh prania môžete kontrolovať aj pomocou LED kontroliek. Práčka zbiera body aj za nízku hlučnosť.

Kľúčové vlastnosti práčky WM16W6H0EU

  • Energetická trieda A+++
  • Kapacita až 9 kg bielizne, objem XXL bubna 65 litrov
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Praktické LED osvetlenie vnútorného priestoru
  • Detská poistka
  • WaterPerfect Plus - optimálna distribúcia vody pre dokonale čistú bielizeň a maximálnu úsporu vody
  • VarioPerfect - speedPerfect skráti čas prania, ecoPerfect zníži spotrebu energie
  • Home Connect - vzdialené ovládanie prostredníctvom smartfónu alebo tabletu

Inteligentný systém i-Dos od Siemens

I-Dos technológia inteligentného dávkovania pracieho prostriedku alebo aviváže na základe druhu tkaniny, množstva bielizne, tvrdosti vody a stupni znečistenia nadávkuje automaticky správne množstvo pracieho prostriedku. Správnym dávkovaním môžete ušetriť nielen za pracie prostriedky, ale aj ročne až 7 062 litrov vody. Ďalej si môžete vybrať z mnohých inteligentne navrhnutých programov, ktoré sa dokonale postarajú aj o tú najjemnejšiu bielizeň. Medzi najzaujímavejšie nastavenia patrí napr. veľmi rýchly program SpeedPerfect, šport, košele/blúzky, ekonomické pranie EcoPerfect.

Práčka Siemens ponúka prehľadný LED displej s ukazovateľmi o priebehu programu, nastavenej teplote, počte otáčok, zostatkového času v minútach alebo nastavenie konca prania až za 24 hodín. Všetko ľahko a rýchlo nastavíte pomocou prehľadného ovládacieho panelu, TouchControl tlačidiel a otočného voliča.

Šetrná starostlivosť o vašu bielizeň s práčkou Siemens WM16W6H0EU

Ak pravidelne periete veľké množstvo bielizne, poteší vás bubon s objemom 65 l, ktorý naraz pohltí až 9 kilogramov náplne. Inovatívny antikorový waveDrum bubon navyše umožňuje veľmi šetrné a intenzívne pranie. Komfortné nakladanie aj vykladanie bielizne zaistí široký plniaci otvor. Unikátny spotrebič je vybavený motorom iQdrive, ktorý významne šetrí energiu a je znateľne tichší. Zvoliť môžete až 1 600 odstredivých otáčok. O bezpečnosť sa stará integrovaná detská poistka proti otvoreniu dvierok a systém AquaStop so zárukou, ktorý chráni práčku pred vytečením.

Systém varioPerfect práčky Siemens

K štandardným aj špeciálnym programom si kedykoľvek aktivujte funkciu speedPerfect alebo ecoPerfect, ktoré spadajú pod flexibilný systém varioPerfect. Prvá menovaná funkcia sa aktivuje jednoduchým stlačením tlačidla k vami navolenému programu a doba prania sa skráti o 65 %. Platí to pre akúkoľvek náplň, účinnosť zostane rovnaká, iba pri kratšej dobe sa mierne zvýši spotreba. EcoPerfect potom, ako ste iste poznali, berie väčší ohľad na úsporu energie a teda aj vašich peňazí. Opäť, účinnosť zostane vysoká, ale prispôsobí sa prací cyklus, aby sa znížila teplota vody a znížila spotreba energie až o 30 %. Tento spôsob prania práčkou Siemens je tiež veľmi šetrný k vašej bielizni.

Program práčky Siemens WM16W6H0EU

Automatický program:
Senzorovo riadené pranie a dávkovanie pracieho prostriedku

Špeciálne programy: outdoor, košele/blúzky, super 15', mix, automatický program, hygiena, prikrývky, čistenie bubna s funkciou pripomenutia, plákanie/odstreďovanie/odčerpanie, vlna, jemné/hodváb

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
259 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Spotreba energie
259 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Funkcie sušičky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Chcel by som sa informovať, či je možné uvedenú sušičku napojiť na odpad do steny a tým-pádom nepoužívať nádobu na vodu. Ďakujem za Vašu reakciu.

Dobrý deň. Prosím, je možné uvedené modely inštalovať na seba? Ak áno, viete prosím priložiť označenie kompatibilného medzikusu medzi práčku a sušičku? Ďakujem pekne za Vašu odpoveď.

Diskusia a poradňa k SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY
Príslušenstvo pre SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií