AP+ nový vizuál PET

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Zobraziť katalóg
Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster
Čistička vzduchu – výkon 205 m³/h, príkon 22 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 25 m², hlučnosť od 22 do 56 dB(A), filter s UV lampou, HEPA, uhlíkový filter, s turbo módom, časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia a výmeny filtra, senzor prachu, digitálny kontrolný panel, detský zámok a dotykový panel súčasťou, rozmery 50 × 35 × 19 cm (V׊×H)
Kód:  SGR_APG350Wbun

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster Predaj skončil

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Čistička vzduchu Siguro vie vykúzliť lepší a zdravší vzduch pre deti aj choré osoby s dýchacími ťažkosťami. Tento presunu schopný spotrebič je ako stvorený pre všetky priestory s rozmerom maximálne 25 m2. O sympatickej efektivite čistenia vzduchu vás bez váhania uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu hravo odfiltruje až 205 m3/h. Kľúčovým filtračným prvkom čističky vzduchu Siguro je však filter HEPA, ktorý v okamihu dokáže pohltiť takmer až 99 % baktérií, prachu a peľu aj ostatných alergénov. Na likvidáciu emisií z dopravných prostriedkov a ďalších pachov je najlepší uhlíkový filter. Úplne na koniec čistička vzduchu vzduch prúdiaci do priestoru navyše obohatí o negatívne nabité ióny, čo pozitívne ovplyvní kvalitu vzduchu a následne aj vašu psychiku a telesný stav. Pokiaľ sú pre vás dôležité jej rozmery, tie sú 35 × 50 × 19 cm.

Zaujímavé prednosti čističky vzduchu Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

  • Čistička vzduchu Siguro je vhodná pre miestnosti do 25 m2
  • Filter HEPA zachytáva maximálne množstvo alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter odstraňuje nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie
  • Maximálna hlučnosť 56 dB(A) a minimálna hlučnosť 22 dB(A)
  • Výkon čistenia 205 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Siguro: 35 × 50 × 19 cm

Výbava čističky vzduchu Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Sofistikovaná a vnímavá čistička vzduchu Siguro kedykoľvek pomocou vizuálneho senzora určí, aká je momentálna kvalita vzduchu, a podľa výsledku následne vyhodnotí, zda je třeba vzduch v miestnosti vylepšiť a prečistiť. Je vybavená aj praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa nálady a potreby môžete nastaviť dobu chodu. Výkon môžete ľubovoľne znížiť aj zvýšiť, a takto jednoducho riadiť mieru hluku aj spotrebu energie. Na chod čističky vzduchu Siguro v noci je vyčlenený špecifický tichý nočný režim na pokojný a nerušený odpočinok. Zároveň k tomu všetkému si vás podmaní automatickým režimom, ktorý na základe momentálnej potreby čistenia plynule nastavuje výkon. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí dotykový panel, ktorý sa postará o jednoduché a zároveň prehľadné ovládanie. Pokiaľ máte doma malé dieťa a nechcete, aby si z čističky vzduchu spravilo hračku, iste budete vďační za funkciu detského zámku. Na kvalitu vzduchu dávajú pozor inteligentné senzory prachu, a tie tiež v prípade ich znečistenia automaticky zvýšia výkon čistenia. Indikátor výmeny filtra vás upozorní na to, že ho máte skontrolovať a prípadne vymeniť za nový.

Parametre a špecifikácia

Príkon
22 W Hotovo!
Vzduchový výkon
205 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
25 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
22 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
22 W Hotovo!
Vzduchový výkon
205 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
25 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
22 dB(A) Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, UV žiareniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
19 cm Hotovo!
Výška
50 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Stěr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií