AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Siguro DH-C300 W Otter 12 L

Zobraziť katalóg
Siguro DH-C300 W Otter 12 L
4,7 87 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m², kapacita odvlhčovania 12 l/deň, objem nádoby 2 l, hlučnosť 36 dB, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter a auto-defrost, hmotnosť 11 kg
Kód:  SGR_DH_C300W Produktové číslo:  SGR-DH-C300W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Siguro DH-C300 W Otter 12 L

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-C30 Otter

Relatívna vlhkosť vzduchu by sa v domácnosti podľa odborníkov mala pohybovať v rozmedzí od 40 do 60 %. Pokiaľ vlhkosť dosahuje hodnoty vyššie ako 60 %, mali by ste začať premýšľať nad obstaraním odvlhčovača vzduchu – predídete tak nielen tvorbe plesní, ale aj dýchacím a ďalším zdravotným problémom. Siguro DH-C30 Otter je kompaktný odvlhčovač, ktorý vás zbaví nadmernej vlhkosti a vytvorí zdravé prostredie vo vašej domácnosti. Tento tichý prístroj s maximálnou hlučnosťou 36 dB je ideálny na použitie v miestnostiach s veľkosťou do 40 m2 a jeho odvlhčovacia kapacita činí 12 litrov za deň.

Siguro DH-C30 Otter

Možnosť pripojenia k odpadu

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-C30 Otter je vybavený 2-litrovou nádobou na kondenzát s ukazovateľom hladiny, vďaka čomu veľmi ľahko spoznáte, koľko vody sa v zásobníku nachádza. Navyše pri jeho naplnení dôjde k automatickému vypnutiu odvlhčovania. Veľkou výhodou je možnosť pripojenia odvlhčovača priamo do odpadu (vane, umývadla a pod. ) pomocou hadice s dĺžkou 1 meter – nie je tak nutné vylievať vodu ručne a vzduch v miestnosti môžete odvlhčovať nepretržite.

Siguro DH-C30 Otter

12 litrov za deň

Svojou odvlhčovacou kapacitou je ideálny pre až 40 m2 miestnosti

Siguro DH-C30 Otter

Automatické vypnutie

Pri naplnení nádoby vodou sa odvlhčovač vypne

Siguro DH-C30 Otter

Napojenie na odpad

Vďaka odpadovej hadici môžete odvlhčovať nepretržite

Siguro DH-C30 Otter

Safe Product

Starostlivo preverený produkt, ktorý je maximálne bezpečný

Siguro DH-C30 Otter

Siguro DH-C30 Otter má intuitívne ovládanie a indikátor vlhkosti

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-C30 Otter sa ľahko ovláda prostredníctvom dotykových tlačidiel umiestnených na hornej strane prístroja. Nastaviť si tak môžete rýchlosť ventilátora v dvoch rýchlostiach – nízkej a vysokej. Iste oceníte aj funkciu časovača automatického vypnutia od 1 do 12 hodín. Nechýba ani praktický displej zobrazujúci nastavený časový interval vypnutia, aktuálnu vlhkosť či teplotu vzduchu. Na tele odvlhčovača sa nachádza farebný indikátor, ktorého farba vám napovie, ako je v miestnosti vlhký vzduch. Ak svieti na modro, je vlhkosť nižšia ako 45 %, zelená farba signalizuje vlhkosť v rozmedzí 45 – 65 % a červená potom znamená vlhkosť vyššiu ako 65 %.

Siguro DH-C30 Otter

Ideálny na nepretržitú prevádzku – cez deň aj v noci

Samozrejmosťou je detská poistka na uzamknutie tlačidiel ovládacieho panelu. Nastaviť si môžete aj požadovanú vlhkosť v miestnosti od 30 do 80 %, a to postupným stláčaním príslušného tlačidla. Okrem toho odvlhčovač Siguro DH-C30 Otter ponúka tri prevádzkové režimy:

Automatický – odvlhčovanie vzduchu podľa nastavenej cieľovej vlhkosti a rýchlosti ventilátora
Nepretržité odvlhčovanie – neustále odvlhčovanie bez možnosti nastavenia cieľovej vlhkosti (ideálne na sušenie bielizne)
Nočný – prístroj udržuje vlhkosť medzi 57 až 63 % bez možnosti nastavenia rýchlosti ventilátora a cieľovej vlhkosti, podsvietenie ovládacieho panelu a indikátora bude stlmené

Siguro DH-C30 Otter

Vytvorte zdravé prostredie bez nadmernej vlhkosti a rizika tvorby plesní

Parametre odvlhčovania pohodlne nastavíte presne podľa svojich potrieb. Odmenou vám bude domácnosť s príjemným a predovšetkým zdravým ovzduším bez nadmernej vlhkosti. Siguro DH-C30 Otter je tiež vybavený kvalitným filtračným systémom. Kombinácia filtra z aktívneho uhlíka a umývateľného nylonového filtra dokáže bezpečne zachytiť škodlivé látky obsiahnuté vo vzduchu a zamedziť ich ďalšiemu šíreniu. Odvlhčovač je možné bez problémov používať aj v miestnostiach bez možnosti vykurovania, disponuje totiž funkciami Anti-Freeze a Defrost, ktoré ho chránia pred citeľným znížením výkonu, prípadne zamrznutím.

Siguro DH-C30 Otter

Výhody:

Ideálny pre miestnosti s veľkosťou do 40 m2

Možnosť pripojenia na odpad

Automatické vypnutie pri naplnení nádoby kondenzátom

Jednoduché ovládanie pomocou dotykových tlačidiel a displeja

Časovač – nastavte si čas automatického vypnutia

Veľmi tichý chod – možno používať cez deň aj v noci

Tri režimy – automatický, nočný a nepretržitý vhodný na sušenie bielizne

Digitálny ukazovateľ stavu vzduchu

100 % medený motor bez prímesí pre maximálnu efektivitu a spoľahlivosť

Funkcia Anti-Freeze a Defrost – chráni odvlhčovač pred zamrznutím

Transportné kolieska na ľahkú manipuláciu

Vlastnosti:

Objem nádrže na kondenzát: 2 litre

Odporúčaná veľkosť miestnosti:  40 m2

Odvlhčovací výkon: 12 litrov za deň

Príkon: 185 W

Hlučnosť: <36 dB

Časovač: 1 až 12 hodín

Filtre: uhlíkový a nylonový

Rozmery: 470 × 255 × 220 mm

Dĺžka kábla: 150 cm

Hmotnosť: 11 kg

Prečo staviť na Siguro?

Značka Siguro ponúka dizajnovo zladené produkty, ktoré vám dovolia vkusne skombinovať vybavenie domácnosti. Všetko vyrábame v certifikovaných, auditovaných továrňach, kde je zaručená kvalita aj ľudský prístup. Záleží nám tiež na vašom pohodlí, za každý kus ručíme predĺženou zárukou na 3 roky a v prípade problémov s produktmi Siguro sa môžete spoľahnúť na rýchlu výmenu priamo na pobočkách.

Každý produkt ponúkne niečo navyše

Každý produkt ponúkne niečo navyše

Garantujeme okamžitú výmenu na pobočkách

Garantujeme okamžitú výmenu na pobočkách

Získate nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky

Získate nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky

Vyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach

Vyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach

0

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
40 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
36 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
12 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
40 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
36 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter, Auto-defrost Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu je uvedeno, že přístroj má uhlíkový a nylonový filtr. V nabídce příslušenství máte filtry různých značek, ale ani jeden filtr značky Siguro. Jak je to tedy s výměnou filtrů? Dají se koupit, případně nabízíte nějaké filtry jiných značek kompatibilní s tímto přístrojem?

V popisu uvádíte: je ideální pro použití v místnostech o velikosti do 15 m2 Jinde píšete, že je vhodný pro místnosti o 40m2. Jak to tedy je?

Dobrý den Odvlhčovač jeden den fungoval bez problému. Druhý den nereaguje na žádné z tlačítek. Svítí pouze dvě červené kontrolky nad tlačítkem power. co s tím? Jedna z nich vypadá jako nádrž na vodu ta je ale prázdná. Děkuji

Dobrý den, jsem velmi spokojen s výkonem odvlhčovače, funguje skvěle. Mám však dotaz na kapalinu (vodu), kterou zachytává - je možné ji využít užitkově (např. na zalévání pokojových květin), nebo je nutné všechnu najímanou vodu z nádržky vylít do odpadu? Díky za odpověď!

Zdravím, je k tomuto odvlhčovači aplikace jako k variantě Dolphin? Díky.

Dobrý deň.Po troch dňoch fungovania vypísalo chybu "HI" a sa vypol...Po pol dnu sa stále nedá zapnúť,nereaguje.prosim poraďte.dakujem.

Odvlhčovač Siguro DH-C300W Otter 12L - jaké jsou prosím rozměry zařízení? Děkuji

Dobrý den. Potřebuji nastavit časovač na automatické zapnutí například od 14 hod do 18 hod. Je to možné? Jak se bude odvlchčovač chovat, když ho budu ovládat spínatelnou zásuvkou, kde by jsem si čas sepnutí naprogramoval? Děkuji za odpověď.

Dobry den, potrebuji cca 7 metru odvodove hadicky, prosim o primy odkaz, jakou mam koupit, aby byla kompatibilni. Dekuji

Dobrý den, uvádíte že zboží není k dispozici. Očekává se jeho naskladnění ? Nebo mám vybírat jiný produkt ? Měl bych zájem o tento.

123
Diskusia a poradňa k Siguro DH-C300 W Otter 12 L
Príslušenstvo pre Siguro DH-C300 W Otter 12 L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro DH-C300W Otter 12L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro DH-C300W Otter 12L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro DH-C300W Otter 12L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siguro DH-C300W Otter 12L.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií