AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Siguro DH-P300 W Orca 20 l WiFi

Zobraziť katalóg
Siguro DH-P300 W Orca 20 l WiFi
4,6 72 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 80 m², kapacita odvlhčovania 20 l/deň, objem nádoby 6,5 l, hlučnosť 45 dB, čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter, dotykový panel, auto-defrost a automatický reštart, hmotnosť 14 kg
Kód:  SGR_DH_P300W Produktové číslo:  SGR-DH-P300W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Siguro DH-P300 W Orca 20 l WiFi

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-P30 Orca

Relatívna vlhkosť vzduchu by sa v domácnosti podľa odborníkov mala pohybovať v rozmedzí od 40 do 60 %. Pokiaľ vlhkosť dosahuje hodnoty vyššie ako 60 %, mali by ste začať premýšľať nad obstaraním odvlhčovača vzduchu – predídete tak nielen tvorbe plesní, ale aj dýchacím a ďalším zdravotným problémom. Siguro DH-P30 Orca je odvlhčovač, ktorý vás efektívne zbaví nadmernej vlhkosti a vytvorí zdravé prostredie. Tento prístroj s maximálnou hlučnosťou 45 dB je ideálny na použitie vmiestnostiach s veľkosťou do 80 m2 a jeho odvlhčovacia kapacita je 20 litrov za deň.

Siguro DH-P30 Orca

Možnosť pripojenia k odpadu

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-P30 Orcaje vybavený 6,5-litrovou nádobou na kondenzát s praktickým držadlom a ukazovateľom hladiny, vďaka čomu veľmi ľahko spoznáte, koľko vody sa v zásobníku nachádza. Navyše pri jeho naplnení dôjde k automatickému vypnutiu odvlhčovania. Veľkou výhodou je možnosť pripojenia odvlhčovača priamo do odpadu (vane, umývadla a pod.) pomocou hadice s dĺžkou 1 meter – nieje tak nutné vylievať vodu ručne a vzduch v miestnosti môžete odvlhčovať nepretržite.


Siguro DH-P30 Orca

20 litrov za deň

Svojou odvlhčovacou kapacitou je ideálny pre až 80 m2 miestnosti

Siguro DH-P30 Orca

Automatické vypnutie

Pri naplnení nádoby vodou sa odvlhčovač vypne

Siguro DH-P30 Orca

Napojenie na odpad

Vďaka odpadovej hadici môžete odvlhčovať nepretržite

Siguro DH-P30 Orca

Sušenie bielizne

Oproti bežnému sušeniu uschne bielizeň až 2× rýchlejšie

Siguro DH-P30 Orca

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-P30 Orca má intuitívne ovládanie vrátane mobilnej aplikácie

Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-P30 Orca sa ľahko ovláda prostredníctvom dotykových tlačidiel umiestnených na hornej strane prístroja. Nastaviť si tak môžete rýchlosť ventilátora v dvoch rýchlostiach – nízkej a vysokej. Iste oceníte aj funkciu časovača automatického vypnutia alebo zapnutia z pohotovostného režimu od 1 do 24 hodín. Nechýba ani praktický displej zobrazujúci nastavený časový interval vypnutia či aktuálnu vlhkosť vzduchu. Chladič vzduchu je vybavený WiFi a možno hoovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie TUYA (pre Android a iOS).

Siguro DH-P30 Orca

Zistite úroveň vlhkosti jednoduchým pohľadom

Na tele odvlhčovača vzduchu sa nachádza farebný indikátor, ktorého farba vám napovie, ako je v miestnosti vlhký vzduch. Ak svieti na modro, je vlhkosť nižšia ako 45 %, zelená farba signalizuje vlhkosť v rozmedzí 45 – 65 % a červená potom znamená vlhkosť vyššiu ako 65 %. Na ovládacom paneli nájdete aj tlačidlo na aktiváciu nočného režimu, kedy podsvietenie ovládacieho panelu,displeja aj indikátora vlhkosti bude stlmené. Vlhkosť v nočnom režime bude automaticky udržiavaná medzi 57 a63 %. Opätovným stlačením tlačidla nočný režim vypnete.

Siguro DH-P30 Orca

Odvlhčovač vzduchu je ideálny na nepretržitú prevádzku aj sušenie bielizne

Samozrejmosťou je detská poistka na uzamknutie tlačidiel ovládacieho panelu. Nastaviť si môžete aj požadovanú vlhkosť v miestnosti od 30 do 80 %. Okrem toho ponúka odvlhčovač Siguro DH-P30 Orca aj tri prevádzkové režimy:

Automatický – odvlhčovanie vzduchu podľa nastavenej cieľovej vlhkosti a rýchlosti ventilátora
Nepretržité odvlhčovanie – neustále odvlhčovanie bez možnosti nastavenia cieľovej vlhkosti
Sušenie bielizne–automaticky udržuje nízku vlhkosť, pri ktorej bielizeň schne prirodzenou cestou. Výhodou sušenia bielizne pomocou odvlhčovača je, že sa bielizeň neničí a sušenie zaberie oveľa menej času.

Siguro DH-P30 Orca

Vytvorte zdravé prostredie bez nadmernej vlhkosti a rizika tvorby plesní

Parametre odvlhčovania pohodlne nastavíte presne podľa svojich potrieb. Odmenou vám bude domácnosť s príjemným a predovšetkým zdravým ovzduším bez nadmernej vlhkosti. Siguro DH-P30 Orca je tiež vybavený kvalitným filtračným systémom. Kombinácia filtra z aktívneho uhlíka, umývateľného nylonového filtra a účinnej ionizácie dokáže bezpečne zachytiť škodlivé látky obsiahnuté vo vzduchu a zamedziť ich ďalšiemu šíreniu. Chladič vzduchu možno bez problémov používať aj v miestnostiachbez možnosti vykurovania, disponuje totiž funkciou Anti-Freeze, ktorá ho chráni pred zamrznutím.

Siguro DH-P30 Orca

Výhody:

Ideálny pre miestnosti s veľkosťou do 80 m2

Možnosť pripojenia na odpad

Automatické vypnutie pri naplnení nádoby kondenzátom

Jednoduché ovládanie pomocou dotykových tlačidiel a displeja

Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Časovač – nastavte si čas automatického vypnutia alebo zapnutia

Veľmi tichý chod – možno používať cez deň aj v noci

Tri režimy – automatický, nočný a režim na sušenie bielizne

100 % medený motor bez prímesí pre maximálnu efektivitu a spoľahlivosť

Funkcia Anti-Freeze – chráni odvlhčovač pred zamrznutím

Transportné kolieska a úchytky na

 ľahkú manipuláciu

Čistí vzduch pomocou účinnej ionizácie

Vlastnosti:

Objem nádrže na kondenzát:  6,5 litra

Odporúčaná veľkosť miestnosti:  80 m2

Odvlhčovací výkon:  20 litrov za deň

Príkon: 370 W

Hlučnosť:  < 45 dB

Časovač:  1 až 24 hodín

Filtre:  uhlíkový a nylonový

Rozmery:  570 × 237 × 343 mm

Dĺžka kábla:  150 cm

Hmotnosť:  14 kg

Prečo staviť na Siguro?

Značka Siguro ponúka dizajnovo zladené produkty, ktoré vám dovolia vkusne skombinovať vybavenie domácnosti. Všetko vyrábame v certifikovaných, auditovaných továrňach, kde je zaručená kvalita aj ľudský prístup. Záleží nám tiež na vašom pohodlí, za každý kus ručíme predĺženou zárukou na 3 roky a v prípade problémov s produktmi Siguro sa môžete spoľahnúť na rýchlu výmenu priamo na pobočkách.

Každý produkt ponúkne niečo navyše

Každý produkt ponúkne niečo navyše

Garantujeme okamžitú výmenu na pobočkách

Garantujeme okamžitú výmenu na pobočkách

Získate nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky

Získate nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky

Vyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach

Vyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
80 m2 Hotovo!
Objem nádoby
6,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
45 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
80 m2 Hotovo!
Objem nádoby
6,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
45 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Anti-Freeze, Ionizácia, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter, Dotykový panel, Auto-defrost, Automatický reštart Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne pomocou aplikacie ovladat zariadenie aj mimo WiFi siete v ktorej je zariadenie pripojene? Teda vzdialene cez mobilne pripojenie. Dakujem

Dobrý den, odvlhčovač hlásí, že je třeba vyčistit filtr. To jsem udělal, ale nikde nevidím možnost, jak tuto hlášku resetovat. Díky za radu

Dobrý den, máte tento vysoušeč veden jako elektrický. Jaký je rozdíl mezi tímto elektrickým a třeba Rohnsonem také z vaší nabídky? Děkuji.

Dobrý den, po zhruba měsíci občasného používání přestal pracovat a na dispeji je napsáno CH, v návodu jsem o tom nic nenašel, zjistěte co to znamená.

Dobry den, zariadenie nezapne WIFI (tlacidlo TIMER). Po zapnuti, na zaciatku WIFI blikalo ale to som aplikaciu neriesil. Teraz po par hodinach to chcem sparovat ale ziadne WIFI. Skusal som v stand-by aj zapnutom stave, nechal som zariadenie vypnute zo siete dlhci cas ale nic. TIMER tlacidlo iba pipne. Skusal som drzat aj cez minutu. Nic! Ako postupovat dalej (okrem vratenia)?

Dobry den, v manualu neni napsane jakym zpusobem se filtr vyndava zo zarizeni, dokonca neni nikde popsano, ze ten cerny tenky "papir" co je prilozeny v baleni je vlastne filtr, jedna sa o uhlikovy filtr? Jakym zpusobem sa vklada a vybera zo zarizeni, jakym zpusobem se cisti? Dekuji

Jakym zpusobem resetovat WiFi pripojeni. Pri podrzeni tlacitka kontrolka WiFi neblika

Dobrý den, přístroj máme již 24h spuštěný na automatický režim v místnosti kde je 80% vlhkost, zatím klesla cca o 3%,ale v odpadní nádržce jsme zatím neměli ani kapku vody, je to v pořádku a nebo mám řešit reklamaci?

Dobrý den. Pokud uvádíte, že zařízení má wifi a lze ho ovládat na dálku je tedy možné zařízení ovládat přes internet? Třeba z jiného města, když nejsem na stejné wifi jako je zařízení? Děkuji za odpověď.

Zvládne odvlhcit i byt, když je umístěn na chodbě, uprostřed bytu kdyz jsou vsechny dvere otevřené? Nebo zvládne jen jednu místnost...

123
Diskusia a poradňa k Siguro DH-P300 W Orca 20 l WiFi
Príslušenstvo pre Siguro DH-P300 W Orca 20 l WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro DH-P300W Orca 20L WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro DH-P30 Orca 20L WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro DH-P30 Orca 20L WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siguro DH-P300W Orca 20 l WiFi.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií