AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold

Zobraziť katalóg
Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold
5 3 hodnotení
Odpadkový kôš – na triedený odpad, objem 58 l, materiál nerez, ružová farba, otváranie nohou pomocou pedálu, 2 nádoby, rozmery 65,5 × 56 × 36 cm (V׊×H)
Kód:  SIHODK028 Produktové číslo:  CW2035 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold Predaj skončil

Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold

Čisto a bezpečne

Kôš na triedený odpad zaujme elegantným vzhľadom z nehrdzavejúcej ocele v zlato-ružovej farbe, ktorý dokonale zapadne do každej modernej kuchyne. Kôš obsahuje dva kontajnery s celkovou kapacitou 58 litrov, ktoré možno ľahko odstrániť. Veko je ovládané silným oceľovým pedálom.


Úložisko na náhradné vrecká

Kôš Simplehuman je vybavený praktickým integrovaným držiakom na vrecia, takže ich vždy budete mať na dosah ruky a ich výmena bude otázkou času. Pre jednoduchú manipuláciu sú k dispozícii zabudované kolesá a gumové podložky na zabezpečenie stability koša.


Povrchové nano ošetrenie

Povrch koša je ošetrený povlakom na ochranu nehrdzavejúcej ocele od odtlačkov prstov a rôznych vírusov a baktérií, z ktorých mnohé sú v kuchyni. Okrem toho je materiál ľahko udržiavateľný, takže odpadkový kôš bude vždy hygienicky čistý, čo zabráni šíreniu nepríjemného zápachu.


Na ľahkú recykláciu odpadu

Už sa nemusíte obávať recyklácie odpadu. Odpadkový kôš Simplehuman je rozdelený na dve polovice, takže jedna polovica môže byť určená na plast alebo papier a druhá na zmiešaný odpad. Toto riešenie je veľmi praktické a šetrné k životnému prostrediu.


 

Parametre a špecifikácia

Šírka
56 cm Hotovo!
Výška
65,5 cm Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!
Farba
Ružová Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!

Rozmery

Šírka
56 cm Hotovo!
Výška
65,5 cm Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
58 l Hotovo!
Spôsob otvárania
Nohou pomocou pedála Hotovo!
Počet nádob
2 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Rád bych se zeptal, zda jsou skutečně dvě nádoby a jaký mají objem. Dle obrázků se mi zdá, že je jen jedna nádoba a druhá část je jen pytel. Chci použít na papír a plast a tudíž chci dvě nádoby. Děkuji

Diskusia a poradňa k Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold
Príslušenstvo pre Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simplehuman Pedálový koš na tříděný odpad 58l, rose gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simplehuman Pedal-Abfalleimer für Trennmüll 58l, rose gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simplehuman Pedal-Abfalleimer für Trennmüll 58l, rose gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií