AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Smartomat Silentband 2 ružovo zlatá

Zobraziť katalóg
Smartomat Silentband 2 ružovo zlatá
4,1 14 hodnotení
Fitness náramok – dámsky, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, hodnota vodotesnosti Podľa štandardu IPXX, IP68, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  SmtSI03 Produktové číslo:  8595683500739 Stránky výrobcu

Smartomat Silentband 2 ružovo zlatá

Vycibrená elegancia s modernými funkciami

Inteligentný fitness náramok Smartomat Silentband 2 sa vďaka atraktívnemu dizajnu s kovovým remienkom stane elegantným módnym doplnkom. Okrem luxusného vzhľadu disponuje dobre čitateľným dotykovým displejom a šikovnými senzormi, ktoré zaznamenajú vašu každodennú aktivitu vrátane merania tepovej frekvencie. Samozrejmosťou je možnosť spárovania smart náramku Smartomat Silentband 2 so smartfónom pre príjem mobilných notifikácií.


Kľúčové vlastnosti fitness náramku Smartomat Silentband 2 (ružovo zlatý)

  • 1,08" TFT IPS dotykový displej
  • Rozsvietenie displeja otočením zápästia
  • Meranie tepovej frekvencie, orientačné meranie krvného tlaku a saturácie kyslíka v krvi
  • Krokomer, meranie vzdialenosti a spálených kalórií, monitoring spánku
  • Príjem mobilných notifikácií - SMS správy, hovory, udalosti, upozornenia z aplikácií
  • Vodoodolnosť IP68
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Výdrž batérie až 7 dní (30 dní v pohotovostnom režime)
  • Mobilná aplikácia FlagFit 2.0 v češtine (Android, iOS)

Príjem mobilných notifikácií

Priamo na dotykovom TFT IPS displeji fitness náramku Silentband 2 môžete sledovať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS, e-mailoch, správach z messengera či ďalšie notifikácie z kompatibilných aplikácií, bez nutnosti hľadania telefónu vo vrecku alebo kabelke. Nastavenie zasielania notifikácií je možné prispôsobiť v mobilnej aplikácii, v ktorej si môžete nastaviť aj ranné prebudenie pomocou vibrácií.

Fitness hodinky Smartomat Silentband 2 monitorujú vašu dennú aktivitu

Fitness náramok Smartomat Silentband 2 sa postará o meranie vašej dennej aktivity vrátane prejdených krokov, vzdialenosti, spálených kalórií či kvality spánku. Náramok je vybavený pokročilým senzorom tepovej frekvencie pre maximálne efektívny tréning a zvládne aj meranie krvného tlaku alebo saturácie kyslíka v krvi. Vaše denné štatistiky môžete prehľadne zobraziť v mobilnej aplikácii a získať tak ucelený prehľad o vašom životnom štýle.

Rafinovaný štýl, ktorý vám dokonale sadne

Fitness náramok Smartomat Silentband 2 je vyrobený z kvalitnej ocele a skla. Luxusný kovový remienok s hladkým pletivom dokonale sadne na zápästie a možno ho v prípade potreby ľahko vymeniť. K dispozícii je 5 štýlov ciferníka (digitálny aj analógový) s možnosťou zobrazenia aktuálneho času, dátumu, dňa v týždni, počasia či krokomera.

Fitness náramok Smartomat Silentband 2 disponuje vodoodolným dizajnom

Vďaka certifikácii IP68 inteligentný fitness náramok Smartomat Silentband 2 odolá prachu a vode. Pri bežnom používaní náramok vydrží až 7 dní na jedno nabitie. V pohotovostnom režime je výdrž batérie predĺžená až na 30 dní. S doplnkovou funkciou Nájdi telefón nájdete stratené mobilné zariadenie, ak sa nachádza v dosahu Bluetooth pripojenia.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Tenis Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
23 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Zlatá Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
46 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Tenis Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zkušenost s hodinkami? Výdrž baterie? Párování s mobilem, odpojování? Krev.tlak měří asi orientačně, hodnoty odpovídají nebo se blíží skutečnostem? Nějaké zkušenosti s měřením tlaku? Měří tlak bez nutnosti propojení a užívání s telefonem?

Prosím vás, dají hodinky sparovat se samsung A71. DĚKUJI

Dobry den da se u techto hodinek nastavit jazyk Francouština?

Když vyběhnu s hodinkami na ruce a telefon zapomenu doma, tak mám smůlu a hodinky mám na ruce k ničemu? Nebo hodinky pracují a až přiběhnu domů tak se spáruji a vyhodnotím svůj běh?

Dobrý den, jsou kompatibilní i pro Xiaomi note 8 pro?

Dobrý den. Zakoupili jsme u vás chytré hodinky Smartomat Silentband 2, ale od prvního dne používání nefungují správně. Kroky oproti jiným hodinkám měří skoro jednou tolik a dokonce kroky připočítávají ikdyž nejsou nasazeny na ruce a stejně ikdyž nejsou na ruce, měří a zaznamenávají tep. Nevíte jak toto vyřešit? Při takovém fungování jsou hodinky celkem k ničemu a budeme je muset reklamovat. Děkuji

Zaznamenávajú tieto hodinky aj beh/chôdzu na bežeckom páse?

Dobrý den, nemám chytrý telefon, ale ráda bych si koupila nějaký fitness náramek elegantního vzhledu. Může mi sloužit i bez spárování s telefonem? (Nemám a nechci chytrý telefon) Jde mi zejména o základní funkce a ráda bych se vyhnula gumovému náramku. Mohli byste mi prosím případně poradit jinou variantu v podobné cenové hladině? Děkuji a přeji hezký den.

Dobrý den, teď jsem tento fitness náramek rozbalit a vůbec mi nemeri ani tep, ani tlak ani saturaci. Ani při zadání v naramku,ani z aplikace v mobilu.nevite kde by mohl byt problém? Děkuji .Šárka

dobrý den nedaří se mi spárovat hodinky s mobilem samsung s 9.

123
Diskusia a poradňa k Smartomat Silentband 2 ružovo zlatá
Príslušenstvo pre Smartomat Silentband 2 ružovo zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smartomat Silentband 2 růžovo zlatá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smartomat Silentband 2 arany.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií