Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Závitovkové odšťavovače – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Philips
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné závitovkové odšťavovače. Cenových hitov v kategórii závitovkové odšťavovače máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší závitovkové odšťavovače? Potom sa pozrite do kategórie lacné závitovkové odšťavovače.
1 položka
4,0
Philips HR1946/70
Odšťavovač – slimákový, 300 ot./min, 1 rýchlosť, objem nádoby na šťavu 1 l, horizontálny hriadeľ, čierna farba
Cenová bomba
297,90 € Ušetríte 72,09 €
Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Očakávame 5. 4. 2024
Objednávací kód: PHIOD514
pivoAko vybrať domáce výčapné zariadenie Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?
Žiť zdravo. To je heslo, ktorým sa riadi čím ďalej viac ľudí. Či už preto, že im to prikazuje ich zdravotný stav alebo jednoducho preto, že sa tak cítia lepšie. Vďaka výborným receptom na odšťavovanie to je oveľa jednoduchšie, než sa môže na prvý pohľad zdať.
Aký je najlepší odšťavovač práve pre vás? Všetko záleží na vašich preferenciách a potrebách. Avšak, vždy je lepšie investovať do prevereného a kvalitného odšťavovača, a práve preto sme zostavili prehľad, ktorý vám uľahčí vaše hľadanie. Celkovo najlepšie odšťavovače...
Odšťavovače umožnia zdravé maškrtenie Chcete svojmu telu dopriať dávku vitamínov, prospešných enzýmov a živín? Potom do svojho jedálnička zaraďte čerstvé šťavy. Skvele chutia a majú blahodarný vplyv na organizmus. V našom článku sa dočítate, ako si zázračný životabudič pomocou odšťavovača pripraviť v...
Viac článkov
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií