Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaPlus SDA sk

Solis Swiss Perfection, čierny

Zobraziť katalóg
Solis Swiss Perfection, čierny
Fén na vlasy – s ionizátorom, príkon 2300 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, s koncentrátorom, dĺžka prívodného kábla 2,8 m, čierna farba
99,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SOFNV672 Produktové číslo:  968.67
Solis Swiss Perfection, čierny 99,90 € Momentálne nedostupné

Solis Swiss Perfection, čierny

Najvýkonnejší profesionálny sušič vlasov na trhu

Sušič vlasov Solis Perfection disponuje profesionálnym AC motorom s výkonom 2 300 W, ktorý sa postará o mimoriadne rýchle a maximálne šetrné vysúšanie vlasov. Vďaka nadpriemernému výkonu je oproti porovnateľným fénom dosiahnutý až o 50 % väčší tlak vzduchu a o 40 % silnejší prietok vzduchu. Vďaka tomu sa tento model zaraďuje medzi najvýkonnejšie sušiče vlasov na trhu.


Kľúčové vlastnosti sušiča vlasov Solis Swiss Perfection – čierny

  • AC motor s výkonom 2 300 W
  • Ergonomický dizajn
  • Ionizačná technológia
  • 2 nastavenia rýchlosti a 3 teploty
  • Tlačidlo na prúd studeného vzduchu
  • Koncentrátor na styling účesu
  • Odnímateľná mriežka
  • Tepelná poistka
  • Dĺžka napájacieho kábla 2,8 m

Ergonomický dizajn na maximálne pohodlné používanie

Fén Solis Perfection je vybavený ergonomickou rukoväťou, vďaka ktorej dokonale padne do ruky. Pomocou ľahko dostupných ovládacích tlačidiel rýchlo nastavíte 3 stupne teploty vysúšania a 2 úrovne výkonu prúdenia vzduchu na individuálnu úpravu účesu. O komfortné používanie sa postará extra dlhý 2,8 m napájací kábel a nechýba ani špeciálne očko na zavesenie. Jednoduché čistenie filtra je umožnené vďaka odnímateľnej zadnej mriežke.

Fén Solis Swiss Perfection s ionizačnou technológiou

Na dokonalý lesk, hladkosť a ľahšie tvarovanie účesu je fén Solis Swiss Perfection vybavený ionizačnou technológiou, ktorá efektívne redukuje tvorbu statického výboja a zabraňuje poškodzovaniu vlasov. Výsledkom je perfektný účes ako od profesionálneho kaderníka.


Legendárna švajčiarska značka s dlhoročnou tradíciou

Švajčiarska značka Solis pôsobí na trhu už viac ako 110 rokov a vďaka dlhoročným skúsenostiam vyrába sortiment s nadčasovým dizajnom, perfektnou ergonómiou a inovatívnymi technológiami. Výrobný proces je starostlivo kontrolovaný a jeho výsledkom je prvotriedny produkt, ktorý sa pýši vynikajúcou kvalitou spracovania a dlhou životnosťou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solis Swiss Perfection, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solis Swiss Perfection, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solis Swiss Perfection, fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií