Sony Alpha 7II + objektív 24-240mm

Zobraziť katalóg
Sony Alpha 7II + objektív 24-240mm
Digitálny fotoaparát CMOS Exmor APS HD Full-frame 24.3 Mpx, výmenné objektívy s bajonetom E, Full HD video, elektronický hľadáčik OLED, 3 "výklopný LCD, Li-Ion, MS DUO + ??SD / SDHC / SDXC, HDMI, WiFi, NFC
Kód:  OS072i1s3 Produktové číslo:  ILCE7M2B.CEC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Alpha 7II + objektív 24-240mm Predaj skončil

Sony Alpha 7II + objektív 24-240mm

Proste ostrý

Sony Alpha 7II fotografuje úžasné zábery s absolútnou ostrosťou aj v najnáročnejších podmienkach. Vyniká spojením Full-Frame snímača s 5-osou stabilizáciou obrazu, ktorá vyrovná akýkoľvek pohyb. Nebojte sa priblíženia, pořizujte detailné zábery zblízka a zachytáva pôsobivé nočné scény, pretože stabilizácia zodpovedá používanie kratšieho expozičného času o 4,5 kroku. Fotografujte realistickejší obraz s prirodzenými detailmi, bohatší farebnou škálou a nižšou úrovňou šumu.

Rýchlosť a presnosť

nikdy vám neunikne dokonalý výsledok v tom správneho momentu. Alpha sa pýši tiež hybridným automatickým zaostrovaním s vysokou rýchlosťou odozvy, širokú ostriaci oblastí a systémom sledovania. Oproti predchádzajúcemu modelu? 7 je až o 30% rýchlejšie. 117bodové automatické fázové ostrenie s detekciou kontrastu dokáže pokryť široký záber a kdekoľvek v ňom vyhľadať a ideálne zamerať požadovaný objekt.

Vždy s prehľadom

Elektronický hľadáčik Tru-Finder s pokrytím 100% jasne zobrazia zaberanie scénu a samozrejmosťou je zobrazenie informácií o nastavení snímania. Značné pohodlie prináša fotoaparát prostredníctvom dobre tvarovaného gripu pre pevný úchop. Displej sa môže pochváliť uhlopriečkou tri palce, skvelú čitateľnosťou za všetkých svetelných podmienok a najmä polohovanie displeja. Ľahko s ním využijete novinky v podobe bezdrôtového spojenia WiFi či NFC.

Možnosti vo vašich rukách

Prostredníctvom 10 tlačidiel priradíte ktorúkoľvek z 56 funkcií, vďaka tomu si fotoaparát prispôsobíte na mieru vašim fotografickým preferenciám. Predným a zadným ovládacím kolieskom rýchlo nastavíte expozíciu. Možnosti prístroja rozširuje celá rada výmenných objektívov s bajonetom E a mnoho príslušenstva do univerzálnej pätice ako sú externé blesky, diaľkové ovládače a všetko, čo by ste mohli potrebovať.

Kvalita s výnimočnou funkčnosťou

Kontinuálne snímanie rýchlosťou 5 snímok za sekundu vám dopomôže nájsť túžený okamih. Fázové ostrenie sa hodí aj pre Full HD videa, kde bude obraz stále ostrý, lebo sa vyhnete zdĺhavému preostrení v dobe vyhľadávania objekte.

Parametre a špecifikácia

Pomer strán
3:2 Hotovo!

Snímač

Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/7 840 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
51 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
350 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Alpha 7II + objektív 24-240mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha 7II + objektiv 24-240mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7H + 24-240 mm Objektiv. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7H + 24-240 mm Objektiv. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Alpha 7II + objektiv 24-240mm.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií