Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony Alpha A7C čierny + Grip GP-VPT2BT

Zobraziť katalóg
Sony Alpha A7C čierny + Grip GP-VPT2BT
5 5 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Full Frame 24.2Mpx snímač s IBIS, bajonet Sony FE, elektronický hľadáčik 2.36Mpx, 3" 0.921Mpx výklopný dotykový displej, až 4K video, Log, HLG, SD, SDHC a SDXC, hmotnosť 509g
Kód:  OS0821i2BN2 Produktové číslo:  Bundle Stránky výrobcu

Sony Alpha A7C čierny + Grip GP-VPT2BT

Myslíte si, že ideálny fotoaparát pre vloggerov a ďalších tvorcov video obsahu, ktorý dokáže robiť vysoko kvalitné fotografie i videá a napriek tomu je ľahko prenosný a vhodný na cestovanie, neexistuje? Potom vás nadchne táto digitálna bezzrkadlovka Sony Alpha A7C, ktorá je aktuálne najmenšia a najľahšia na svete medzi fotoaparátmi typu Full-Frame s výmennými objektívmi a integrovaným mechanizmom optickej stabilizácie obrazu. Aj cez svoju kompaktnosť vám fotoaparát ponúkne pôsobivý výkon a kvalitu urobených snímok a záberov vďaka svojmu nadštandardne veľkému CMOS Full-Frame snímaču s rozlíšením 24,2 Mpx. Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C v čiernom dizajne vám okrem iného ponúkne vylepšené a veľmi rýchle automatické ostrenie i sledovanie, možnosť vysokorýchlostného záznamu až 120 snímok za sekundu, 4K kvalitu videa a jeho pokročilé úpravy priamo vo fotoaparáte. Dotykový 3“ displej môžete otáčať aj vyklápať a iste oceníte aj vysokokapacitnú batériu. Samozrejmosťou je Wi-Fi a Bluetooth rozhranie na rýchly prenos dát. K telu bezzrkadlovky Sony Alpha A7C v čiernej farbe pripojíte objektívy na bajonet typu E. Súčasťou tohto balenia je grip GP-VPT2BT.


Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Sony Alpha A7C čierny + Grip GP-VPT2BT

  • Digitálna bezzrkadlovka s výmennými objektívmi, jedna z najmenších a najľahších typu Full-Frame s výmennými objektívmi na trhu
  • Sony Alpha A7C príde vhod všetkým amatérskym aj profesionálnym vloggerom a tvorcom video obsahu
  • Používať môžete akékoľvek objektívy na bajonet typu E
  • Fotoaparát Sony Alpha A7C sa môže pýšiť 35 mm veľkým CMOS Full-Frame snímačom s rozlíšením 24,2 Mpx
  • Obrazový procesor BIONZ X™ sa stará o výbornú kvalitu obrazu
  • Integrovaná optická stabilizácia obrazu
  • Vylepšené automatické zaostrovanie s možnosťou ovládania rýchlosti prechodov alebo zmeny zaostreného objektu
  • Väčšie pixely na snímači zaisťujú vynikajúcu svetelnosť za akýchkoľvek podmienok bez nárastu šumu aj pri vysokom ISO
  • Svetelnú citlivosť môžete nastavovať v rozsahu ISO 100 až 51 000
  • Vysoká kvalita videí v 4K a mnoho vstavaných funkcií na ich okamžitú úpravu
  • S bezzrkadlovkou Sony Alpha A7C ľahko dosiahnete efektu bokeh
  • Jedinečný systém 4D FOCUS dokáže bleskovo snímať objekty a ich nepretržité sledovanie
  • Pokročilé automatické zaostrenie na oči, ktoré vďaka algoritmu funguje aj u zvierat
  • Možnosť vysokorýchlostného záznamu až 120 snímok za sekundu
  • Dotykový 3“ displej môžete otáčať až o 176° horizontálne a o 270° vertikálne
  • Sony Alpha A7C je vybavený elektronickým hľadáčikom XGA OLED
  • Fotoaparát A7C sa môže pýšiť vysokokapacitnou batériou, ktorú môžete nabíjať aj pri snímaní
  • Vstavané Wi-Fi a Bluetooth rozhranie
  • V balení aj grip GP-VPT2BT, ktorý poslúži aj ako statív
  • Konštrukcia tela fotoaparátu z horčíkovej zliatiny je veľmi ľahká a pritom odolná, utesnená proti prachu a vlhkosti
  • Objektív nie je súčasťou balenia

S veľkým snímačom bezzrkadlovky Sony Alpha A7C dosiahnete ohromných výsledkov

Jedným z hlavných faktorov, ktoré ovplyvňujú kvalitu vyhotovených fotografií z konkrétnych fotoaparátov, je predovšetkým veľkosť integrovaného snímača. Digitálna bezzrkadlovka Sony Alpha A7C v čiernom dizajne v tomto smere nezaostáva a jednou z jej najväčších predností je Full-Frame snímač až dvakrát väčší ako v iných fotoaparátoch podobnej veľkosti typu APS-C a až trikrát väčší ako snímač v smartfóne. Snímač digitálneho fotoaparátu Sony Alpha A7C dokáže zachytiť oveľa viac svetla, ktoré poskytne vašim fotografiám väčšiu hĺbku ostrosti s viacerými detailmi a so zníženým výskytom šumu. Mimo to dokáže takto veľký snímač zhotovovať Full-Frame zábery, ktoré vynesú vaše fotografie na profesionálnu úroveň.

Grip Sony GP-VPT2BT

Prachuvzdorný a vodoodolný grip Sony GP-VPT2BT je špeciálne stvorený pre pohodlné zhotovovanie fotografií a videí. Vďaka integrovanému Bluetooth pripojeniu môžete diaľkovo ovládať natáčanie videí a robenie snímok bez toho, aby ste sa fotoaparátu museli dotknúť.

  • Veľmi jednoduché upevnenie fotoaparátu
  • Vďaka integrovanému Bluetooth umožňuje diaľkovo ovládať natáčanie videí a robenie snímok
  • Možnosť náklonu gripu 80° hore a 90° dole
  • Sony GP-VPT2BT možno použiť aj ako statív
  • Ponúka optimálnu stabilitu aj veľmi komfortné používanie
  • Tlačidlá diaľkového ovládača zaistia intuitívne ovládanie
Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Vaše zábery v dych berúcej kvalite

Zaznamenávať detaily a plynulé prechody v tej najvyššej kvalite nie je pre digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C čierny žiadny problém, a to vďaka veľkému snímaču CMOS Exmor R™ s funkčným rozlíšením 24,2 Mpx a vďaka procesoru BIONZ X™. Kombinácia týchto komponentov zaistí u Alpha A7C vynikajúcu reprodukciu farieb a široký dynamický rozsah ako u fotografií, tak aj u videí.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Perfektné snímky bez šumu aj pri horších svetelných podmienkach

S bezzrkadlovkou Sony Alpha A7C vás na vašich snímkach čaká oveľa viac detailov v textúrach a tieňoch než je tomu u záberov z iných fotoaparátov. Väčšie pixely na snímači digitálneho fotoaparátu Sony Alpha A7C totiž dosahujú oveľa vyššieho pomeru v oblasti signál-šum. Táto redukcia šumu je veľmi účinná predovšetkým u ISO citlivosti nastavenej na zle osvetlené alebo rýchlo sa pochybujúce objekty. Štandardný rozsah citlivosti u bezzrkadlovky Sony Alpha A7C môžete očakávať v rozmedzí ISO 100 až 51 200.


Full-Frame formát záberu a vysokú kvalitu obrazu ocení pri fotoaparáte Sony Alpha A7C každý profesionálny tvorca video obsahu

Efekt bokeh a 4K kvalita videa

Vďaka malej hĺbke ostrosti budete môcť u svojich záberov využiť veľmi obľúbený efekt bokeh, ktorým sa môžu pýšiť práve Full-Frame fotoaparáty ako Sony Alpha A7C. Prekrásne zábery vám zaistí 4K kvalita videa. Dokonca môžete záznam prevzorkovať aj na 6K kvalitu pri čítaní plného počtu pixelov bez použitia technológie pixel binning s minimálnym výskytom moaré grafickej chyby.


S čiernym Sony Alpha A7C zachytíte aj chvíľky trvajúce zlomok sekundy

S digitálnym fotoaparátom Sony Alpha A7C v čiernej farbe vám už nikdy neunikne žiadny dôležitý záber vďaka jeho modernému automatickému ostreniu a schopnosti veľmi rýchleho súvislého fotenia. Stabilný a nerozmazaný obraz, či už pri robení snímok alebo video záberov, vám u bezzrkadlovky Sony Alpha A7C zaistí jednotka optickej stabilizácie obrazu.


Rýchle automatické zaostrenie s nepretržitým sledovaním objektu

Vylepšené automatické zaostrovanie digitálnej bezzrkadlovky Sony Alpha A7C čiernej využíva unikátny systém 4D FOCUS, ktorý sa stará o bleskové snímanie objektov a ich nepretržité sledovanie. Toto monitorovanie pohyblivého subjektu je možné aj v reálnom čase pri stlačení tlačidla AF-ON. Súvislú sériu snímok pri fotografovaní objektov v pohybe dokáže fotoaparát Sony Alpha A7C rýchlosťou až 10 snímok za sekundu pri AF/AE a až 8 snímok za sekundu v režime živého náhľadu.

Funkcia automatického zaostrenia na oči bezzrkadlovky Sony Alpha A7C

Pokiaľ si chystáte zaobstarať digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C okrem iného tiež na fotografovanie portrétov, iste vás poteší aj možnosť automatického zaostrenia na oči v reálnom čase. Táto funkcia vám ušetrí stratu času so zle zaostrenými portrétmi a funguje aj v prípade, že je tvár fotenej osoby čiastočne zakrytá. Zaostrenie na oči aktivujete zameraním fotoaparátu Sony Alpha A7C na model a stlačením tlačidla spúšte do polovice.

Nádherné portréty maznáčikov s funkciou zaostrenia na oči zvierat

Každý vášnivý fotograf domácich maznáčikov pozná iste ten nešvár, kedy sa ich portréty ukážu ako zaostrené len na ňufák, nie na oči. U digitálnej bezzrkadlovky Sony Alpha A7C sa tohto javu obávať nemusíte, pretože je vybavená špeciálnym algoritmom od spoločnosti Sony. Ten zabezpečuje rýchlu automatickú detekciu a sledovanie očí zvierat miesto ich špičky ňufáku či fúzov. Aj v prípade náhleho objavenia prekážky pred objektívom či zmeny orientácie fotoaparátu (z vodorovnej na zvislú alebo obrátene) dokáže táto funkcia automatického ostrenia fungovať veľmi spoľahlivo. Keď ostrenie zveríte digitálnemu fotoaparátu Sony Alpha A7C, portréty vašich maznáčikov budú jednoducho perfektné.


Prehľad o Full-Frame kvalite obrazu na otočnom displeji bezzrkadlovky Sony Alpha A7C čierna

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C čierny sa perfektne hodí pre každého vloggera a ďalšieho tvorca internetového obsahu. Veľkokapacitná batéria bezzrkadlovky Sony A7C dokáže totiž snímať aj dlhšiu dobu vkuse a otočný displej s bočným otváraním môžete sledovať aj s pripojeným mikrofónom, ďalej používať trojosí stabilizátor či nahrávať záznamy a robiť snímky takmer z akejkoľvek pozície. Vstavané konektory na slúchadlá a mikrofón využijete k používaniu vlastného, obľúbeného vybavenia.


Pokročilá a napriek tomu ľahká tvorba videí

Mimo LCD displeja s bočným otváraním všetkým vloggerom a ďalším užívateľom fotoaparátu Sony Alpha A7C uľahčí robenie záberov tiež podpora videa vo zvislom formáte, ktoré môžete prehrávať aj upravovať bez nutnosti ich otočenia. Ďalším doplnkom, ktorý by sa vám mohol hodiť do výbavy k digitálnej bezzrkadlovke Sony Alpha A7C, je kombinácia voliteľného spodného gripu s mikrofónom, pričom podpora digitálneho mikrofónu zaistí výnimočne čistý zvuk vašich nahrávok aj bez použitia káblov. Grip GP-VPT2BT vám vďaka Bluetooth rozhraniu dovolí ovládať záznam, nastavovať zoom alebo dobre poslúži aj ako statív pri hands-free záberoch. Ľahko si tiež nastavíte uhol na snímanie alebo prispôsobíte tlačidlo podľa vlastných preferencií.


Využite špeciálne efekty inteligentného automatického ostrenia digitálnej bezzrkadlovky Sony Alpha A7C čiernej

Mimoriadnou vlastnosťou digitálneho fotoaparátu Sony Alpha A7C čierneho pri tvorbe videí je schopnosť meniť nastavenie rýchlosti prechodu ostrenia pri zmene zaostreného objektu. Vyberať môžete zo 7 úrovní, od pomalého a plynulého prechodu až po prechod rýchly. Navyše si môžete dokonca nastaviť aj citlivosť automatického ostrenia v rozsahu úrovní od 1. Stále, kedy fotoaparát Sony Alpha A7C zachová ostrenie na konkrétny objekt, až po 5. Citlivé, kedy systém stráži pohyblivé ciele a ľahko zaostrí na iný.


Zrýchlené aj spomalené zábery a ďalšie úpravy priamo vo fotoaparáte Sony Alpha A7C

Samozrejmosťou pri tvorbe video obsahu je tiež možnosť natáčať s bezzrkadlovkou Sony Alpha A7C spomalené či zrýchlené záznamy podľa vlastného nastavenia. Vysokorýchlostný záznam podporuje rozlíšenie Full HD so snímkovou frekvenciou 120 sn./s a efekty slow-motion či timelapse môžete u už natočeného videa použiť priamo vo fotoaparáte Sony Alpha A7C. Záznamy môžete tak ľahko vytvoriť až 5× pomalšie alebo až 60× rýchlejšie. Dobre vám v tvorbe poslúžia aj funkcie pre obrazové efekty, kreatívne štýly či obrazové profily, ktoré vám poskytnú široký výber vizuálneho nastavenia záberov, od základných až po profesionálne. S digitálnym fotoaparátom Sony Alpha A7C šetríte čas, ktorý by ste strávili neskoršou úpravou videa v post-produkcii.


Spoľahlivosť, pohodlné ovládanie a bezdrôtové funkcie bezzrkadlovky Sony Alpha A7C

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Dotykový LCD displej

Flexibilný panel s 3“ displejom môžete otáčať až o 176° horizontálne a o 270° zvislým smerom. Vďaka možnosti dotykového ovládania vám dopraje jednoduché a rýchle ostrenie na konkrétny objekt, zhotovovanie fotografií jediným dotykom či jednoduché ovládanie uzávierky.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Veľkokapacitná batéria fotoaparátu Sony Alpha A7C

Napájať batériu môžete priamo v kompaktnom tele čierneho digitálneho fotoaparátu Sony Alpha A7C pomocou USB konektora typu C. S bezzrkadlovkou Sony A7C možno snímať aj počas nabíjania, čím ušetríte drahocenný čas.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Odolná konštrukcia proti prachu i vlhkosti

Že vám fotoaparát Sony Alpha A7C vydrží veľmi dlho si môžete byť istí vďaka robustnej konštrukcii tela, do ktorého sa nedostane prach ani vlhkosť. Napriek tomu je bezzrkadlovka Sony A7C výnimočne malá a ľahká vďaka hornému, prednému a zadnému krytu z vysoko odolnej horčíkovej zliatiny.


Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Ovládať bezzrkadlovku A7C môžete aj na diaľku

Vstavané Wi-Fi rozhranie umožní fotoaparát Sony Alpha A7C používať aj bezkontaktne z vášho mobilného zariadenia či počítača. Spustiť nahrávanie a pritom byť pripravený v zábere, upravovať nastavenie či zhotovovať selfie zábery nikdy nebolo jednoduchšie! Ďalej si môžete tiež zobrazovať náhľady vašej tvorby na počítači, smartfóne či tablete.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Wi-Fi modul pre rýchle zdieľanie

Stiahnuť si svoje fotografie či videá z fotoaparátu priamo do mobilu či notebooku kým ste na cestách nie je žiadny problém pre čiernu bezzrkadlovku Sony Alpha A7C. S Wi-Fi rozhraním využijete k prenosu 2,4 GHz alebo 5 GHz sieť, takže nemusíte so zverejnením svojich výtvorov čakať až na návrat domov. Určité zariadenia dovolia prenos jednoduchým dotykom, iné potom cez jednoduché prepojenie cez QR kód.

Digitálny fotoaparát Sony Alpha A7C + Grip GP-VPT2BT

Doplnkové aplikácie

K vylepšeniu svojich snímok môžete využiť tiež voliteľnú aplikáciu Imaging Edge Deskop, pomocou ktorej ľahko upravíte RAW súbory a vytvoríte dokonalé fotografie ako od profesionála. Táto aplikácia je dostupná aj pre mobilné zariadenia ako Imaging Edge Mobile™ a k pohodlnému vytváraniu videí môžete využiť Movie Edit. K živému streamovaniu s fotoaparátom Sony Alpha A7C dobre poslúži aplikácia Imaging Edge™ Webcam.


Zvoľte si akýkoľvek objektív, ktorý budete práve potrebovať

K digitálnej bezzrkadlovke Sony Alpha A7C môžete pripojiť akýkoľvek objektív sa vám práve bude hodiť, pretože na jej bajonet E sedí perfektne viac ako 50 rôznych objektívov: širokouhlé, tele a videoobjektívy či ďalšie špeciálne objektívy; presne podľa toho, ako budete aktuálne potrebovať. Ak zvolíte kompaktný Full-Frame objektív, môžete sa tešiť na dych berúce zábery s nízkym skreslením i pri veľkých ohniskových vzdialenostiach.


Ukážkové videá z digitálneho fotoaparátu Sony Alpha A7C



Parametre a špecifikácia

Šírka
12,4 cm Hotovo!
Výška
7,1 cm Hotovo!
Hĺbka
6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,51 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,4 cm Hotovo!
Výška
7,1 cm Hotovo!
Hĺbka
6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,51 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Sony FE Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/8 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
204 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
10 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Bajonet
Sony E Hotovo!
Objektív
Bez objektívu Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
2,36 Mpx Hotovo!
Maximálne zväčšenie EVF
0,59 x Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-FZ100 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
740 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
2 280 mAh Hotovo!

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie
Grip GP-VPT2BT Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Varianty Sony Alpha A7C:

1 749 € - 1 959 €

Sony Alpha A7C čierny + FE 28–60 mm f/4-5,6

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,509 kg, akumulátor, popruh/pútko a objektív súčasťou balenia
Do košíka
1 959 €
Na sklade 3 ks
 

Sony Alpha A7C, telo, čierny

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,509 kg
Do košíka
1 749 €
Na sklade 3 ks
 

Sony Alpha A7C strieborný + FE 28–60 mm f/4-5,6

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,509 kg, akumulátor, popruh/pútko a objektív súčasťou balenia
Do košíka
1 959 €
Na sklade 3 ks
 

Sony Alpha A7C, telo, strieborný

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,509 kg
Do košíka
1 749 €
Na sklade 2 ks
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den když budu vybírat objektiv sony na fotoaparát sony budu muset zkontrolovat jestli to bude compatibilní?

Je k fotaku návod v slovenčine?

Fotí sa pomer strán 4:3 ???. Koľko snímkov má samospušt ?.

Diskusia a poradňa k Sony Alpha A7C čierny + Grip GP-VPT2BT
Príslušenstvo pre Sony Alpha A7C čierny + Grip GP-VPT2BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7C černý + Grip GP-VPT2BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7C schwarz + GP-VPT2BT Grip.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií