Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Sony Alpha ZV-E10 telo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT

Zobraziť katalóg
Sony Alpha ZV-E10 telo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT
4,5 17 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, APS-C 24.2Mpx snímač, bajonet Sony E, bez hľadáčika, 3" 0.921Mpx otočný dotykový displej, až 4K video, Log, HLG, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO a Memory Stick Micro, WiFi, Bluetooth, USB-C, micro HDMI, 3.5mm jack, hmotnosť 343g
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks 699 €
Kód:  OS062aBN1 Produktové číslo:  Bundle Stránky výrobcu
Sony Alpha ZV-E10 telo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Predaj skončil

Sony Alpha ZV-E10 telo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT

Kompaktný fotoaparát Sony ZV-E10 ocenia najmä vlogeri a tvorcovia rozmanitého obsahu

Ak ste vášniví tvorcovia obsahu alebo dokonca profesionáli, tak iste viete, že samotný obsah a kvalita sú nesmierne dôležité. Kompaktný 4K fotoaparát Sony ZV-E10 je ideálnym nástrojom nielen na robenie fotiek, ale primárne tvorbu vlogov a videí napríklad pre sociálne siete. Vstavaný všesmerový mikrofón spoľahlivo zachytí vášhlasajvdavochľudía široká kompatibilita s viac ako 60 objektívmi vám otvorí dvere ku kreatívnej tvorbe. Vlogovací fotoaparát zachytí 2,4-násobok potrebných dát pre 4K, ktoré následne skomprimuje. Veľký snímač zachytí dostatok svetla, takže aj scény s horším osvetlením budú vyzerať skvele. Kompakt Sony ZV-E10 má rovnako kvalitnú batériu,takže s vami udržíkrok aj pri natáčaní v exteriéroch. V prípade potreby môžete vytiahnuť power bank a batériu zase doplniť. Digitálny fotoaparát Sony môžete využiť aj na živý stream na sociálne siete. Súčasťou balenia tejto sady je grip Sony GP-VPT2BT a bezdrôtový mikrofón Sony ECM-W2BT.

Kľúčové vlastnosti 4K fotoaparátu Sony ZV-E10, čierny + grip Sony GP-VPT2BT + mikrofón Sony ECM-W2BT

  • Sony ZV-E10 urobí kvalitné fotografie a videá v 4K rozlíšení
  • Snímač CMOS Exmor typu APS-C (23,5 × 15,6 mm)
  • Počet (efektívnych) pixelov je približne 24,2 megapixla
  • Youtube kamera sa pýši elegantným a kompaktným čiernym vyhotovením
  • Veľký snímač zachytí oveľa viac svetla, takže zachytíte dobré zábery aj pri zhoršenom osvetlení
  • Sony ZV-E10 je ideálny na živé streamovanie
  • Batéria fotoaparátu Sony ZV-E10 má dostatočnú kapacitu na zhotovenie 125-minútového nepretržitého záznamu, alebo vyfotenie 440 fotiek
  • Kompaktný fotoaparát možno nabíjať prostredníctvom power bank (USB-C) alebo priamo cez adaptér v zásuvke
  • Funkcia automatického ostrenia (fixované na tvár/oči), ktorú môžete uspôsobiť kliknutím na ľubovoľné miesto na LCD displeji, aby sa ostrenie zameralo na iný bod
  • S funkciou rozostrenia pozadia dáte vyniknúť hlavného objektu
  • Vlogerský fotoaparát je kompatibilný s viac ako 60 objektívmi
  • Fotky a videá môžete upraviť priamo vo fotoaparáte
  • Sony ZV-E10 má zabudovaný všesmerový mikrofón pre kvalitné zachytenie zvuku/vášho hlasu
  • Fotoaparát má rad funkcií, ktoré ocenia najmä vlogeri
  • Súčasťou balenia je grip Sony GP-VPT2BT a mikrofón Sony ECM-W2BT

Grip Sony GP-VPT2BT

Grip Sony GP-VPT2BT je špeciálne stvorený na pohodlné robenie fotografií a videí. Stačí na neho jednoducho upevniť kompaktný fotoaparát a vďaka integrovanému Bluetooth pripojeniu môžete diaľkovo ovládať natáčanie videí a robenie snímok, bez toho aby ste sa fotoaparátu museli dotknúť. Bezdrôtová komunikácia navyše umožní komfortný prenos ovládacích signálov z gripu do fotoaparátu bez nutnosti prepojovacieho kábla. Nebudete teda ničím obmedzovaní. Jednoducho namierite a začnete fotiť či natáčať videá. Presne také jednoduché je používanie gripu Sony.

Bezdrôtový mikrofón Sony ECM-W2BT využijete pri natáčaní vlogov

Na bezproblémové natáčanie vašich vlogov s bezchybným zachytením hlasu budete potrebovať kvalitný mikrofón. Sony ECM-W2BT sa pýši bezdrôtovým vyhotovením, vďaka ktorému zachytíte čistý zvuk, nech už sa nachádzate kdekoľvek, nezáleží ani na nasmerovaní mikrofónu alebo na vašej vzdialenosti od neho.

YouTube kamera

Vlogovací fotoaparát má širokouhlý objektív

Vytvárajte široké a dynamické zábery pomocou širokouhlého objektívu. Vlogovací fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 umožní na záberoch vynikať nielen vám, ale aj miestu, kde natáčate.

YouTube fotoaparát Sony ZV-E10

4K kompakt Sony Alpha ZV-E10 vytvára rozmazané pozadie

Ak k šasi kompaktu Sony Alpha ZV-E10 pripojíte objektív s pevnou ohniskovou vzdialenosťou, môžete napríklad natáčať vlog s efektom rozmazaného pozadia. Práve vďaka tomu vo vašom vlogu vyniknete. Túto funkciu možno použiť napríklad v slabo osvetlenom prostredí.

YouTube kamera Sony ZV-E10

Získajte detailné zábery vášho objektu

Nasaďte na Youtube fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 makroobjektív a vytvorte veľmi detailné zábery objektu. Vďaka tomu odhalíte aj tie najmenšie detaily.

YouTube fotoaparát

Fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 zachytí aj vzdialené objekty

S teleobjektívom môžete úplne jednoducho fotografovať aj veľmi vzdialené objekty. Prácou so zoomom môžete svojmu príbehu počas vlogovania okamžite dodať dynamiku a hĺbku.

YouTube kamera

Široká kompatibilita s inými objektívmi

Kompaktný vlogovací fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 je kompatibilný s viac ako 60 objektívmi. Presne vďaka tomu získajú vaše fotografie, videá aj vlogy úplne nový rozmer a skvelú kvalitu.

Videokamera Sony Alpha ZV-E10 zachytáva kvalitné videá v pohybe vďaka presnému zaostrovaniu

Kompaktná videokamera Sony Alpha ZV-E10 je vybavená systémom stabilizácie obrazu. Vďaka tomu môžete natáčať videá a vlogy za chôdze a obraz zostane aj napriek tomu stabilný. Ďalšou funkciou, ktorú oceníte, jeautomatickáexpozíciasprioritoutváre.Tásapostaráoautomatickézosvetlenievašejtváre,takžeajzachôdze bude vlogovacia videokamera Sony upravovať nastavenia tak, aby bola vaša tvár jasne osvetlená aj pri prechode z interiéru do exteriéru a v iných podobných situáciách.AutomatickézaostrovaniefotoaparátuSonyAlphaZV-E10nemusítenastavovať,digitálnyfotoaparáttotižbudeautomatickysledovaťvašutvár aoči. Akchceteznovuzaostriť,stačísadotknúť LCD displeja a umelá inteligencia sa postará o zaostrenie daného miesta.

Vlogovací fotoaparát Sony zachytí prirodzený tón pleti

Každý vloger bez ohľadu na to, čo natáča, určite ocení zábery s prirodzenými tónmi pleti a plynulými prechodmi. Na dosah ruky máte aj efekt jemného tónovania pleti, ktorý môžete kedykoľvek vypnúť alebo upraviť jeho intenzitu na nízku, strednú alebo vysokú.

Praktický grip oceníte pri natáčaní vlogov a videí nielen na YouTube

Rýchlosť zaostrovania digitálneho fotoaparátu Sony Alpha ZV-E10 môžete plynule nastaviť podľa svojich potrieb. Kamera na natáčanie videí vám ponúkne celkom sedem rôznych rýchlostí, a to od rýchleho prechodu až po pozvoľný. Každý vloger určite oceníajvoliteľnýgripGP-VPT2BT9,ktorýuľahčujesnímanieselfiealebozáberovzrôznychuhlov.Ďalšouvýhodousúovládacie prvky na gripe, takže nemusíte hľadať požadované tlačidlá na fotoaparáte Sony ZV-E10. Na dosah ruky tak budete mať možnosť spustiť a zastaviť nahrávanie záznamu, upraviť priblíženie alebo prepínať rôzne efekty.

4K videokamera Sony Alpha ZV-E10 zachytáva kvalitné zábery pomocou veľkého snímača

4K fotoaparát

Bokeh efekt

Vytvárajte populárne zábery s rozmazaným pozadím a dodajte svojim fotografiám a videám hĺbku pomocou fotoaparátu pre vlogerov Sony ZV-E10. Vďaka tomu vynikne hlavný objekt vašich fotografií a videí.

4K fotoaparát

Videokamera Sony Alpha natáča videá v rozlíšení 4K

Videokamera Sony ZV-E10 zabezpečí, že budú vaše vlogy v špičkovej kvalite s plným farebným spektrom a s veľkým množstvom detailov. Jediným stlačením tlačidla MOVIE snímač kamery zachytí 2,4-násobok údajov potrebných na rozlíšenie 4K. Tieto údaje sa potom následne komprimujú do konečného záznamu.

4K fotoaparát

Skvelé zábery aj pri slabom svetle

Ani fotografovanie či natáčanie pri slabom osvetlení vás nezastaví. Kompaktný vlogovací fotoaparát Sony ZV-E10 zachytáva snímky plné detailov a s minimálnym šumom. Toho sa dosiahne použitím veľkého snímača, ktorý zachytí oveľa viac svetla.

Vlogeri si užívajú čistý zvukový záznam

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony Alpha má zabudovaný všesmerový mikrofón s tromi vložkami. Ten slúži na absolútne presné zachytenie vášho hlasu, pretože je optimalizovaný na nahrávanie zvuku pred kamerou. Váš hlas tak bude počuť aj počas natáčania vloguvdave.KamerananatáčanievideíSonyAlphaZV-E10jevybavenáochranouprotivetru,ktorúvyužijetenajmä pri nahrávaní v exteriéri. Ďalšou výhodou je možnosť spárovania fotoaparátu s akýmkoľvek mikrofónom od Sony podporujúcim digitálne zvukové rozhranie prostredníctvom Digital Audio Interface cez päticu Multi Interface.

Kompaktný fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 vám umožní jednoducho streamovať naživo

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 netreba používať primárne ako fotoaparát alebo ako kameru na natáčanie vlogov, ale môžete ho používať aj nakomunikáciualeboživéstreamovanieobsahupresvojichdivákov.Vtakomprípadeoceníteveľkýsnímačfotoaparátuazabudovaný mikrofón. Ak budete chcieť kameru na natáčanie videí Sony Alpha ZV-E10 použiť ako externú kameru, stačí ju pripojiť cez USB-C k počítaču alebo smartfónu Sony Xperia 16.

Kompaktný fotoaparát Sony

Jednoduché zdieľanie obrázkov a videí

Pomocou bezplatnej aplikácie Imaging Edge Mobile™ môžete okamžite zdieľať svoje fotografie a videá v profesionálnej kvalite. Pomocou aplikácie môžete rýchlo odosielať údaje z fotoaparátu Sony Alpha ZV-E10 do vášho smartfónu.

Kompaktný fotoaparát

Kompakt Sony Alpha ZV-E10 zachytáva skvelé zábery v režime na výšku

Vlogovací fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 disponuje automatickým označovaním vertikálnej orientácie. Môžete tak jednoducho prehrávať alebo upravovať videá natočené v režime na výšku. Vďaka tomu môžete pomocou fotoaparátu Sony ZV-E10 vytvárať obsah určený špeciálne pre mobilné telefóny.

Kompaktný fotoaparát

Upravujte video z fotoaparátu v smartfóne

Jednoducho upravujte svoje videá v smartfóne pomocou aplikácie Movie Edit. Môžete tak napríklad zlepšiť stabilizáciu roztrasených záberov alebo jednoducho orezať videá a zmeniť ich kompozíciu, čo sa hodí pre rôzne sociálne siete.

Kompaktný 4K fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 má viacero možností napájania

Vlogovací fotoaparát

Kompaktný fotoaparát má kvalitnú batériu

Batéria vnútri fotoaparátu Sony zvládne plynulé nahrávanie až 125-minútového videa alebo zhotovenie 440 fotografií.

Vlogovací fotoaparát

Fotoaparát Sony možno nabíjať externe

Ste práve na cestách a máte nápad na vytvorenie kreatívneho obsahu, ale fotoaparát Sony Alpha ZV-E10 už nemá batériu? Nezúfajte! Stačí vytiahnuť powerbanku s konektorom USB-C a doplniť energiu do kompaktného fotoaparátu na natáčanie vašich vlogov.

Vlogovací fotoaparát

Možnosť AC napájania

Ak plánujete vytvoriť živý prenos, určite oceníte pripojenie Youtube kamery Sony Alpha ZV-E10 k napájaniu AC z bežnej elektrickej siete. Nemusíte sa teda obávať, že sa vám počas streamovania vybije batéria.

Vlogovací fotoaparát Sony ZV-E10 pre skvelé vlogy

Fotoaparát pro vlogery

Dodajte vašim záberom špeciálne efekty priamo vo fotoaparáte

Ak ste práve dokončili natáčanie videa a premýšľate, ako ho ešte vylepšiť, nemusíte čakať, kým prídete domov. Zvýraznite alebo zmeňte farby a vytvárajte pôsobivé umelecké efekty priamo vo vlogovacej kamere Sony Alpha ZV-E10.

Fotoaparát pro vlogery

Vlogovací fotoaparát podporuje krivku S-Log3

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony podporuje krivku S-Log3, ktorá vám pomôže efektívne pracovať s farebnými tónmi. To určite oceníte pri úprave fotografií a videí v počítači, pretože získate oveľa širší dynamický rozsah.

Fotoaparát pro vlogery

Vychutnajte si videá v rozlíšení 4K v HD s HLG

S kamerou pre vlogerov Sony Alpha ZV-E10 budete môcť natáčať videá a vlogy s využitím HDR v rozlíšení 4K. Presnú reprodukciu farieb si môžete vychutnať aj bez postprodukčných úprav.


Parametre a špecifikácia

Šírka
11,52 cm Hotovo!
Výška
6,42 cm Hotovo!
Hĺbka
4,48 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,34 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,52 cm Hotovo!
Výška
6,42 cm Hotovo!
Hĺbka
4,48 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,34 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Funkcie webkamery Hotovo!
Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Elektronická Hotovo!
Bajonet
Sony E Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
32 000 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
11 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.265/MPEG-H HEVC, AVCHD Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Bajonet
Sony E Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu, Bez objektívu Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty
SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-FW50 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
440 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB-C, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Externý mikrofón Hotovo!
Počet objektívov
0 Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Varianty Sony Alpha ZV-E10 vlogovací fotoaparát:

599 € - 699 €

Sony Alpha ZV-E10, vlogovací fotoaparát + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, bez hľadáčika, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Sony E, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a Memory Stick PRO pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (V׊×H), hmotnosť 0,343 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, USB kábel, napájací kábel/adaptér a objektív súčasťou balenia
Do košíka
699 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
 

Sony Alpha ZV-E10, vlogovacia kamera - telo

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, bez hľadáčika, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Sony E, APS-C snímač, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (V׊×H), hmotnosť 0,343 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, USB kábel a napájací kábel/adaptér súčasťou balenia
Do košíka
599 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Může tato kamera točit QHD 60 fps?

Je v balení aj ochranný prvok proti vetru na mikrofón? A je možné pripojiť k fotoaparátu aj externy mikrofón?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, kedy bude na sklade tento fotoaparát: SONY ZV-E10 + 16-50 MM OBJEKTÍV (Prípadne aj verzia bez objektívu) Ďakujem

Dobry den, kde zjistím co je obsahu balení a co je možné ještě dokoupit ? Děkuji

Dobrý deň prajem. Chcel by som sa informovať aký je rozdiel medzi Sony Alpha zv e10 vlogovacou kamerou a touto sony zv e10 v odkaze nižšie. https://www.alza.sk/sony-alpha-zv-e10-vlogovaci-fotoaparat?dq=6637920&o=1 Čo presne teda znamena rozdiel Alpha v nazvoch.Ak berieme do uvahy len čisto telo.Vopred dakujem za info a vysvetlenie.

Bude skladem i v bílé barvě jako na jiných trzích? Je datum potvrzeno? Protože v USA je skladem od 24. Augusta

Diskusia a poradňa k Sony Alpha ZV-E10 telo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT
Príslušenstvo pre Sony Alpha ZV-E10 telo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofón ECM-W2BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha ZV-E10 tělo + Grip GP-VPT2BT + Mikrofon ECM-W2BT.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií