Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Sony CDX-G1201U

Zobraziť katalóg
Sony CDX-G1201U
4,6 5 hodnotení
Autorádio – 1 DIN, CD/MP3, Android Smartphone podpora, AUX konektor, USB, jantárové podsvietenie, odnímateľný predný panel, 55W, Extra Bass
Kód:  JW906u7c Produktové číslo:  CDXG1201U.EUR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CDX-G1201U

Sony CDX-G1201U je autorádio s veľkosťou 1 DIN a jantárovým podsvietením. Okrem zabudovaného prehrávača CD diskov vám bude k dispozícii USB port kompatibilný s technológiou Android Open Accessory 2.0, vďaka ktorej môžete ľahko prechádzať všetku hudbu uloženú vo vašom telefóne s Androidom. Výhodou je možnosť jednoduchého výberu pomocou displeja vášho telefónu. Prostredníctvom USB konektora môžete tiež prehrávať hudbu z flashdisku. Nechýba ani klasický AUX IN. Skvelú atmosféru pri jazde dotvára dynamicky sa meniace podsvietenie podľa dynamiky skladby.

 

Kľúčové vlastnosti autorádia Sony CDX-G1201U

  • 4× 55 W
  • Dynamické zdôraznenie basov vďaka funkcii EXTRA BASS
  • Prehráva hudbu z ľubovoľnej aplikácie na telefóne s Androidom
  • Nastaviteľný 10-pásmový ekvalizér s režimom karaoke
  • Odnímateľný predný panel

Špičkové autorádio s mnohými funkciami

Autorádio CDX-G1201U taktiež ponúka množstvo praktických funkcií. napr. režim „Extra Bass“, ktorý aktivujete stlačením príslušného tlačidla, dodá vašej hudbe extra silné basy. Veľmi radi využijete aj služby 10-pásmového grafického ekvalizéra, s ktorým si svoju obľúbenú hudbu prispôsobíte podľa svojich požiadaviek. Využiť teda môžete niektorú z 10 predvolieb, vrátane karaoke režimu stišujúceho rozhlasové stanice.

Tento model umožňuje u kompatibilných vozidiel využívať ovládanie na volante. Autorádio je totiž vybavené konfigurovateľným vstupom. LCD displej s technológiou Vertical aligment v kombinácii so širokým pozorovacím uhlom a až 5× vyšším kontrastom sľubuje skvelú čitateľnosť v každej situácii. Sony CDX-G1201U tiež podporuje prehrávanie súborov FLAC. Vstavaný zosilňovač dosahuje výkon až 55 W.

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×55 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
177 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň.Da sa vypnúť to podsvietenie podľa hudby? Aby to proste nevšímali iba statický svietilo.dakujem

Dobrý den, je možnost toto rádio spojit s multifunkčním volantem??

Diskusia a poradňa k Sony CDX-G1201U
Príslušenstvo pre Sony CDX-G1201U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CDX-G1201U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CDX-G1201U Autoradio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CDX-G1201U Autoradio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CDX-G1201U.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií