PET AP+ plus nový vizuál

Sony CDX-G1300U

Zobraziť katalóg
Sony CDX-G1300U
5 2 hodnotení
Autorádio – s CD mechanikou, výkon zosilňovača 4×55 W, veľkosť 1 DIN, podsvietené, odnímateľný predný panel, FM/AM tuner, RDS, USB a AUX/Line IN konektor, podporuje formát MP3, FLAC a WMA
Kód:  JW906u7f1 Produktové číslo:  CDXG1300U.EUR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CDX-G1300U

Rádio alebo obľúbenú hudbu si v aute môžete užiť s perfektnou zvukovou kvalitou a mnohými ďalšími funkciami. Autorádio SONY je typické 1DIN rádio určené na usadenie do štandardného otvoru na prístrojovej doske. Predný panel autorádia je odnímací, takže ho nemusíte nechávať v nestráženom aute. Do repro sústavy transportuje zvuk výkonným zosilňovačom disponujúcim 4×55 W. Vlastné albumy spustíte pomocou USB konektora. Dôležité je pripojenie mobilného telefónu alebo tabletu bežným AUX konektorom, čo rozširuje možnosti počúvať hudbu.

Zásadné vlastnosti autorádia Sony CDX-G1300U

  • Rádio do auta SONY pre 1DIN usadenie
  • Prehráva formáty MP3, FLAC a WMA
  • Predný panel autorádia je odnímateľný
  • Zapojíte do neho telefón či tablet vďaka konektoru AUX/Line IN
  • Rádio do auta SONY zvládne prehrať hudbu aj z USB kľúča
  • Pohodlie umocňuje podsvietený displej
  • Tuner AM a FM na prijímanie rádiového signálu
  • Prijíma textové informácie vďaka RDS
  • Do výbavy tiež patrí optická mechanika pre CD
  • Rozmery autorádia SONY dosahujú 50 × 178 × 176 mm (v × š × h)

Rádio do auta SONY a jeho pokročilé funkcie

Rádio do auta SONY dokáže viac, než len prehrávať hudbu. Prehrá formáty MP3, FLAC a WMA. Komfort z počúvania hudby umocňuje podsvietený displej. Vychutnajte si dlhé výlety na maximum s autorádiom SONY.

Fanúšikovia starých dobrých CD určite ocenia CD mechaniku. Rádiový signál autorádio prijíma AM a FM tunerom zlepšeným o RDS, čo prináša textové informácie o rádiostanici. Jeho rozmery majú 50 × 178 × 176 mm (v × š × h). Rádio do auta SONY vám prinesie nielen kvalitné počúvanie hudby.

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×55 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
176 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CDX-G1300U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CDX-G1300U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CDX-G1300U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CDX-G1300U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CDX-G1300U.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií