Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony CyberShot DSC-H200 černý

Zobraziť katalóg
Sony CyberShot DSC-H200 černý
4,7 6 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD Exmor R 20.1 Mpx, 26x zoom, 3 "LCD, MS DUO/SD/SDHC, 720p HD video, HDMI, Face Detection, stabilizátor
Kód:  OS069e10 Produktové číslo:  DSCH200B.CE3 Stránky výrobcu

Sony CyberShot DSC-H200 černý

Zachyťte neopakovateľné momenty s digitálnym fotoaparátomSony CyberShot DSC-H200. Vďaka množstvu pokročilým ale užívateľsky prívetivým funkciám vás bude fotenie baviť. Nadštandardné optický zoom vám umožní priblíženie veľmi vzdialených cieľov a spoločne s unikátnou obrazovou stabilizáciou SteadyShot budú vaše snímky vždy perfektne ostré, nádherne farebné a plné detailov. Vysoké rozlíšenie snímače zachytia každučkú maličkosť a výsledkom sú špičkové zábery bez šumu, Ktoré sa budú vo vašej zbierke fotografií vynímať. Vďaka napájaniu dvoma klasickými AA batériami získavate absolútnu slobodu pri cestovaní s fotoaparátom CyberShot.
Vnútri fotoaparátu sa skrýva špičkový CCD senzor s vysokým rozlíšením 20,1 Mpx. Fotografie tak nebudú postrádať žiadny detail a vyniknú vysokým kontrastom a živými farbami. S 26násobným optickým zoomom vyfotografujete vzdialené objekty, bez toho aby ste museli urobiť krok. Skvele sa tak hodí pre fotenie na dovolenkách alebo pri športových udalostiach. Sony CyberShot sa skrátka stane vašim ideálnym spoločníkom, nech už ho vezmete kamkoľvek.
Zachyťte všetky zábery s maximálna ostrosťou, Aj keď sa vám budú triasť ruky, alebo sa budete pri fotení pohybovať. Fotoaparát je vybavený pokročilú optickou stabilizáciou, Ktorá sa postará o maximálnu ostrosť všetkých snímok za každých okolností. Nech sa budete pri fotení pohybovať, alebo nedokážete fotoaparát pri mnohonásobnom zoome udržať pevne, snímky budú vždy vyzerať perfektne ostro.
Nie vždy je tá pravá chvíľa pre fotenie fotografií, ale naopak by ste potrebovali zaznamenať celú situáciu na video. Fotoaparát CyberShot však zvládne aj nahrávanie kvalitného HD 720p videa s rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Nepotrebujete tak so sebou nosiť digitálnu kameru, na všetko vám postačí len jedno zariadenie. Video sa ukladá do formátu MP4 a nič vám tak nebráni pre jeho stiahnutie do tabletov alebo smartphonov a uploadovanie na sociálnu siet Facebook či na Youtube.
Prezrite si vami zachytené snímky ihneď po nasnímaní na prehľadnom 3 "Clear Photo LCD displeji. Fotografie i videá sú zobrazené vo vysokej kvalite, vynikajú farebnosťou a získate tak jedinečný pohľad na vaše zábery. Z každej snímky dostanete maximum vďaka možnosti aplikovanie najrôznejších efektov na fotografiu priamo vo fotoaparáte. Fantázii sa medze nekladú a je len na vás, ako si snímky upravíte.
Editujte fotografie a vylepšite ich množstvom zaujímavých efektov, aby ste dosiahli čo najatraktívnejších výsledkov. Vylepšite tón pleti, odstráňte lesk, vybieľte zuby a pridajte ďalšie efekty priamo vo fotoaparáte. Ak máte radi retro fotografie, budete milovať funkciu Toy Camera, Ktorá dodá vašim fotografiám očarujúce atmosféru. Transformujte obyčajné fotografie do farebných umeleckých diel s Pop Color. Všetko je jednoduché a výsledky sú proste ohromujúci.
Vezmite si nový CyberShot so sebou na cesty kamkoľvek a nebojte sa, že sa vám vybije batéria, ktorú nebude mať kde nabiť. Vďaka napájanie dvoma klasickými AA batériami získavate maximálnu slobodu pri používaní. V prípade vybitých batérií je stačí vymeniť za náhradný a ste pripravené opäť zachytávať všetky krásy sveta.


Parametre a špecifikácie:

Objektív:
Optický zoom/ digitálny zoom: 26x/52x
F3, 1 (Š) až 5,9 (T)
Ohnisková vzdialenosť: 4,0-104 mm/24-633 mm (prepočet na 35 mm)
Optická stabilizácia SteadyShot
Režim makro

Fotoaparát:
Snímač: 1/2, 3 "(7,76 mm) Super HAD CCD
Počet efektívnych pixelov: 20,1 miliónov
Clona: F3 ,1-F9, 7
Rýchlosť uzávierky: iAuto (2 "až 1/1500)/Program Auto (1" až 1/1500)
Ostrenie (meranie): viacbodové, na stred, bodové
Vstavaný blesk
AF Illuminator: auto/vypnuté

Citlivosť ISO:
ISO 80 až 3200 (Auto)
ISO 80 až 800 (Program Auto)

LCD:
3 "(7,5 cm), TFT ClearPhoto LCD
460 800 bodov

Záznam:
Médiá:Memory Stick Duo/PRO Duo/PRO HG Duo/Micro, SD/SDHC
Formát záznamu: JPEG
DCF, DPOF
Režim Burst (sériové snímanie): 8 sn./Séria (interval 0,08 sekundy)
Max. rozlíšenie (foto/video): 20 M, 5184 x 3888 bodov/1280 x 720 bodov 50i, pribl. 9 Mb/s

Pripojenie:
Multifunkčný konektor s vysokým rozlíšením: Hi-Speed USB (USB 2.0), AV

Napájanie:
4x AA batérie
Výdrž batérie (zapnuté LCD): 350 snímok/175 minút videa

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 122,9 x 83,2 x 87,2 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 530 g (vrátane príslušenstva)

Štandardné príslušenstvo:
Batérie AA, popruh cez rameno, krytka objektívu, univerzálny kábel USB, návod na obsluhu, popruh objektívu

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 470 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 470 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
633 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,1 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
26 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Typ pamäťovej karty
SD, SDHC, micro SD, micro SDHC, Memory Stick Micro Hotovo!

Batéria

Typ napájania
4× AA Hotovo!
Výdrž batérie
350 snímok Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CyberShot DSC-H200 černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CyberShot DSC-H200 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-H200 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-H200 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CyberShot DSC-H200 černý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií