Sony DSX-M55BT

Zobraziť katalóg
Sony DSX-M55BT
Autorádio s Bluetooth – 1 DIN, výkon zosilňovača 4×55 W, odnímateľný predný panel, funkcia Bass Boost, ekvalizér, FM/AM tuner, USB konektor, NFC, podporuje formát MP3, FLAC a WMA, podpora Apple zariadení, diaľkové ovládanie súčasťou balenia
Kód:  JW907m3 Produktové číslo:  DSXM55BT.UC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony DSX-M55BT

Svoju obľúbenú hudbu si v aute vychutnáte so znamenitou zvukovou kvalitou a ďalšími funkciami. Autorádio SONY je konvenčné 1DIN rádio stanovené na zastrčenie do jedného štandardného otvoru v palubnej doske. Predný panel možno odobrať a v aute tak bude o cennosť menej. Do zvukovej sústavy prevádza zvuk zosilňovačom disponujúcim výkonom 4×55 W. Svoje vlastné albumy prehráte pomocou konektora USB.

Autorádio Sony DSX-M55BT ...
Autorádio Sony DSX-M55BT ...

Kľúčové prednosti autorádia Sony DSX-M55BT

  • Rádio do auta SONY pre 1DIN usadenie
  • Pracuje s formátmi MP3, FLAC a WMA
  • Predný panel možno sňať
  • Kvalita hudby je automaticky vylepšovaná ekvalizérom
  • Zvýrazní basy a má plnší zvuk
  • Rádio do auta SONY prehrá uložený obsah aj z USB
  • Ponúkne vám možnosť bezdrôtového pripojenia pomocou Bluetooth
  • Bezprostredná synchronizácia medzi rádiom a telefónom je prístupná vďaka NFC
  • Diaľkové ovládanie vám ponúkne jednoduchú obsluhu
  • Tuner AM a FM na prijímanie rádiového signálu
  • Rozmery autorádia SONY dosahujú 50 × 178 × 120 mm (v × š × h)

Rádio do auta SONY a jeho pokročilé funkcie

Rádio do auta SONY vám predvedie viac, než len prehrávanie rádiových staníc. Zvládne prehrať formáty MP3, FLAC a WMA. Neobyčajné NFC využijete na pohotovú synchronizáciu s inteligentným zariadením. Komfortné ovládanie pokojne aj zo zadných sedadiel zabezpečí diaľkové ovládanie, ktoré je k rádiu priložené. Pomocou ekvalizéra sa rádio do auta SONY výborne prispôsobí bezprostredne prehrávanej hudbe. Hudobní nadšenci si vychutnajú náramné zvýraznenie basov. Nechajte sa unášať na vlnách s autorádiom SONY.

Autorádio Sony DSX-M55BT ...
Autorádio Sony DSX-M55BT ...

SMART prepojenie vám zjednoduší používanie prístroja

Autorádio SONY komunikuje so systémom Apple. Obľúbenou funkciou je tiež jednoduché a nenáročné Bluetooth pripojenie, ktoré vám umožní použiť handsfree. Rádiový signál autorádio prijíma AM a FM tunerom. Jeho rozmery majú 50 × 178 × 120 mm (v × š × h). Rádio do auta SONY vám spríjemní cestovanie nielen kvalitným počúvaním hudby.

Súčasť balenia:

diaľkové ovládanie

Autorádio Sony DSX-M55BT ...

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB Hotovo!
Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení, Ekvalizér, Bass boost Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×55 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
120 mm Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony DSX-M55BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DSX-M55BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DSX-M55BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DSX-M55BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony DSX-M55BT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií