Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Hi-Res MDR-1000XB

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res MDR-1000XB
4,8 18 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá Hi-Res Audio bezdrôtové bluetooth s prvotriednym Digital Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého hluku, NFC a DSEE-HX upscalingom. Podpora formátov LDAC, aptX, AAC, SBC. Integrovaný mikrofón s tlačidlom na prijatie a ukončenie hovoru, ovládanie hlasitosti dotykom. Výdrž batérie až 26 hodín, kryt a náušníky z umelej kože. Súčasťou balenia puzdro, USB, audio kábel a koncovka do lietadla.
Kód:  RO972j0 Produktové číslo:  MDR1000XB.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res MDR-1000XB

vypnuté
Bezkonkurenční odstranění šumu

Bezkonkurenčné odstránenie šumu

vypnuté
Váš vlastní svět. I ten okolní.
Váš vlastný svet. Aj ten okolitý.

Počúvajte len to, čo počuť chcete a nič iné. SENSE ENGINE vám umožní vychutnať si hudbu podľa svojích predstav jediným dotykom.

vypnuté
Optimalizuje se a přizpůsobuje
Optimalizuje sa a prispôsobuje

Tieto slúchadlá analyzujú vaše osobné charakteristiky a štýl nosenia a potom zvuk optimalizujú priamo pre vás.

vypnuté
Rychlá pozornost
Rýchla pozornosť

Keď sa budete chcieť s niekým porozprávať, už nemusíte slúchadlá dávať dole. Stačí dať jednu ruku na kryt a hlasitosť hudby sa okamžite zníži.

vypnuté
Režim Okolní zvuk
Režim okolitého zvuku

Počúvajte hudbu bez rušenia, ale pritom zaznamenajte dôležité oznámenia.

vypnuté
Kvalitní bezdrátový poslech
Kvalitné bezdrôtové počúvanie

Technológia LDAC umožňuje prenos približne trikrát viac dát (pri maximálnej prenosovej rýchlosti: 990 kb/s) ako bežné rozhranie bluetooth, vďaka čomu si môžete vychutnať obsah so zvukom vo vysokom rozlíšení vo výnimočnej kvalite blízkej tomuto formátu.

Počúvajte hudbu, ktorá zostáva verná pôvodnému záznamu, vďaka zvuku s vysokým rozlíšením. Funkcia S-Master HXTM, optimalizovaná pre zvuk s vysokým rozlíšením, znižuje skreslenie a umožňuje vychutnávať si všetky jemné detaily v hudbe.

vypnuté
Perfektní zvuk

Technológia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) zvyšuje kvalitu komprimovaných digitálnych súborov (MP3, ACC, ATRAC a WMA) a približuje ich kvalite zvuku vo vysokom rozlíšení.

vypnuté
Perfektní zvuk
ŠPECIFIKÁCIA
  • REPRODUKTOR 40 mm, okrúhly typ (hlasová cievka CCAW)
  • MEMBRÁNA Polyméry z tekutých kryštálov s hliníkovou povrchovou úpravou
  • FREKVENČNÝ ROZSAH
    4 - 4 000 Hz
  • MAGNET Neodým
  • CITLIVOSŤ 103 dB/mW/98 dB/mW
  • IMPEDANCIA (OHM) 64/16
  • DĹŽKA KÁBLA 1,5 m
  • DOBA NABÍJANIA 4 hodiny

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, uz mate dany vyrobek na sklade?

Ahoj, su vhodne aj a behanie? Vdaka.

Dobrý den. Z obrázků jsem nepochopil, jde je onen microfon. můžete mi poradit? děkuji

Dobry den, kedy zaradite do ponuky novu verziu WH-1000XM2? dakujem za info.

Prosim vas daju sa cez bluetooth spojit s hocijakym domacim kinom? napr od samsungu

DD, to Alza> prosim opravte si frekvencni rozsah na 4 - 40000 (40 kHz). Nyni mate v sedem boxu nad normalnimi parametry 4 - 4000 Hz :). Pro nekoho to muze byt matouci i kdyz je to uplny nesmysl.

Dobrý deň, budete mať opäť v ponuke aj slúchadlá Sony Hi-Res MDR-1000XC? (Sivá/Béžová farba). Na stránke Alza ich už momentálne neviem nájsť. Pôvodne ste ich mali v ponuke. Ďakujem.

Dobrý den, Jak dostanu do těchto sluchátek bezdrátově zvuk například z receiveru? Potřebuji k tomu ještě nějaký vysílač. Děkuji za odpověď MK

Dobry den, je mozne ocakavat aj skorsie naskladnenie ako 16.5.2017 ?

Dnes som si kúpil drahé slúchadlá. Môžem si dodatočne dokúpiť predĺženie záruky?

12
Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res MDR-1000XB
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res MDR-1000XB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res MDR-1000XB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-1000XB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-1000XB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res MDR-1000XB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií