Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony Hi-Res SS-CS310CR

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res SS-CS310CR
5 5 hodnotení
Reprosústava Reproduktorová sada 5.0, 45Hz-50kHz, 2x samostatne stojace trojpásmové reproduktory, 1x centrálny jednopásmový reproduktor, výkon 145W, 2x satelitné jednopásmové reproduktory, výkon 145W, drevené ozvučnice, bass reflex, čierna farba
Kód:  GS551g Produktové číslo:  SSCS310CR.CE7 Stránky výrobcu

Sony Hi-Res SS-CS310CR

Ponorte sa do sveta svojho obľúbeného filmu, vychutnajte si hudbu ako na živom koncerte a nechajte sa pohltiť realistickým zážitkom z hrania moderných 3D hier. To všetko si užijete vďaka reproduktorovej sade Sony Hi-Res SS-CS310CR. Táto pätica reproduktorov vás obklopí skvele podaným priestorovým zvukom, ktorého čistota a frekvenčná vyváženosť berie dych.

Týchto vlastností dosahuje predovšetkým osadením veľmi kvalitných MRC membrán, ktoré si udržujú ideálny tvar aj pri maximálnej záťaži. Tým zaručujú, že sa ani pri značných hlasitostiach a veľkom podiele basov zvuk nijako neskreslí. O jasné a kryštalicky čisté prehrávanie vysokých tónov, v ktorých sa napríklad presadzuje aj ľudský hlas, sa stará dvojica tweeterov.

Parametre a špecifikácie:

Počet kanálov:
5.0

Frekvenčná odozva:
45 Hz - 50 KHz

Reproduktory:
2x predné reproduktory - 3 pásma, bass reflex, rozmery 230 x 922 x 260 mm
2x zadné reproduktory - 1 pásmo, bass reflex, rozmery 96 x 171 x 113 mm
1x stredový reproduktor - 1 pásmo, bass reflex

Impedancia:
6 Ohm

Maximálny výkon:
145 W

Váha:
29,5 kg

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl bych se zeptat, jaký zesilovač bych si měl k těmto reproduktorům koupit, nebo ho dostanu už v balení?

Dobrý den. Jakou impedanci mají tyto reproduktory? Děkuji

Dobrý den, je možné tyto reproduktory připojit přímo (NFC?, bluetooth, wifi) k nějaké chytřejší televizi SONY Bravia, nebo je potřeba mezi bedny a TV dávat nějaké AV centrum? Díky za odpověď.

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jak lze připojit reproduktory k PC, nebo notebooku ? Musím přes zesilovač který má výstup 3,5mm jack ?

Dobrý den, jakým způsobem se připojí tyto repruduktrory k TV Samsung UE40KU, pokud je zde pro audio přenos pouze přes HDMI? Děkuji.

Dobrý den, má tento set výstup do 3,5mm jacku ? Nebo jen drátky, které musím zapojit do zesilovače ? Díky

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda je pro tuto soupravu potřeba zesilovač? Nebo se dají propojit kabely přímo s TV. Děkuji. Dominik

Chtel jsem se zaptat,pres co se zapojuji ty repro do tv ?

potřebuji koupit k SONY 5+1 repro nový CD přehrávač. Původní mi bohužel "umřel" dá se pořídit nebo se vyplatí řešit vše znova? díky

Dobrý den, chci se zeptat na Sony Hi-Res SS-CS310CR: https://www.alza.cz/sony-hi-res-ss-cs310cr-d3024058.htm?o=2 - v jakém je zboží stavu a jsou-li k soustavě dodávány kabely. Děkuji

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res SS-CS310CR
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res SS-CS310CR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res SS-CS310CR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res SS-CS310CR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií