PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony HT-G700

Zobraziť katalóg
Sony HT-G700
4,2 15 hodnotení
SoundBar 3.1 zvukový systém, S-Force Pre virtuálny priestorový zvuk, zosilňovač S-Master a Vertical Sound Engine pre virtuálne dopočítania zvuku do formátu 7.1.2, podpora Dolby True Surround, Dolby TrueHD, Atmos, Dolby Vision, optický digitálny vstup, HDMI, USB , Bluetooth, výkon 400W, farba čierna
Kód:  GS474d8b Produktové číslo:  HTG700.CEL Stránky výrobcu

Sony HT-G700

Odporúčané k tomuto modelu

Soundbar 3.1 Sony HT-G700

Vďaka priestorovej technológii Vertical Surround Engine si môžete užiť napínavý zvuk z najnovších zvukových formátov, ako je Dolby Atmos®/DTS:X™, z jedinej jednotky. Tri predné reproduktory v spojení so spracovaním signálu od spoločnosti Sony vysielajú „vertikálny" zvuk, čím vytvárajú ilúziu, že virtuálny priestorový zvuk vychádza z priestoru okolo.

Kvalita Dolby Atmos

SoundBar Sony HT-G700

Užite si priestorový zvuk

V kinách sú reproduktory všade okolo. Všetky sú precízne vyladené a dohromady vytvárajú pohlcujúci zážitok. Po stlačení tlačidla AE (vylepšení zvuku) na prehĺbenie zvukového zážitku dokáže soundbar 3.1 HT-G700 zvýšiť rozlíšenie aj bežného stereofónneho zvuku na priestorový zvuk 7.1.2 – všetky programy a filmy tak budú doplnené priestorovým zvukom.

SoundBar Sony HT-G700

Centrálny reproduktor soundbaru Sony HT-G700 zaistí zreteľné dialógy

Špeciálny centrálny reproduktor zaisťuje, aby boli hlasy zreteľne počuteľné, či už počúvate rýchle dialógy v obľúbenom seriáli, alebo šepot v hollywoodskych filmoch. Skvele sa hodí aj na počúvanie hudby, pretože sa postará o bohato prekreslený a detailný zvuk.

SoundBar Sony HT-G700

Vyberte si ideálne nastavenia

Tlačidlo na rôzne typy zvuku – vyberte si to, ktoré sa najviac hodí pre obsah, ktorý sledujete alebo počúvate. Zvoľte si z režimov Automatický zvuk, Štandardný priestorový zvuk, Kino, Hudba, Noc alebo Hlas a pomocou ovládania hlasitosti subwoofera dokonale prispôsobte svoj zážitok zo sledovania vlastným požiadavkám.

SoundBar Sony HT-G700

Bezdrôtový subwoofer prináša bohaté a výkonné basy

Výkonný bezdrôtový subwoofer zaisťuje hlbší a bohatší basový zvuk – a vďaka jednoduchému bezdrôtovému pripojeniu je len na vás, kam ho umiestnite.

SoundBar Sony HT-G700

Režim Kino

Vďaka zvuku, ktorý postupuje do priestoru za vás a vtiahne vás do deja, budete počuť a prežijete akciu všade okolo.

SoundBar Sony HT-G700

Režim Hudba

Vypočujte si svoju obľúbenú hudbu so všetkými detailmi v celej jej živosti a bohatosti. 

SoundBar Sony HT-G700

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
400 W Hotovo!

Subwoofer

Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
98 cm Hotovo!
Hĺbka
10,8 cm Hotovo!
Výška
6,4 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
19,2 cm Hotovo!
Hĺbka
40,6 cm Hotovo!
Výška
38,7 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
11 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím, nekúpil som na alze, ale subwoofer hrá veľmi slabo a neviem či je to vadné alebo to tak má byť. úroveň nastavená naplno, prešiel som všetky nastavenia a basy stále slabé, v porovnaní s LG SJ8 či Sony HT-CT800 akokeby ani neexistovali. výrobok idem vrátiť a som zvedavý na skúsenosti iných, nakoľko zatiaľ nie sú žiadne recenzie tohto produktu.

Dobrý den když má tv Sony má jen vstup hdmi arc budu mít nějaké nevýhody cose týče zvuku děkuji za odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli při propojení přes HDMI funguje....mám Samsung starší... ale při zapnutí TV tak jestli je a má tak být, že musím zapínat i soudbar nebo by měl automaticky?Jak zapnu tak lze pak ovládat skrze ovladač TV i jak vypnu TV tak vypne ale ne ohledně zapnutí. Děkuji

kupil sony ht g700, soundbar je prepojeny cez hdmi kabel, ale mam problem s tym, ze ked prepnem z TV rezimu na Cinema tak za par sekund sa vrati na rezim TV, a televizor mi potom ukazuje, ze je zapnuty iba Dolby Vision

Prosím o doplnění informace o subbasu. Jaké má frekvenční rozmezí.Děkuji, s pozdravem Dobiáš Karel.

dobry den, je tento soundbar plne kompatibilny s TV od Samsungu QE75Q70T? pojde mi na ovladac od tv?

dobry den, je mozne soundbar zavesit na stenu? ma pripadne k dispozicii v baleni aj drziak?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude po připojení k tv 55" Sony Bravia KD-55XF9005 možno ovládat hlasitost na ovladači televize. A pokud ano, jestli má být soundbar připojen optickým kabelem nebo HDMI. Děkuji

Lze samostatne regulovat basy a vysky.Nemyslim prednastavene mody.Dekuji.

Lze dokoupit a bezdratove pripojit zadni reproduktory jako treba u LGsn7y.Zkratka doplnit na 5.1 kanalovy zvuk.Dekuji.

123...
Diskusia a poradňa k Sony HT-G700
Príslušenstvo pre Sony HT-G700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-G700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-G700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-G700. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-G700.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií