AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony HT-MT500

Zobraziť katalóg
Sony HT-MT500
3,5 2 hodnotení
SoundBar – 2.1 kanálový, 100W, bezdrôtový subwoofer, Bluetooth, NFC, Dolby Dual, Dolby Digital, Hi-Res, LDAC, WiFi, Multiroom, HDMI, USB, optický vstup, analógový vstup, Ethernet, diaľkové ovládanie
Kód:  GS473m5 Produktové číslo:  HTMT500.CEL Stránky výrobcu

Sony HT-MT500

SOUNDBAR HT-MT500 2.1

Kompaktný zvukový projektor s technológiou Dolby Digital

Vytvorte si kino uprostred obývačky

Však to poznáte. Práca je urobená, večera uvarená, vonku sa pomaly stmieva a vy by ste si radi oddýchli pri niektorom z vašich obľúbených filmov. Len keby ten zvuk nestál za starú belu! Ale nezúfajte. So Sony HT-MT500 môžete všetky tieto problémy hodiť za hlavu. S týmto kompaktným 2.1-kanálovým systémom premeníte svoju obývačku na vaše vlastné, súkromné minikino. Vychutnajte si krásny priestorový zvuk, ideálne nastavenie basov, hudbu vo vysokom rozlíšení a jednoduché ovládanie. A to všetko vo veľmi praktickom a elegantnom balení, ktoré svojim dizajnom a veľkosťou ideálne zapadne do ktorejkoľvek izby.

Vychutnajte si detail každej tóniny

Odteraz vám už neunikne žiadny tón. Technológia LDAC dokáže cez Bluetooth preniesť veľmi kvalitné audio. DSEE HX zvyšuje rozlíšenie zvukových formátov. Ak ste chceli naozaj kvalitné vybavenie k vášmu televízoru, potom je SONY SounBar tou správnou voľbou.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Špičkový prenos cez Bluetooth

S technológiou LDAC budete teraz môcť bezdrôtovo streamovať až 3-krát väčší objem dát, než zvláda štandardné Bluetooth zariadenie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Chomecast built-in

Jednoduchý streaming hudby, online vysielanie z rádia, počúvanie podcastov zo smartfónu. To všetko a oveľa viac vám prináša Chromecast.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vylepšený zvuk

SoundBar SONY disponuje technológiou DSEE HX, ktorá má na starosti vylepšenie vašich hudobných súborov. Stratové formáty, ako je napr. MP3 alebo AAC, budú oveľa kvalitnejšie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Spotify Connect

SoundBar SONY dokáže prehrávať hudbu zo služby Spotify. Jediné čo potrebujete je internetové pripojenie.

Pohodlné streamovanie

Stačí jedno jediné tlačidlo a môžete opätovne spustiť váš obľúbený playlist na Spotify presne tam, kde ste minule skončili.

Konektivita SoundBaru

SoundBar SONY HT-MT500 ponúka spoľahlivý USB slot, vďaka ktorému môžete prehrávať vašich obľúbených interpretov priamo z flash disku alebo externého HDD.

Prehrávajte hudbu odkiaľkoľvek

SoundBar HT-MT500 podporuje SONY Music Center ponúkajúce počúvanie vo viacerých miestnostiach. Stačí nainštalovať špeciálnu aplikáciu a Soundbar automaticky vyhodnotí, ktorá je vám najbližšie a začne prehrávať hudbu.

Polohovanie subwoofera

Subwoofer dodávaný k Soundbar SONY je veľmi elegantný a kompaktný. Môžete ho položiť pod pohovku, vedľa skrine alebo napríklad medzi kreslá. Nezáleží na tom, či bude na výšku alebo na šírku.

Minimalistický dizajn

SONY HT-MT500 je navrhnutý tak, aby skvele zapadol do akéhokoľvek priestoru. Svojími neutrálnymi farbami a jemné zaoblenými hranami pôsobí veľmi elegantne a minimalisticky.

Bezproblémové ovládanie Soundbaru HT-MT500

Ak si stiahnete aplikáciu SONY Music Center, budete môcť prehrávať hudbu z vášho smartfónu. Ak máte zariadenie s NFC či Bluetooth, stačí ho jednoducho priložiť či pripojiť a nahrať svoju hudobnú knižnicu.

Niekoľko typov pripojenia zariadení

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!

Subwoofer

Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1
» Všetky WiFi reproduktory
» Všetky multiroom systémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím pred časom som si kúpil tento saudbar a mam problém pri pozeraní filmov slabucko počuť dialógy no naopak hudba na pozadí ide nahlas. Chcel by som sa opýtať ako to riešiť keďže v nastaveniach som už vyčerpal všetky možnosti.

Chcem kúpiť zadné reproduktory SAZ9R, dajú sa objednať a kúpiť v Alze?

Není 100w malo do veľkej izby

Ak použijem tento soundbar k televizoru Sony Bravia KD-55XE8505 je mozne ich ovládať jedným ovládačom?

Diskusia a poradňa k Sony HT-MT500
Príslušenstvo pre Sony HT-MT500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-MT500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-MT500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-MT500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-MT500.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií