Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony HT-NT5

Zobraziť katalóg
Sony HT-NT5
4,0 2 hodnotení
SoundBar 2.1 s výkonom 400W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (3× vstup, 1× výstup), analógové audio (1× vstup), optické digi audio (1× vstup), LAN, Bluetooth, WiFi, Chromecast, NFC, USB, ARC, HDCP 2.2, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Spotify, diaľkový ovládač
Kód:  GS473k Produktové číslo:  HTNT5.CEL Stránky výrobcu

Sony HT-NT5

HT-NT5 je prémiový SoundBar, ktorého prítomnosť vyzdvihne zábavu v každej obývacej izbe. Ide o dizajnový skvost z hliníka a s nízkym profilom - aby perfektne zapasoval pod televízor a neblokoval naň výhľad alebo diaľkový ovládač. Nenápadné línie sú zladené s dotykovým ovládaním a úhľadným usporiadaním káblov, aby estetika zodpovedala požiadavkám moderného zákazníka. To najlepšie príde po zapnutí - špičková zvuková produkcia.

Kľúčové vlastnosti

  • Úžasný zvuk v kompaktnom, moderne navrhnutom systéme
  • Nízky profil a bezdrôtový subwoofer pre flexibilnú inštaláciu
  • Vyhradený 6-kanálový digitálny zosilňovač S-Master HX pre elimináciu analógových vplyvov
  • Obnova detailov stratených pri komprimácii hudobných súborov
  • Virtuálny priestorový zvuk s technológiou S-Force PRO Front Surround
  • Jednoduché ovládanie a prehrávanie mobilnou aplikáciou
  • Google Cast pre streaming obsahu telefónu, tabletu, notebooku...
  • Bluetooth s vylepšeným prenosom LDAC pre vyššiu kvalitu streamovania
  • Možnosť spojenia s viacerými reproduktormi (Multi-room)

Audio ako bolo plánované

Formáty filmového zvuku vo vysokom rozlíšení (Dolby True HD, DTS HD) vás usadia pred televízor na veľmi dlho. Začnete odhaľovať celú zvukovú scénu, ktorú pre vás tvorcovia pripravili a doteraz vám unikala. Zvuk produkuje špičkový digitálny zosilňovač S-Master HX a plne digitálne signálové cesty. S-Master HX reprodukuje nuansy a široký frekvenčný rozsah formátov s vysokým rozlíšením. Na rozdiel od konvenčných zosilňovačov, udržuje digitálny signál až k výstupu, aby sa eliminovalo skreslenie

Sýty zvukový zážitok

Vychutnajte si štúdiovú kvalitu, vďaka zvukovému kodeku Direct Stream Digital (DSD). Ten analyzuje dátový prúd pri veľmi vysokej frekvencii a prináša jasnejšie a ostrejšie audio. Patentovaná technológia DSEE HX prevzorkuje aj komprimované zvukové súbory na úroveň, ktorá je bližšie ku kvalite vysokého rozlíšenia. Obnoví nuansy pôvodného záznamu, ktoré sa stratili počas kompresného procesu.

Prehrávanie odkiaľkoľvek

Systém HT-NT5 spolupracuje s univerzálnym streamovaním DLNA. Po pridaní do WiFi siete je možné prehrávať obľúbenú hudbu aj filmov a fotografií. Stiahnite si SongPal a prevezmite kontrolu z mobilného telefónu. Dostanete bezproblémový prístup ku všetkým skladbám, či už uloženým v počítači, serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe. Pomocou Google Cast napriamo prepojíte kompatibilný telefón alebo tablet s Androidom, iOS aj systémy stolnej platformy Windows a Mac.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Chromecast, NFC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Chromecast, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
400 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
19 cm Hotovo!
Hĺbka
38,6 cm Hotovo!
Výška
38,2 cm Hotovo!

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka
108 cm Hotovo!
Hĺbka
12,7 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
3 × Hotovo!
Analógové audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké kabely jsou součástí balení?

Můžete mi poslat odkaz na nějaké reproduktory SONY, které budou kompatibilní s tímto soundbarem a bude je možné použít jako zadní repro? Děkuji

Dobrý den, dají se k tomu soundbaru připojit ještě nějaké externí reproduktory? Řekněme třeba dva zadní reproduktory, bylo to někde ukázané, ale reproduktory nemohu nikde najít. Předem děkuji Petr

Diskusia a poradňa k Sony HT-NT5
Príslušenstvo pre Sony HT-NT5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-NT5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-NT5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-NT5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-NT5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií