Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony HT-RT3

Zobraziť katalóg
Sony HT-RT3
4,6 32 hodnotení
SoundBar 5.1 s výkonom 600W, subwoofer, HDMI (1× výstup), optické digi audio, Bluetooth, NFC, ARC, diaľkový ovládač
Kód:  GS473q Produktové číslo:  HTRT3.CEL Stránky výrobcu

Sony HT-RT3



Ste hladní po priestorovom zvuku, ktorý by roztriasol miestnosť? HT-RT3 dodá skutočný pôžitok domáceho kina fenomenálnym výkonom 600 W napriek malým rozmerom. Ponorte sa do každého filmu s reálnym 5.1-kanálovým priestorovým zvukom. Oproti klasickému 5.1 je sfunkčnenie praktické a jednoduché, s menším počtom škatúľ a drôtov. Pripojte soundbar k televízoru cez HDMI, reproduktory a ste pripravení.


Kľúčové vlastnosti soundbaru Sony HT-RT3

  • Kompaktný systém pre autentický priestorový zvuk s vysokým výkonom (600 W)
  • Reálny 5.1 prednes pomocou 3-kanálového soundbaru, zadných repro a subwoofera
  • Digitálny zosilňovač S-Master minimalizuje skreslenie
  • Okamžité pripojenie NFC pre Bluetoothové streamovanie
  • Pripojenie TV cez HDMI ARC alebo optický vstup
  • Prehrávanie hudby z USB alebo cez 3,5 mm vstup

Sony HT-RT3 5.1

Poriadny výstupný výkon

Ozvučenie akéhokoľvek filmu, seriálu alebo televízneho programu bude dokonalé a vyložene mu vdýchne život.

Sony HT-RT3 5.1

Priestorový zvuk

Päť kanálov reproduktorov so subwooferom hravo ozvučí čokoľvek si spustíte. Vychutnáte si tak na vlastnej koži plný a pohlcujúci zvuk v plnom frekvenčnom rozsahu.

Sony HT-RT3 5.1

Bezdrôtové pripojenie soundbaru Sony HT-RT3

SoundBar Sony HT-RT3 vytvorí okamžité spojenie s ďalšou elektronikou vďaka bezdrôtovým technológiám Bluetooth a NFC.



5.1k priestorový zvuk urobí z vašej obývačky kinosálu

Zvukový projektor, subwoofer a zadné reproduktory dokážu vytvoriť autentický priestorový zvuk, s ktorým si budete pripadať ako v kine. Vždy budete sedieť na tom najlepšom mieste a ani nebudete potrebovať vstupenky.



Sony HT-RT3 5.1

HDMI ARC

Vďaka spätnému audiokanálu HDMI ARC sa budete môcť pripojiť k televízoru iba jediným káblom.

Sony HT-RT3 5.1

Port USB

Tento port môžete využiť na pripojenie smartfónov, tabletov a prenosnej techniky USB. Môžete tak svoju elektroniku nabíjať alebo prehrávať skladby vo formáte mp3.

Sony HT-RT3 5.1

Optický vstup

Vysokokvalitný zvuk SONY soundbaru si môžete vychutnať aj vďaka optickému vstupu (ak nie je televízor kompatibilný s HDMI ARC).



Jednoduché nastavenie

SoundBar Sony HT-RT3 môžete používať takmer ihneď po vybalení zo škatule. Soundbar pripojíte do zdroja, zapojíte reproduktory, ktoré sú farebne odlíšené pre ľahšiu identifikáciu a potom si už len vychutnávate parádny priestorový zvuk. Všetky káble sú vedené k subwooferu, takže všetko bude prehľadne usporiadané.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
5.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
600 W Hotovo!

Subwoofer

Pripojenie subwoofera
Drôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
90 cm Hotovo!
Hĺbka
5,2 cm Hotovo!
Výška
7 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
19 cm Hotovo!
Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Výška
39,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
9,9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jěště dodatek k me otazce. kino mam propojene HDMI kabelem s televizorem samsung ue 75ru7172u

dobry den.myslim si že audio system meho kina nefungije spravně. při audio testech AUDIO DOLBY 5.1 ktere se daji přehratt youtube. funguje spravně leva i prava strana , ale když maji pracovat jen předni reproduktory tak snimi jedou i zadni a naopak. zkoušel jsem nastavovovat na kině všechy režimy ale bez vysledku. lze vypnout zadni reproduktory a to je vše. ale aby šla třeba jen zadni prava neboo leva strana i když maji podle videa jit to nelze . nevite kde je chyba?

Dobrý deň, je možné pripojiť k tomuto Soundbaru ďalšie reproduktory cez 3,5 mm jack? Ďakujem

Musí být jednotlivé reproduktory propojeny kabelem mezi sebou? Nebo zadní repro stačí mít napájené a s ostatními bednami komunikují pomocí bluetooth. Dekuji za odpověd.

Nejde mi zvuk přes optický kabel ani přes hdmi

Dobrý den, jak dlouhá je kabeláž k zadním reproduktorům?

Dobrý den, mám od vás tento SoundBar, a přestalo nám fungovat Bluetooth, nelze se spárovat a v reprácích to jen vrní. Dá se problém nějak opravit nebo musím poslat na reklamaci :-/

Dobrý den, podporuje tento soundbar A2DP BT stereo profil? Díky!

Dobrý den. Prepojil som soundbar cez HDMI arc s tv Samsung QE65Q64t. Ale zvuk mi cez soundbar nejde. Uz som skusil vsetky nastavenia podla navodov aj v TV aj v Soundbare ale vysledok stale taky isty. Cez opticky kabel soundbar funguje, takisto aj cez bluetooth. Takisto ked zapnem TV, automaticky sa zapne aj soundbar (to je v poriadku) ale ked vypnem TV, soundbar zostava zapnuty. Nejake rady co este mozem vyskusat? Dakujem....

Dobrý den, stále se mi nedaří u žádného filmu docílit 5.1 se zadními reproduktory, pouze u režimu clear+ hrají zadní repráky. Mohl bych se zeptat, kde může být problém? TV je od LG, rok stará a mam propojené přes HDMI arc.

123...
Diskusia a poradňa k Sony HT-RT3
Príslušenstvo pre Sony HT-RT3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-RT3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-RT3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-RT3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-RT3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií