AlzaBoxy Q1 MS hokej

Sony HT-X8500

Zobraziť katalóg
Sony HT-X8500
4,4 26 hodnotení
SoundBar – 2.1, s výkonom 320 W, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, s ARC, Dolby Atmos
Kód:  GS578d12 Produktové číslo:  HTX8500.CEL Stránky výrobcu

Sony HT-X8500

Odporúčané k tomuto modelu

Soundbar Sony HT-X8500 so špičkovým zvukom kvality Dolby Atmos a DTS:X

Sony HT-X8500 je 2.1-kanálový soundbar s integrovaným dvojitým subwooferom, ktorý ponúka výkon až 320 W. SoundBar disponuje celým radom praktických funkcií, ako napr. vertikálnym priestorovým enginom, ktorý dokáže aj z úzkeho reproduktoru produkovať špičkový zvuk kvality Dolby Atmos a DTS:X. Aj preto bez problémov dokáže nasimulovať 7.1.2-priestorový zvuk, ktorý dokonale vyplní miestnosť bohatým a plným audiom. Stačí stlačiť jediné tlačidlo na ovládači a môžete si začať vychutnávať zvuk, o ktorom ste si mohli doteraz nechať len snívať. 

SoundBar Sony HT-X8500

Kľúčové vlastnosti Bluetooth soundbaru Sony HT-X8500

Bluetooth soundbar Sony s celkovým výstupným výkonom 320 W

Digitálny trojkanálový zosilňovač S-Master

Dolby Atmos a DTS:X

HDR (vrátane Dolby Vision a HLG)

Vertical Surround Engine (Dolby Speaker Virtual/DTS Virtual:X)

Virtuálny priestorový zvuk S-Force PRO

5 režimov zvukov

Bravia Sync

SoundBar Sony HT-X8500

Bluetooth soundbar so vstavaným subwooferom

Chcete si užiť film alebo seriály so zvukovou kulisou, ktorú obvykle dostanete iba v kine? V tom prípade si zaobstarajte poctivý Bluetooth soundbar značky Sony. Ten produkuje trojrozmerný priestorový zvuk vďaka vstavaným subwooferom a technológiám Dolby Atmos a DTS:X. Priestorová technológia Vertical Surround Engine dokáže z jediného soundbaru dostať plný zvuk, ktorý smeruje zo všetkých strán ako v kine. Jeho elegantný dizajn v čiernom farebnom vyhotovení skvele zapadne do každej obývačky.

Špičkové audio

SoundBar Sony HT-X8500

Hlboké basy

Soundbar 2.1 Sony HT-X8500 má vo svojom strede ukryté dva výkonné subwoofery, ktoré produkujú perfektný basový zvuk s minimálnym narušením obytného priestoru. 

SoundBar Sony HT-X8500

Streamujte všetky svoje obľúbené skladby

Spárujte soundbar HT-X8500 so svojím smartfónom alebo tabletom cez Bluetooth®, aby ste mohli prehrávať všetky svoje albumy a zoznamy skladieb.

SoundBar Sony HT-X8500

Bezdrôtový soundbar sa jednoducho začlenení do vašej domácnosti

Bezdrôtový soundbar HT-X8500 disponuje elegantným čiernym vyhotovením a malými rozmermi, vďaka ktorým sa bude skvele vynímať v obývacej izbe pri vašej televízii. Vďaka širokej portovej ponuke môžete pripojiť k soundbaru nielen svoj televízor, ale aj hernú konzolu, set-top box a Blu-ray prehrávač.

SoundBar Sony HT-X8500

Kvalita 4K HDR

Vďaka prenosu signálu 4K HDR rýchlosťou 18 Gb/sa technológiu HDCP 2.2/HDCP 2.3 model HT-X8500 zvládne aj najnovšie formáty.

SoundBar Sony HT-X8500

Soundbar 2.1 Sony s bezdrôtovým pripojením

Soundbar 2.1 Sony môžete pomocou technológie Bluetooth prepojiť napríklad s televízorom Sony Bravia a prehrávať zvuk bezdrôtovo.

SoundBar Sony HT-X8500

HDMI eARC

Vďaka technológii HDMI eARC si na svojom kompatibilnom televízore môžete vychutnať najnovšie formáty priestorového zvuku s vysokou prenosovou rýchlosťou, napríklad Dolby Atmos® a DTS:X®.

Režimy

SoundBar Sony HT-X8500

Herný režim pre dokonalý výkon

Zvoľte si na ovládači režim, ktorý maximálne vyhovuje vášmu programu. Herný režim vám pomáha zlepšiť priestorové vnímanie, zdokonaliť reakcie a zvýšiť herný výkon.

SoundBar Sony HT-X8500

Hudba ako na koncerte

Vypočujte si svoju obľúbenú hudbu so všetkými detailmi v celej jej živosti a bohatosti pri zapnutom režime Hudba.

SoundBar Sony HT-X8500

Akcia všade naokolo vďaka režimu pre kino

Vďaka zvuku, ktorý postupuje do priestoru za vás a vtiahne vás do deja, budete počuť pri režime Kino a prežijete akciu všade okolo.

SoundBar Sony HT-X8500

Režim stvorený na športové akcie

Užívajte si športové podujatia ako na štadióne vďaka režimu Šport. Budete počuť nielen všetkých fanúšikov, ale aj komentátora.

SoundBar Sony HT-X8500

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
320 W Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
89 cm Hotovo!
Hĺbka
9,6 cm Hotovo!
Výška
6,4 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
3,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když pustím film přes Netflix, Disney atd ... tak se nedá ovládat. Je strašně spomalený. Co s tím ? Zapojeno přes HDMI eARC

Dobrý deň, mám prepojený tv Sony so soundbarom. Môžem cez Bluetooth pripojiť aj ďalší reproduktor?

dobrý den, má soundbar i fm tuner? popř. jiný z nabídky? díky

Mám receiver SONY STR-DH590, jak jej mám připojit k soundbaru, aby to spolu hrálo?

Dobrý den mám tv Sony mohl by mě prosím někdo doporučit soundbar použití na filmy a hry ale má jen hdmi vstup ARC děkuji za odpověď

Dobrý den pujde toto zařízení na mé tv Sony oled ag8 ale má jenom vstup ARC děkuji za odpověď

Je Sony HT-X8500 skutečně 2.1 ? Na fotkách žádný subwoofer nevidím.

Dobrý den, musím mít I TV s podporou Dolby Atmos aby mi soundbar přehrál Dolby Atmos zvuk? Připojení mám pomocí HDMI Premium kabelem.

Dobrý den - chci využívat prostorového zvuku Dolby Atmos. Z tohoto důvodu jsem si zakoupil televizi SONY Bravia, typ KD-49XH8077 ( model 2020 ) a nyní bych si k ní rád pořídil Soundbar SONY HT - X8500. U obou těchto přístrojů je ve všech reklamních prospektech a udáváno, že podporují Dolby Atmos a je možno jej využívat. Soundbar má vstup HDMI ARC/eARC….televize má výstup jen HDMI ARC. Jak to tedy bude z využitím technologie Dolby Atmos ?? Bude mi hrát v soundbaru prostorový/virtuální zvuk ( 7.1.2 ) ? Některé příspěvky zde v diskuzi konstatují, že Dolby Atmos hraje plnohodnotně jen , když má TV výstup eARC...s obyčejným ARC nikoliv. Kdyby to nešlo, pak se mi zdá nelogické, že oba výrobky ve svých parametrech uvádění Dolby Atmos ( chlubí se jím všude ) , a nakonec by k tomu TV nebyla vybavena ? Děkuji za odpověď a s pozdravem, Tomáš

Dobrý den, co raději doporučujete zapojit Blu-ray přehrávač do Soundbaru nebo do TV

123...
Diskusia a poradňa k Sony HT-X8500
Príslušenstvo pre Sony HT-X8500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-X8500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-X8500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-X8500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-X8500.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií