Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony MEX-M100BT

Zobraziť katalóg
Sony MEX-M100BT
Autorádio čierne, CD / MP3 / WMA / AAC / FLAC, USB vstup s podporou iPod a iPhone, FM / AM tuner s RDS, čelný AUX / USB vstup, bluetooth, NFC, Siri Eyes Free, modré podsvietenie, 4x 100 W
Kód:  JW888m3 Produktové číslo:  MEXM100BT.UC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MEX-M100BT

Viac, než len rádio. Tento produkt od svetoznámej spoločnosti Sony sa stane vašim nepostrádateľným spoločníkom. Užite si cestovanie pri počúvaní vašich obľúbených songov a vychutnajte si kvalitu zvukovej reprodukcie, ktorú tento CD prehrávač ponúka. Moderný dizajn je sprevádzaný vysokým výkonom a modernými technológiami. Prehrávač disponuje pôsobivým zvukom s výstupným výkonom až 4 × 100 W. Spolucestujúci vám budú rozhodne závidieť. Prístroj bol skonštruovaný tak, že ho možno použiť do palubnej dosky lode. Svoju obľúbenú hudbu tak môžete počuť aj pri plavbách po vode.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn a novodobé technológie
  • Možné použiť ako lodný mediálny prehrávač
  • Prevedenie odolné proti UV žiareniu a korózii
  • Bohatý a pôsobivý zvuk s výstupným výkonom 4 × 100 W
  • Možnosť ovládania vlastným hlasom pomocou funkcií SongPal a Siri Eyes Free
  • Jednoduchá možnosť pripojenia bluetooth a jednodotyková technológia NFC
  • Vylepšenia DSEE obnoví kvalitu komprimovaných súborov
  • Prehrávanie a nabíjanie smartfónu cez USB

Kamarát s telefónmi

Užívanie univerzálneho bluetooth vám príjemní aplikácie SongPal. Po pripojení môžete využívať základné funkcie a bezproblémovo pristupovať ku všetkým obľúbeným skladbám, aplikáciám a ďalším funkciám smartphonu. Tiež si rozumie so Siri telefónom iPhone. Ponúkajú sa hlasové príkazy Siri pre telefónne hovory, navigáciu, nastavenie upomienok a ďalšie. Dokonca vie prečítať textové správy a bezpečne odpoviete, bez toho aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Prehľadný displej

O detailné informácie práve hrajúcej skladby sa postará vždy dokonale čitateľný displej. Prehrávač ponúka možnosť zmeny podsvietenia tlačidiel a tak máte zaručené, že do vášho interiéru rozhodne zapadne a nebude pôsobiť nijako rušivo. Podsvietené je zároveň i neprehliadnuteľné tlačidlo na prednej strane prístroja, nesúce označenie mega bass, po jeho aktivácii sa rádio rozozvučí v dunivých tónech. Toto tlačidlo sa zaručene stane vašim obľúbeným prvkom a hudbu v tomto podaní si budete chcieť dopriať stále do kola. Pekný dizajn v kombinácii s kvalitným dielenským spracovaním tak podčiarkujú celkový dojem, že spoločnosť Sony svoje výrobky naozaj vie dotiahnuť až do konca.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
178 × 50 × 178 mm

Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WMA Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×100 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
178 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony MEX-M100BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MEX-M100BT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií