AlzaBoxy Q1 Aplikace

Sony MHC-V83D, čierny

Zobraziť katalóg
Sony MHC-V83D, čierny
4,0 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor – aktívny, aktívny subwoofer, párty, s ARC, s mikrofónom, 3.5mm Jack, HDMI, Bluetooth, NFC, Dolby Digital, podpora AAC a LDAC, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, diaľkový ovládač
Kód:  GS580d5j3 Produktové číslo:  MHCV83D.CEL Stránky výrobcu

Sony MHC-V83D, čierny

Bluetooth reproduktor Sony MHC-V83D vám zaistí dokonalú atmosféru kedykoľvek a kdekoľvek

Vysoko výkonný audio systém Sony MHC-V83D je ako stvorený na malú i veľkú domácu párty. Vďaka dômyselne premyslenému systému pre jednoduchý transport ho ale môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou. Reproduktor Sony MHC-V83D vynikne vďaka technológii všesmerového živého zvuku a svojím efektným 360° osvetlením, ktoré vám dá okúsiť chuť festivalovej atmosféry. K Bluetooth reproduktoru Sony MHC-V83D možno pripojiť až 3 smart telefóny, z ktorých môžete prehrávať hudbu. Audiosystém ponúka možnosť prepojiť až s  50 kompatibilnými systémami, čo zaistí ešte lepší zvuk a možnosť synchronizovať svetelné efekty. Ak vás už nebude baviť počúvanie pesničiek, môžete využiť FM tuner so štandardom DAB + a naladiť si tak svoju obľúbenú rádiovú stanicu. Audiosystém Sony MHC-V83D má pevné vyhotovenie z tvrdých plastov, pričom rohy sú chránené krytkami. Vďaka tomu reproduktor dlho vydrží, a to aj keď ho budete často presúvať. K transportu vám pomôžu praktické madlá a kolieska na spodnej strane.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sony MHC-V83D

  • Reproduktor poskytuje všesmerový zvuk a 360° osvetlenie
  • Možnosť počúvania obľúbenej rozhlasovej stanice pomocou FM tunera so štandardom DAB +
  • K reproduktoru Sony MHC-V83D možno pripojiť až 3 smartphony naraz
  • Sony MHC-V83D môžete prepojiť až s 50 kompatibilnými systémami naraz, čo vylepší celkový zvuk a umožní synchronizovať farebné efekty
  • Dva výstupy pre mikrofón alebo gitaru
  • Sony MHC-V83D možno ovládať jednoducho pomocou gest
  • Reproduktor ľahko transportujete vďaka madlám a kolieskam na spodnej strane

Sony MHC-V78D sa postará o ohromujúci zvuk

V audiosystéme Sony MHC-V83D sú umiestnené vysoko kvalitné výškové reproduktory a tiež účinné šikmé stredopásmové meniča. Táto kombinácia sa postará o živý a vysoko výkonný zvuk, ktorý si bude pochvaľovať každý účastník.

Sony MHC-V83D

Všesmerový zvuk

Zvuk sa z bezdrôtového reproduktora Sony MHC-V83D šíri všetkými smermi, a preto si ho užijú všetci - či už stojaci, tancujúci či sediaci účastníci.

Sony MHC-V83D

Sony MHC-V83D má výkonné výškové reproduktory

Na zabezpečenie priestorového zvuku sú súčasťou audiosystému Sony MHC-V83D štyri hore smerované výškové reproduktory, dva reproduktory vpredu a dva vzadu.

Sony MHC-V83D

Účinný stredopásmový reproduktor

Stredopásmový reproduktor audiosystému Sony MHC-V83D spôsobí, že budete počuť čistejšie vokály - pri tanci i pri speve.

Sony MHC-V83D

Šikmé stredopásmové meniče

Audiosystém Sony MHC-V83D má vodorovne zošikmené stredopásmové meniče, ktoré sa postarajú o rovnakú kvalitu zvuku všade na tanečnom parkete. Vďaka tomu si bude môcť jeho výnimočný zvuk užiť úplne každý.

Sony MHC-V83D

Zosilňovač JET BASS

Ozvučnice zvukovodu basových reproduktorov má kužeľovitú konštrukciu, čo zaistí nielen ich lepšie znenie, ale basy ucítite aj fyzicky.

Sony MHC-V73D

Sony MHC-V83D zaistí živý zvuk

Technológia DSP umožní dodať vašej hudbe realizmus vďaka ktorému budú skladby znieť, ako by ste ich počuli naživo priamo pri festivalovom stagi.

Sony MHC-V73D

Na detailoch hudby záleží

Aby boli všetky digitálne nahrávky v maximálnej možnej kvalite, disponuje reproduktor Sony MHC-V83D technológiou DSEE, ktorá obnovuje detaily komprimovaných hudobných súborov.

Sony MHC-V83D vytvorí pomocou svetiel nezabudnuteľnú atmosféru

Osvetlite prostredníctvom reproduktora Sony MHC-V83D večierok od podlahy až k stropu pomocou všesmerového osvetlenia a svetlom reproduktora. Viacfarebný pásik zvládne rozosielať vlny svetlo a tmavo modré so zelenou, čo dodá vašej akcii atmosféru nočného klubu či bujarého festivalu.

Rozbehnite každú akciu ako profesionál

Audiosystém Sony MHC-V83D disponuje hneď dvomi vstupmi pre mikrofón, takže môžete začať spievať so svojimi hosťami. Ak máte gitaru, možno ju do reproduktora Sony MHC-V83D zapojiť a samotný systém potom použiť ako zosilňovač. Po skončení spevu môžete mikrofóny bezpečne uložiť do držiaka mikrofónov, ktorý sa nachádza priamo na tele reproduktora.

Reproduktor Sony MHC-V83D v režime zosilňovača poskytne tieto 3 módy:

  • Clean - zaistí čistý zvuk
  • Overdrive - skreslený zvuk gitary
  • Bass - režim robený pre basovú gitaru

Sony MHC-V83D môžete ovládať jednoducho pomocou gest

Nevypadnite z tempa a ovládajte Bluetooth reproduktor Sony MHC-V83D zvislými a vodorovnými gestami. Vďaka tomuto intuitívnemu, rýchlemu a zábavnému ovládaniu budete môcť preskočiť skladbu, zmeniť svetelný efekt, zosilniť zvuk z mikrofónu a ďalšie.

Hrajte na Bluetooth Reprodukt Sony MHC-V83D do rytmu s režimom TAIKO

Sony MHC-V73D

TAIKO

Stačí poklepanie na hornom paneli reproduktora Sony MHC-V83D a môžete súčasne s hudbou hrať na samplovačoch vrátane bonga, djembe, surda a japonského bubna Taiko.

Sony MHC-V73D

Ukážte pomocou Sony MHC-V83D svoj zmysel pre rytmus

Bluetooth reproduktor Sony MHC-V83D vám umožní zahrať si hru, pri ktorej si otestujete svoj zmysel pre rytmus pomocou režimu TAIKO Game. Kliknite na horný panel a prejdite cez neho prstom súčasne so svetlami a zistite, kto z účastníkov párty získa najlepšie skóre. Cez aplikáciu Fiestable zároveň uvidíte, ako ste si viedli v porovnaním s inými hráčmi online.

Udržujte párty nažive vďaka aplikácii Fiestable

Aplikáciu Fiestable budete môcť používať po stiahnutí aplikácie Sony | Music Center. Akonáhle túto podmienku splníte, môžete začať ovládať audiosystém Sony MHC-V83D ľahko a rýchlo pomocou inteligentného telefónu. Nielenže ovplyvníte čo sa bude práve hrať, ale nastavíte tiež to správne osvetlenie.

Sony MHC-V73D

Umožnite ostatným, aby tvorili zoznam skladieb

Aby mal reproduktor Sony MHC-V83D neustále čo prehrávať, môžu aj vaši hostia pridávať svoje obľúbené sklady. Bude k tomu stačí bezdrôtové WiFi pripojenie a aplikácie Fiestable.

Sony MHC-V73D

Karaoke Ranking

Obohaťte svoju akciu o obľúbené karaoke. V aplikácii Fiestable môžete usporiadať súťaž o najlepšieho speváka či speváčku. Každý súťažiaci, ktorý sa dostane do TOP 10, bude mať možnosť zapísať svoje meno a názov skladby do rebríčka najlepších skóre.

Sony MHC-V73D

HDMI výstup zabezpečí jednoduchú inštaláciu

Bluetooth reproduktor je možné pomocou HDMI (ARC) výstupu pripojiť k vašej televízii. Užite si prvotriedny obraz na vašej televízii a bezkonkurenčný zvukový výstup z audio systému Sony MHC-V83D.

Sony MHC-V73D

Sony MHC-V83D disponuje integrovaným DVD prehrávačom

Po pripojení audiosystému Sony MHC-V83D k vašej televízii si budete môcť užiť vaše obľúbené filmy s úchvatným zvukom a akustickým tlakom.

Bezdrôtové pripojenie zaistí ešte lepšiu atmosféru

Sony MHC-V73D

K Sony MHC-V83D sa pripojíte bezdrôtovo

Okrem bezdrôtovej Bluetooth technológie sa k reproduktoru Sony MHC-V83D pripojíte jednoduchým dotykom pomocou technológie NFC.

Sony MHC-V73D

Wireless Party Chain

Pomocou Bluetooth technológie možno Sony MHC-V83D prepojiť až s 50 kompatibilnými audiosystémami. Vďaka tomu dosiahnete vylepšeného zvuku a svetelnej synchronizácie.

Sony MHC-V73D

Pripojte viac zariadení

K Bluetooth reproduktoru Sony MHC-V83D možno naraz pripojiť až 3 smartphony, čím citeľne rozšírite hudobný repertoár.

Na Sony MHC-V83D si môžete pustiť aj digitálne rádio

Chcete si dať chvíľu pauzu od vašej hudby? Pustite si pre zmenu vašu obľúbenú rádiovú stanicu a vypočujte si napríklad najnovšie spravodajstvo. Sony MHC-V83D je totiž plne kompatibilný s vysielacím štandardom DAB +.

Robustná konštrukcia prečká každú akciu

Vonkajšok Bluetooth reproduktora Sony MHC-V83D je tvorený tvrdými plastami, ktoré pokrývajú všetky jeho strany a na rohoch reproduktor kryjú ochranné rohy. Takto si môžete byť istí, že reproduktor Sony MHC-V83D vydrží v perfektnom stave dlhú dobu, a to aj keď ho budete často prevážať na rôzne akcie.

Sony MHC-V83D má ovládací panel odolný proti striekajúcej vode

Čo si budeme hovoriť, akcie sú niekedy viac rozbehnuté a môže sa napríklad stať, že ovládací panel reproduktora Sony MHC-V83D polejete svojím nápojom. Nemusíte sa ale báť, Bluetooth reproduktoru to neublíži. Ak budete chcieť jeho panel utrieť, určite využijete tlačidlo Party Lock, ktoré sa postará o 30 sekundové uzamknutie ovládania, takže počas upratovania neprerušíte ani nepreskočíte práve hrajúcu skladbu.

Bluetooth reproduktor Sony MHC-V83D možno ľahko premiestniť

Vo vrchnej časti reproduktora Sony MHC-V83D sú umiestnené praktické transportné madlá, pomocou ktorých môžete reproduktor naklopiť dozadu. V spodnej časti sa nachádzajú odolné kolieska, takže reproduktor Sony MHC-V83D budete môcť bez problémov premiestniť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, CD, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, CD, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Podporované kodeky
AAC, LDAC Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
42,8 cm Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!
Výška
105,1 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
23,4 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Párty Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se zapojují cinche RCA? nemohu na reproduktoru najít...

Dobry večer viete mi poradiť bezdrôtový mikrofon na tento reprák taký kvalitnejší dakujem

A este sa chcem opýtať ci to ma funkciu Voice Canceler Tento sony

donry den ktory party reproduktor je lepsi tento sony alebo LG ON9 dakujem a preco

Dobré ráno prosím Vás kde najdu vstup na sluchátka,3,5jack ,nemohu nic najít děkuji Tomáš Augusta

Dobrý den, jaký je celkový hudební výkon soustavy? Děkuji

Dobré ráno prosím Vás chtěl jsem se zeptat jestli zařízení mám výstup na sluchátka a možnost připojit WiFi Děkuji Tomáš Augusta

1) Prosím vás, mohu do tohoto reproduktoru zapojit 2 mikrofony najednou, pro karaoke duet? 2) Pokud ano, jaký mikrofony byste mi doporučili? Prosil bych i o odkaz na Alze. 3) Podporuje reproduktor přehrávání hudby a zároveň vstup z mikrofonů? Plánuju koupi především kvůli karaoke

dobry den, jaky je prosim vykon reproduktoru ?

Diskusia a poradňa k Sony MHC-V83D, čierny
Príslušenstvo pre Sony MHC-V83D, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V83D, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V83D, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V83D, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MHC-V83D, fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií