AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Sony PXW-FS7M2

Zobraziť katalóg
Sony PXW-FS7M2
Digitálna kamera – CMOS Exmor Super 35, 4K (4096×2160) video, 3.5" LCD, 2× XLR, 2× BNC, HDMI, USB mini, stereo mini jack, SD slot, 2× XQD slot
Kód:  OT172b2 Produktové číslo:  PXWFS7M2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PXW-FS7M2

V roku 2014 Sony predstavila kameru FS7, ktorá sa veľmi rýchlo stala jednou z najobľúbenejších produkčných kamier v brandži. Sony teraz rozširuje svoju sériu FS kamier predstavením pokročilého modelu FS7 II. Pôvodný model FS7 však naďalej zostáva v ponuke. FS7 II stavia na osvedčenej platforme FS7 a pridáva k nej najnovšiu špičkovú technológiu od Sony, vrátane elektronického variabilného ND filtra a robustného objektívu E-Mount od Sony.

Rozsiahle vylepšenia prispôsobivého systému hľadáčika a ručného mechanizmu SmartGrip zaisťujú veľmi rýchle a bezpečné polohovanie za behu; to všetko pri udržaní zenovej jednoduchosti, flexibility a pohodlnej obsluhy cenami ovenčeného priemyselného dizajnu FS7.

Hlavné prednosti digitálnej kamery Sony PXW-FS7M2

  • Objektív E-mount so zaisťovacou páčkou
  • Elektronický variabilný ND filter
  • Prispôsobivý systém hľadáčika
  • Ergonomický dizajn

E-mount so zaisťovacou páčkou

Nový systém uchytenia od Sony bezpečne uzamkne E-mount do tela fotoaparátu a umožní použitie väčších a ťažších objektívov bez potreby ďalšej podpory. 

Tento prielom je založený na inteligentnej kombinácii pokročilej materiálovej vedy a dômyselnej techniky. Páčkový systém prichytenia bezpečne drží E-mount adaptér pri tele fotoaparátu.

Elektronický variabilný ND filter

Nová unikátna technológia elektronického variabilného ND od Sony bola prvýkrát predstavená v modeli FS5 a poskytuje filmárom akčných snímok úplne nový spôsob, ako bez problémov nastaviť expozíciu pri natáčaní.

Variabilný ND filter uvoľní clonu pre prácu a kontrolu expozície.

Účinnejší a prispôsobivejší systém hľadáčika

Hľadáčik je pre kameramana najdôležitejšou časťou kamery. Používa sa na kompozíciu každého záznamu. Okulár hľadáčika tiež poskytuje miesto pre stabilizáciu kamery pri natáčaní z ruky.

Nová, silnejšia a jednoduchšia podpora hľadáčika na FS7 II umožňuje rýchle a jednoduché doladenie pozície hľadáčika. Pôvodný pákový upínací systém pri FS7 je nahradený dvojitou svorkou s diskrétnymi upínacími výstupkami.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie snímača
8 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" Hotovo!
Typ
Profesionálny Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optický hľadáčik, Batériové napájanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
5 800 mAh Hotovo!
Označenie akumulátora
Sony BP-U30, Sony BP-U90, Sony BP-U60 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
3 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,89 cm Hotovo!
Výška
24,7 cm Hotovo!
Hĺbka
14,52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsem si skoro jist, že tato kamera neváží 2 gramy

Diskusia a poradňa k Sony PXW-FS7M2
Príslušenstvo pre Sony PXW-FS7M2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PXW-FS7M2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PXW-FS7M2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PXW-FS7M2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií