AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Sony True Wireless WF-XB700, čierne

Zobraziť katalóg
Sony True Wireless WF-XB700, čierne
4,7 34 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 12mm, výdrž batérie až 18h(9h+9h)
Kód:  RO980d8d1 Produktové číslo:  WFXB700B.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony True Wireless WF-XB700, čierne

Užite si kvalitné bezdrôtové počúvanie

Vychutnajte si kvalitný zvuk a poriadné basy s bezdrôtovými slúchadlami Sony True Wireless WF-XB700. Slúchadlá ponúknu výdrž až 9 hodín na jediné nabitie a vďaka puzdru sa doba počúvania predĺži až na 18 hodín. Už za 10 minút nabíjania v puzdre si môžete vychutnať ďalšiu hodinu kvalitnej muziky. Ergonomický dizajn s 3 bodmi kontaktu s uchom zaručí pevný a pohodlný úchyt. Sony True Wireless disponujú tiež krytím IPX4, teda zvládne slabší dážď alebo pot pri športovaní. V čiernom vyhotovení poslúži ako štýlový doplnok.

Sony True Wireless WF-XB700
Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony
  • Slúchadlá Sony ponúknu až 9 hodín počúvania
  • Za 10 minút nabíjania môžete počúvať až 60 minút
  • Funkcia Extra Bass zvýrazní basové linky
  • Prepojenie s telefónom pomocou Bluetooth
  • Sony True Wireless WF-XB700 ponúka čierne vyhotovenie
Sony True Wireless WF-XB700
Dlhá výdrž batérie

Slúchadlá Sony True Wireless WF-XB700 zvládnu na jedno nabitie 9 hodín počúvania hudby. Vďaka nabíjaciemu puzdru možno túto hodnotu zdvojnásobiť na hodnotu 18 hodín. V prípade potreby vám aj 10 minút trvajúce nabitie poskytne 1 hodinu počúvania hudby, a to vďaka rýchlonabíjaniu.

Sony True Wireless WF-XB700
Stabilné Bluetooth

O spoľahlivé a stabilné pripojenie a prenos zvuku sa stará bezdrôtová technológia Bluetooth. Užijete si tak ničím nerušené počúvanie hudby alebo sledovanie filmov a videí.




Sony True Wireless WF-XB700
Ergonomické vyhotovenie Tri-hold

Slúchadlá Sony True Wireless WF-XB700 sú navrhnuté tak, aby perfektne a pohodlne držali vo vašom uchu. Slúchadlá sú vďaka svojmu vyhotoveniu v kontakte s uchom na troch rôznych miestach.




Kompaktné puzdro na prenášanie slúchadiel Sony

Na uloženie a prenos slúchadiel Sony True Wireless WF-XB700 slúži praktické a kompaktné nabíjacie puzdro. To vaše slúchadlá nielen ochráni, ale v prípade potreby tieto slúchadlá aj nabije. Energia v puzdre pohodlne vystačí k jednému plnému dobitiu slúchadiel True Wireless WF-XB700, takže si predĺžite počúvanie až na 18 hodín.

Sony True Wireless WF-XB700
Kvalitný zvuk slúchadiel Sony

Vďaka nízkej latencii zvuku a optimalizovaným anténam prenášajúcich zvuk do oboch slúchadiel naraz cez kvalitné Bluetooth pripojenia si môžete užívať kvalitný zvuk a bezproblémové sledovanie videí. Sony slúchadlá ponúknu funkciu Extra Bass, ktorá zaistí silný nízkofrekvenčný zvuk a zvýrazní basy. Užívajte si kvalitu pri počúvaní svojich obľúbených interpretov.

Sony True Wireless WF-XB700
Vodoodolné slúchadlá

Slúchadlá Sony True Wireless WF-XB700 sú navrhnuté na každodenné používanie. Slúchadlá odolajú striekancom vody aj potu, ak počas športu používate slúchadlá.


Sony True Wireless WF-XB700
Hlasové ovládanie

Stačí jedno stlačenie a môžete využívať hlasové ovládanie vášho telefónu. je to tak jednoduché.



Sony True Wireless WF-XB700
Handsfree volania

Slúchadlá Sony True Wireless WF-XB700 disponujú funkciou Handsfree, vďaka ktorej môžete pohodlne vybaviť svoje hovory a nemusíte ani vytiahnuť telefón z vrecka.

Pravé ovládacie tlačidlo slúži na prehrávanie hudby, aktiváciu hlasového asistenta alebo telefonovanie bez pomoci rúk (L / P).

Sony True Wireless WF-XB700

Ľavé tlačidlo slúži na úpravu hlasitosti, telefonovanie bez pomoci rúk (L / P).

Sony True Wireless WF-XB700

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
12 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
18 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
9 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
9 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
16 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat včera mi byly doručeny tyto sluchátka a když v nich něco poslouchám, ať už hudbu nebo nějaké video a zrovna je nějaká tichá část... v pozadí ze sluchátek je slyšet šum (šum se vyskytuje po celou dobu poslechu) a překrývá tak to co poslouchám, alespoň můj mozek se na šum více zaměřuje. Ten stejný šum je slyšet i když audio stopnu ovšem po krátké době od stopnutí sám přestane. V těch již zmíněných tichých částech je zvuk dost otravný zejména u videí. Tudíž moje otázka zní, je to normální, jsou nějaké způsoby jak to fixnout či se může jednat o vadný kus a pomohla by reklamace? Děkuji.

Dobrý den proč nejde přehrávat hudbu jen na pravém sluchátku když je levé v nabíjecí krabičce?

Dobry den Chci se zeptat jestli jdou tyto sluchatka sparovat take s Iphone. Dekuji

Dobrý deň, dajú sa napojiť na bluetooth na počitači ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tyto sluchátka jsou vhodná pro děti myslím tím jestli nejsou zbytečně velká? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, tyto sluchátka mám, ale bohužel jsem ztratil krabičku na nabíjení. Je možné jí někde koupit zvlášť?

Zdravím, je možné tieto slúchadlá pripojiť aj k BT gramofónu Sony PS-LX310BT?

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné zakoupit jen samostatně nabíjení bez sluchátek? Děkuji.

Zdravím! Můžu se zeptat ? Vybírám true wireless sluchátka do 2 000. Zaujaly mě tyhle a Jabra elite 65t. Popřípadě jestli by jste doporučily uplně jiná? Zajímá mě hlavně kvalita zvuku a pohodlnost v uších. Děkuju za všechny odpovědi.

Sú tieto slúchadla kompatibilné s telefónom Google Pixel 5?

123...
Diskusia a poradňa k Sony True Wireless WF-XB700, čierne
Príslušenstvo pre Sony True Wireless WF-XB700, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony True Wireless WF-XB700, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-XB700 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-XB700 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WF-XB700 - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií