Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Sony Xperia X Compact Universe Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia X Compact Universe Black
4,8 33 hodnotení
Mobilný telefón 4,6" IPS 1280 x 720 procesor Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 64-bit, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 256 GB, fotoaparát 23 Mpx + 5 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, NFC, 3G/LTE, USB typ-C, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, rýchle nabíjanie, batéria 2700 mAh, Android 6.0
Kód:  SOM0711a2b Produktové číslo:  1304-2037 Stránky výrobcu

Sony Xperia X Compact Universe Black

vlastnosti telefónu

129 mm

vypnuté
Sony Xperia X Compact

65 mm

vypnuté
Sony Xperia X Compact

9,5 mm

Hmotnosť telefónu: 135 g

Úhlopříčka displeje

4,6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

2 700 mAh

batéria

MicroSim

NanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

65 × 129 × 9,5 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

23 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 256 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

135 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
Sony Xperia X Compact

Pre tých, ktorí chcú to najlepšie. Nie to najväčšie.

Sony Xperia X Compact je určený predovšetkým pre tých, ktorí hľadajú mobilný telefón menších rozmerov a nechcú prísť o výkon. Okrem kompaktných rozmerov a výkonného hardvéru ponúka aj tento model, predstavený na veľtrhu IFA 2016 v Berlíne, pridanú hodnotu v podobe niekoľkých inteligentných funkcií či nádherného loop dizajnu.

vypnuté
Výkonný hardware

Výkonný hardvér pre plynulé používanie

Šesťjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 650 poskytuje vysoký výkon postačujúci aj pre najnovšie hry a náročné aplikácie a zabezpečuje aj dostatok výkonu pre hladký beh operačného systému Google Android 6.0 Marshmallow. Internú pamäť s kapacitou 32 GB budete môcť rozšíriť o microSD kartu s veľkosťou až 256 GB. Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov umiestnená, ako je zvykom u Sony, na bočnom zapínacom tlačidle.

vypnuté
4,6" Triluminos displej

HD displej s vernými farbami

Dominantou Sony Xperia X Compact je 4,6" Triluminos displej s HD rozlíšením a jemnosťou 320 ppi. Na podsvietenie displeja bola použitá už tradičné technológia IPS, vďaka čomu displej sľubuje veľmi jasný a ostrý obraz, dokonca aj na priamom slnečnom svetle. Špeciálny filter nachádzajúci sa medzi LCD vrstvou a osvetlením, zaručí neuveriteľný kontrast a skutočne čiernu farbu.

vypnuté
adaptívny nabíjanie

Adaptívne nabíjanie

Nabíjanie sa môže na batérii negatívne prejaviť, ale Xperia X Compact na rozdiel od väčšiny smartphonov využíva inteligentné nabíjanie a zabraňuje tak strate kapacity batérie. Naučí sa, akým spôsobom nabíjate, a prispôsobí sa tomu. Výsledkom je dvojnásobná životnosť batérie.

vypnuté
Fotoaparát s Triple Image Sensing Technology

Špičkový fotoaparát Sony v kompaktnom tele

Tento kompaktný model je dodávaný s pokročilým fotoaparátom. Zadná strana totiž patrí 23Mpx fotoaparátu s Triple Image Sensing Technology, teda skupinkou senzorov pod fotoaparátom. Tieto senzory analyzujú, prispôsobujú a pomáhajú zachytiť dokonalé snímky aj v náročných podmienkach. Ako u predošlých modelov nechýba prediktívny autofocus. Samozrejmosťou je potom 5osá optická stabilizácia či predná 5Mpx selfie kamera.

vypnuté
Smart Cleaner

Inteligentné upratovanie

Xperia X Compact sa učí, ktoré aplikácie používate najviac. Vďaka automatickej deaktivácii nevyužívaných aplikácií Smart Cleaner a vymazaniu vyrovnávacej pamäte bude váš smartphone vždy pracovať optimálnou rýchlosťou.

vypnuté
Hi-Res Audio

Počúvajte vo vysokom rozlíšení

Vďaka technológii Hi-Res Audio a podpore digitálneho potlačenia hluku môžete hudbu počúvať tak, ako by mala znieť, a vypnúť pritom všetko rušenie z okolia. Súčasťou balenia sú navyše kvalitné slúchadlá Sony.

vypnuté
Dokonalý design a ergonomie

Stane sa vašou súčasťou

Cieľom dizajnu Xperia je vytvoriť dokonalú harmóniu medzi vzhľadom, technológií, ľuďmi a ich spôsobom života. Vďaka povrchovej úprave s vysokým leskom to vyzerá, ako by bol smartphone Xperia X Compact vyrobený z kvalitne spracovanej keramiky. Dizajn sa vyznačuje povrchom, ktorý neprerušovane obmýva celý telefón. Pôsobí čistým a prostým dojmom a mäkko leží v dlani.

Parametre a špecifikácia

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
9,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
135 g Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,6" (11,68 cm) Hotovo!

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
9,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
135 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v jedné recenzi jsem se dočetl, že tento mobil není vodotěsný. Je to pravda? Děkuji za odpověď.

Budu k telefonu dodavane zadarmo aj sluchatka Sony MDR-ZX330BT? Alza cz ich dáva.

Dobrý den, před pár dny byla k mobilu powerbanka zdarma. Bude tato akce v nejbližších dnech obnovena? Byla to docela dobrá konkurenční výhoda oproti jiným e-shopům :) Děkuji za odpověď.

Dobry den, ma prosim podporu playstation remote? (stream hrani ps4)

nemala byť cena 398€ -15%, keď ostatne farby stoja bez zľavy 398€

Dobry den, je k telefonu i sluchatka? A kdyz ano tak jake? Dekuju za odpoved

bude prosím tento telefon i na dvě sim karty?

Zdravím je možno si u vá objednat polep na telefon solo

Máte přehozený český manuál s čobolským :)

Pes mi rozkousal nabíječku na Sony Ixperia X Compact, neumím najít novou. Může mi někdo pomoci, jakou mám koupit. Ty co se nám válí doma do něj nepasuje ani jedna. moc děkuji za pomoc

12
Diskusia a poradňa k Sony Xperia X Compact Universe Black
Príslušenstvo pre Sony Xperia X Compact Universe Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X Compact Universe Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Compact Universe Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Compact Universe Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia X Compact Univerzum fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií