AD 1. týden květen P&G boost

Sony Xperia XZs

Zobraziť katalóg
Sony Xperia XZs
Mobilný telefón 5,2" IPS 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64bit, RAM 4GB, interná pamäť 32/64GB, MicroSDXC, fotoaparát 19Mpx, optická stabilizácia, GPS, NFC, 3G/LTE, USB-C, odolný voči vode podľa IP68, batéria 2900mAh, Android 7.0
Kód:  SOM0742a1ax Stránky výrobcu

Sony Xperia XZs

Vlastnosti telefónu

146 mm

vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

72 mm

vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

8,1 mm

Hmotnosť telefónu: 161 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 900 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

72 × 146 × 8,1 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 / 64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

19 Mpx + 13 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 256 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

161 g

hmotnosť telefónu


Mobilný telefón Xperia XZs, ako už označenie napovedá, je facelift vlajkovej lode Xperia XZ. Na prvý pohľad vyzerajú telefóny rovnako, veľmi podobná zostala aj výbava. Zmeny možno pozorovať v oblasti fotoaparátu, či operačnej pamäte, kde došlo k určitému vylepšeniu. Aj preto je stále tento model stelesnením skvelého smartfónu. Okrem toho je doslova nabitý pokročilými technológiami, inteligentnou správou batérie, čítačkou odtlačkov prstov a šikovnými funkciami, ktoré sa prispôsobia vám. A to všetko v skvelom celokovovom prevedení.


Kľúčové vlastnosti

  • 5,2" IPS displej
  • Fotoaparát Motion Eye
  • 4 GB RAM
  • Pokročilé funkcie na úsporu energie
  • Odolnosť voči vode a prachu
  • Google Android 7.0 Nougat

Prémiový displej so zaobleným sklom

Dominantou telefónu je 5,2" Triluminos displej s Full HD rozlíšením a 2,5D tvrdeným sklom, ktoré je na okrajoch zaoblené. Na podsvietenie displeja bola použitá už tradične technológia IPS, vďaka čomu displej sľubuje veľmi jasný a ostrý obraz, dokonca aj na priamom slnečnom svetle. Špeciálny filter nachádzajúci sa medzi LCD vrstvou a osvetlením, zaručí neuveriteľný kontrast a skutočne čiernu farbu.


Fotoaparát Motion Eye

Novo nájdete pri modeli Xperia XZs fotoaparát Motion Eye s funkciami super spomaleného videa a prediktívneho záznamu. Výnimočná kvalita obrazu a detekcie pohybu je zaistená najrýchlejším a najinteligentnejším spracovaním obrazu. Na skvelé výsledky sa budete môcť spoľahnúť aj pri slabom osvetlení alebo ak bude svetlo oproti. Teraz už svoj kompakt môžete v pokoji nechať doma v šuplíku.

Vďaka prediktívnemu hybridnému automatickému zaostrovaniu ľahko zaznamenáte dokonale čisté akčné snímky bez rozmazania. Svoj podiel na tom má aj rýchla závierka s prevenciou skreslenia, ktorá zachytáva skutočnú podobu objektov a osôb. S manuálnym zaostrovaním a ovládaním času expozície budete mať ešte väčšiu kreatívnu slobodu.


vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Nízky šum

Nový obrazový snímač Exmor RS disponuje 5 × rýchlejším snímaním obrazu, čo umožňuje nadobudnutie ostrejších snímok, aj pri akčných scénach.

vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Objektív Sony G Lens

Inovovaný objektív G Lens zachytí presné detaily aj textúry s vyššou optickou čistotou na celej ploche snímky.

vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Spracovanie obrazu

Aj preslávený obrazový procesor BIONZ sa dočkal vylepšenia. Teraz vám poskytne presnejšiu detekciu pohybu, aj rýchlejšie spracovanie obrazu.


Nadpriemerný výkon

Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 820 poskytuje dostatok výkonu, ako pre multimédiá, hranie najnovších hier, tak na bez problémový a plynulý beh operačného systému Android 7.0 Nougat. Obmedzení nebudete ani operačnou pamäťou, ktorá má kapacitu 4 GB. Vnútornú 32/64 GB pamäť budete môcť rozšíriť microSD kartou, s veľkosťou až 256 GB.


Mimoriadna odolnosť

Vďaka konštrukcii, ktorá je odolná voči vode,  Xperia XZs vydrží viac než len pár striekancov, ktoré k životu jednoducho patria. Môžete preto pustiť z hlavy obavy z náhodného poliatia alebo z nečakaného lejaku.


vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Dokonalý na každodenné aktivity

Sony Xperia XZs zaujme predovšetkým nádherným dizajnom a ideálnou veľkosťou, vďaka ktorej sa telefón skvele drží a vojde sa bez problémov do vrecka nohavíc, či malej dámskej kabelky. 

vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Adaptívne nabíjanie

Na rozdiel od väčšiny smartfónov využíva inteligentné nabíjanie a zabraňuje tým strate kapacity batérie. Naučia sa, akým spôsobom nabíjate, a prispôsobia sa tomu. Výsledkom je dvojnásobná životnosť batérie.

vypnuté
Sony Xperia XZs

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Inteligentné upratovanie

Xperia XZs sa učí, ktoré aplikácie používate najviac. Vďaka automatickej deaktivácii nevyužívaných aplikácií Smart Cleaner a vymazaniu vyrovnávacej pamäte, bude váš smartfón vždy pracovať optimálnou rýchlosťou.

 

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
19 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budete mít telefon vůbec v prodeji ?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak to bude s dostupností tohoto telefonu ve Vašem obchodě. Většina zdrojů uvádí, že v ČR dostupný nebude. Díky za odpověď.

dobre

Je cena 665,90€ pravdivá alebo vám blbne stránka?

Dobrý den, víte už termín, kdy budete mít XZS?

mohli by ste to uz zacat predavat v nemecku ich davaju za 499€

Dobrý den, jak to vypadá, bude u vás přístroj někdy dostupný? Díky

Zdravím, dočetl jsem se už před 14 dny, že dle vyjádření SONY v ČR bude jen verze XZ premium. Tak bude XZs Alza exkluzivně prodávat nebo jen nečtou/nereagujou na tiskové zprávy??? Diky za reakci.

Pozdravujem,máte prosím informáciu, kedy predbežne (odhad) by mohol byť tento telefón k dispozícii na Slovensku? Vopred ďakujem za odpoveď. Milan

Zdravim. Prosim jak je to s tou vnitrni pameti. Doufam, ze bude k dispozici pamet o velikosti 64 GB. 32 GB je na novy telefon ponekud malo. Dekuji za odpoved

12
Diskusia a poradňa k Sony Xperia XZs
Príslušenstvo pre Sony Xperia XZs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XZs. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia XZs.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií