Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal

Zobraziť katalóg
SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal
Ochranný kryt na iPhone 6 Plus
Kód:  SP003c2b6u Produktové číslo:  SGP11057
SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal Predaj skončil

SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal

Chcete ochrániť svoj iPhone 6 Plus a pritom nechcete potlačiť jeho dizajn? Vďaka puzdru SPIGEN Neo Hybrid EX ochránite svoj prístroj a zároveň neprídete o dokonalé kontúry vášho zariadenia. Je to tiež jeden zo spôsobov, ako jednoducho prispôsobiť farebné vyhotovenie prístroja svojmu štýlu. Puzdro je vyrobené z odolného materiálu typu TPU a skladá sa z dvoch častí.

Tú mäkčenú navlečiete priamo na hrany prístroja a následne pretiahnete ešte tuhšiu časť, ktorá spevní celý kryt. Skvele potom dokáže absorbovať aj najrôznejšie nárazy. Celá zadná strana tak zostáva odkrytá a ponúkne vám pohľad na elegantné jablčné logo. Puzdro dokonale sadne na váš prístroj a ponúkne samozrejme aj okamžitý prístup k displeju a všetkým ovládacím tlačidlám telefónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu uvádíte, že jsou záda odkrytá. Ale na stránkách výrobce je ve fotkách vidět, že mají zadní kryt. Jak tomu tedy je. Děkuji za odpověď Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal
Príslušenstvo pre SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Neo Hybrid EX Gunmetal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií