Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44 mm

Zobraziť katalóg
Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44 mm
5 3 hodnotení
Ochranný kryt – tenký a štýlový, chráni pred pádmi a poškriabaním, minimalistický vzhľad, plný prístup ku všetkým funkciám
Kód:  SP051a17 Produktové číslo:  062CS24476
Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44 mm Predaj skončil

Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44 mm

Ak ste si zaobstarali hodinky Apple Watch 4 44 mm, mali by ste si objednať aj ochranný kryt Spigen Thin Fit, ktorý bol vyrobený z kvalitného a netoxického polykarbonátu. Ochráni váš displej, hrany hodiniek aj ich zadnú časť. Ide teda o spoľahlivú ochranu, ktorá je navyše ultra tenká, ľahká a elegantná. Zároveň optimálne kopíruje tvar hodiniek Apple Watch 5, takže k ním dokonale priľne. Kryt Spigen poteší tiež veľmi jednoduchým nasadením aj zložením, rovnako ako ľahkým prístupom ku všetkým konektorom a ovládacím prvkom.

Ochranný kryt Spigen Thin Fit Rose Gold pre Apple Watch 4/5 44 mm

  • Spoľahlivý ochranný kryt Spigen Thin Fit z kvalitného polykarbonátu
  • Ultra tenký a ľahký
  • Optimálne kopíruje tvar hodiniek Apple Watch 4/5 44 mm
  • Jednoduché nasadenie aj vybratie, nebráni v prístupe ku konektorom a ovládacím prvkom
  • Spigen ochráni váš displej, hrany hodiniek aj ich zadnú časť
  • V ružovo-zlatom vyhotovení

Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Ružová Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Prosim,jake funkce hodinky mají a dají se připojit přes Bluetooth k telefonu(Samsung)?Nebo ukazují jenom čas? Díky za odpověď.Jana

Diskusia a poradňa k Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4/5 44mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Thin Fit Rose Gold Apple Watch 4 44mm.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií