AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Adidas Punching bag

Zobraziť katalóg
Adidas Punching bag
5 1 hodnotení
Boxovacie vrece 150 x 33 cm
Kód:  SPT4094 Produktové číslo:  3662513026198 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Adidas Punching bag Predaj skončil

Adidas Punching bag

Špičkové boxovacie vrece Adidas Punching bag vám prinesie hodiny skvelej zábavy, odreagovanie aj športové vyžitie. Je vyrobené z kvalitného a odolného polyesteru Dymex, ktorý znesie naozaj veľa úderov bez toho, aby sa akokoľvek poškodil. Vnútorná výplň je z drveného textilu, ktorý ideálne pohlcuje všetky údery a zároveň šetrí vaše kĺby. Boxovacie vrece je pripevnené pomocou štyroch reťazí a očka na zavesenie a nie je potrebné ho nijako špeciálne ošetrovať.

Poznámka:
» Všetky boxovacie vrecia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adidas Punching bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adidas Punching bag. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adidas Boxsack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adidas Boxsack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adidas Punching bag.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií