AP+ nový vizuál Aplikace

Bicykle pre deti od 2 – 3 rokov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ bicykla
Horský
(2)
Mestský
(3)
Detský
(23)
Materiál rámu
Hliník
(1)
Oceľ
(27)
Priemer kolies
10"
(6)
12"
(19)
14"
(4)
16"
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Bicykle pre deti od 2 – 3 rokov sú kľúčovým prvkom na rozvoj motorických schopností a rovnováhy u najmenších. Pri výbere je dôležité zohľadniť bezpečnostné prvky, veľkosť a dizajn, ktorý bude dieťa motivovať k jazde. Vybrať ten správny bicykel, ktorý podporí fyzický vývoj vášho dieťaťa, môže byť výzvou. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať detský bicykel pre deti od 2 rokov na mieru.

Pokračovať

Ako vybrať detský bicykel pre deti od 2 rokov?

Detský bicykel pre deti od 2 rokov je potrebné vyberať s ohľadom na bezpečnosť, pohodlie a podporu rozvoja motorických zručností detí. Správny bicykel podporuje rozvoj rovnováhy a koordinácie, zvyšuje dôveru dieťaťa v jeho schopnosti a zaisťuje jeho bezpečnosť. Bicykel, ktorý rastie s dieťaťom vďaka nastaviteľným komponentom, poskytuje dlhodobú hodnotu a umožňuje dieťaťu postupne získavať jazdné zručnosti bez nutnosti častej výmeny vybavenia. Ako teda na výber?

Materiál: Odolný aj ľahký detský bicykel od 2 rokov

Ak vyberáte detský bicykel od 2 rokov, kľúčovým rozhodnutím je výber materiálu rámu. Aký materiál rámu bicykla je vhodný práve pre vaše dieťa?

  • Hliníkové rámy sú ľahšie, čo uľahčuje manipuláciu pre malé deti.
  • Oceľové rámy sú robustnejšie a môžu lepšie odolávať nárazom.

Ľahký detský bicykel pre 2-ročné dieťa je pre malých jazdcov jednoduchší na ovládanie a zvyšuje bezpečnosť. Hmotnosť detského bicykla by mala byť minimálna. Pre deti vo veku 2 – 4 roky odporúčame hliníkové rámy pre ich ľahkosť a jednoduchšie ovládanie.

Maximálna a minimálna výška jazdca pre detský bicykel pre deti od 2 rokov

Výška dieťaťa je ďalším dôležitým faktorom pre výber správnej veľkosti bicykla. Koľko meria vaše dieťa a ako dlho vydrží detský bicykel pre deti od 2 rokov rásť s ním? Bicykle s možnosťou nastaviteľného sedla sú ideálne, umožňujú bicyklu rásť s dieťaťom. Dieťa by malo dosiahnuť nohami pohodlne na zem, aby sa cítilo bezpečne.

i

Aký veľký zvoliť detský bicykel od 2 rokov do 3 rokov?

Veľkosť kolies ovplyvňuje stabilitu a ovládateľnosť bicykla. Detský bicykel pre najmenších (2 – 3 roky) vyberajte s priemerom 10" – 12", zatiaľ čo pre deti blížiace sa štyrom rokom sú lepšie väčšie kolesá s priemerom 14" – 16".

Detský bicykel pre deti od 2 rokov a doplnky

Doplnky prispôsobujú detský bicykel pre deti od 2 rokov individuálnym potrebám. Pre najmenšie deti sú ideálne bicykle bez pedálov, ktoré podporujú rozvoj rovnováhy. Bicykle s pedálmi, prídavnými kolieskami, blatníkmi alebo detskými sedačkami sú vhodné pre staršie deti, ktoré sa učia jazdiť samostatne.

Typ bŕzd je ďalším významným aspektom. Pre najmenšie deti je často vhodnejšia protišľapacia brzda (torpédo) na jednoduchšie ovládanie. U starších detí je možné zvážiť V-brake alebo U-brake systémy, ktoré ponúkajú lepšiu kontrolu.

Aký detský bicykel od 2 rokov je teda ten pravý?

Aký detský bicykel od 2 rokov vybrať? Pre dvojročné deti je dôležitá stabilita a bezpečnosť bicykla. Odporúčame bicykle bez pedálov, ktoré podporujú rozvoj motoriky a rovnováhy. Kvalitný bicykel pre deti od 3 rokov by mal ponúkať väčší priemer kolies a možnosť nastaviteľného sedla. Vhodné sú ľahké hliníkové rámy s protišľapacími brzdami pre jednoduchosť a bezpečnosť.

i

Zháňate lacné detské bicykle od 2 rokov? Bazár ponúka kvalitné a cenovo dostupné kúsky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
28 položiek
Dino 126 Fairy biely + ružový potlač 12"
Detský bicykel – 12" kolesá, vhodné od 3 rokov, bez odpruženia, rekreačný, materiál rámu oceľ, hmotnosť 7,9 kg, pre začiatočníkov, s pedálmi a s prídavnými kolieskami, nosnosť 45 kg
195,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTxacr330
Dino bikes 812L R1 12" 2017
Detský bicykel – 12" kolesá, vhodné od 3 rokov, bez odpruženia, rekreačný, materiál rámu oceľ, hmotnosť 7 kg, pre začiatočníkov, s pedálmi a s prídavnými kolieskami, nosnosť 40 kg
97,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTxacr331
Dino Bikes 108 MM 10"
Detský bicykel – 10" kolesá, vhodné od 3 rokov, bez odpruženia, rekreačný, materiál rámu oceľ, hmotnosť 4,5 kg, s prídavnými kolieskami, s blatníkmi a s nízkym nástupom, nosnosť 40 kg
61,25 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTdino006
Dino Bikes 108 RU 10"
Detský bicykel – 10" kolesá, vhodné od 3 rokov, bez odpruženia, rekreačný, materiál rámu oceľ, hmotnosť 4,5 kg, s prídavnými kolieskami, s blatníkmi a s nízkym nástupom, nosnosť 40 kg
61,25 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTdino007

Bicykle pre deti od 2 – 3 rokov

V kategórii Bicykle pre deti od 2 – 3 rokov máme práve teraz na Alza.sk celkom 28 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bicykle pre deti od 2 – 3 rokov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie bicykle pre deti od 2 – 3 rokov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bicykle pre deti od 2 – 3 rokov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bicykle pre deti od 2 – 3 rokov recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií