Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bollé Backline Visor Soft White veľkosť 56 - 58 cm

Zobraziť katalóg
Bollé Backline Visor Soft White veľkosť 56 - 58 cm
Lyžiarska prilba - ABS, nastaviteľná ventilácia a veľkosť, náhradný štít Lemon v balení, možnosť využitia s dioptrickými okuliarmi, hmotnosť 650g
Kód:  SPTbo029 Produktové číslo:  0-54917-30044-9 Stránky výrobcu
Bollé Backline Visor Soft White veľkosť 56 - 58 cm Predaj skončil

Bollé Backline Visor Soft White veľkosť 56 - 58 cm

Prilba Bollé Backline Visor Soft White zaujme nielen špičkovou kvalitou, ale aj množstvom nadštandardných funkcií. Prilba je vyrobená metódou vstrekovania ABS plastov, čo jej zaisťuje nízku hmotnosť 650 g. Pri výrobe bola dodržaná európska certifikácia ASTM F2040/CE EN1077, ktorá zaručuje, že je to nielen pekne vyzerajúci, ale aj bezpečný a kvalitný ochranný prvok. Dokonca aj dioptrické okuliare už nie sú prekážkou na svahu vďaka technológii OTG, ktorá vám umožňuje nosiť okuliare priamo pod prilbou. Nielen ako dekorácia poslúži kvalitný, skvele vyzerajúci výmenný štít z polykarbonátu. Ten je mimo oného doplnený o náhradný štít od značky Lemon. V prípade nehody je prilba tiež vybavená QR kódom, do ktorého môžete nahrať hlasovú správu s osobnými informáciami. Súčasťou balenia je látkové puzdro.

Prilba Bollé Backline Visor veľ. 56 - 58 cm a jej kľúčové vlastnosti

  • Špičková kvalita použitých materiálov
  • Futuristický a moderný vzhľad prilby
  • Elegantný a pevný polykarbonátový štít
  • Prilba s nízkou hmotnosťou 650 g
  • Nastaviteľný ventilačný systém

Dôraz kladený na pohodlie

Prilba Bollé Backline Visor disponuje mnohými modernými technológiami. Vďaka nim má majiteľ možnosť upraviť si množstvo vlastností prilby podľa svojich predstáv. Medzi nadštandardné možnosti patrí bezpochyby nastaviteľný systém ventilácie Adjustable Ventilation a systém úpravy veľkosti prilby Click To Fit. Samozrejme, nechýbajú ani bežné možnosti úprav, ako napríklad odstránenie náušníkov, alebo nastavenie popruhu pod bradou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé Backline Visor Soft White vel. 56 - 58 cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií