AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF

Zobraziť katalóg
Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF
4,3 3 hodnotení
Hodinky pre outdoorové aktivity, vodotesné do 30 m, so stopkami a budíkom, s remienkom spletených paracordom, s kompasom, píšťalkou a kresadlom
Kód:  SPTVce0033 Produktové číslo:  8591686137224
Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF Predaj skončil

Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF

Ak trávite veľa času na potulkách prírodou alebo na trekoch v horách, určite oceníte praktického pomocníka, ktorý toho veľa vie a sám málo váži. Outdoorové hodinky Cattaro Waterproof sú vybavené tými najdôležitejšími funkciami pre prežitie v prírode. Nechýba kompas, píšťalka, remienok z padákového lanka a dokonca ani kresadlo. Samotný ciferník je v analógovom prevedení s podsvietenými digitálnymi číslicami, a je veľmi dobre čitateľný. Navyše sú hodinky vodotesné a ponúkajú aj funkciu budíka, teplomera či stopky.

Kľúčové vlastnosti outdoorových hodiniek Cattaro Waterproof

  • Odolné outdoorové hodinky
  • Analógový ciferník podsvietený digitálnymi číslicami
  • Vodotesné prevedenie
  • Ľahko nastaviteľný remienok
  • Praktická plastová karabínka
  • Remienok z padákového lanka v dizajne vojenskej kamufláže
  • Vybavené píšťalkou, kresadlom a kompasom a teplomerom

Všetko potrebné v jednom od Cattaro

Outdoorové hodinky Cattaro Waterproof obsahujú všetko, čo by ste okrem aktuálneho času mohli napríklad na osamelých trekoch v horách potrebovať. Pre navigáciu je tu veľmi praktický kompas umiestnený priamo na remienku. Pre prípad potreby založenia ohňa sú konce remienka vybavené kresadlom s vysokým podielom uhlíka, ktoré dokáže vytvoriť iskru s teplotou až 2 000 °C, čo dokáže bez problémov zapáliť plynový varič, papier alebo suché vetvičky. Pre prípad núdze disponujú hodinky Cattaro aj píšťalkou, a samotný remienok je možné rozmotať a použiť ako lanko - je vyrobený z kvalitného paracordu v dizajne zelenej vojenskej kamufláže.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak spustit chod hodinových ručiček u hodinek cattara outdoor waterproof?

Dobrý den. Hodinky mám již zakoupené,ale pořád mne trápí jedna věc a to ta,jestli v kompasu má být taková malá bublinka. Přijde mi totiž,že se kompas točí dle libosti a neposlouchá :D. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Dobry den, jsou hodinky z chirurgické ocele? Mam alergii na nikl. Dekuji za odpověď

Dobrý den, hodinky máte ve dvou barevných variantách, ale možnost výběru nevidím. Jakým způsobem mám toto při objednávce řešit, a máte skladem černou variantu?

Dobrý den , prodáváte tyto hodinky s maskačovým řemínkem? jako jsou na tomto odkazu ? Odkaz do neznáma Dekuji

Dobrý deň, chcela by som sa spytat,ci sa s tym kresadlom da skutocne zapalit ohen,alebo je to skor len pre efekt? Ďakujem

Dobrý den, u výrobku jsem nenašel návod a odkaz na výrobce je mylný.

Dorý den, je vodotěsný i kompas a teploněr? Děkuji za odpověď.

Dobry den, su tieto hodinky vhodne na plavanie? Dakujem za odpoved.

Dobry den, su prosim Vas hodinky vhodne aj n ameranie teploty vody do 0 stupnov? Napriklad pri otuzovani sa v jazere? Dakujem.

12
Diskusia a poradňa k Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF
Príslušenstvo pre Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara Hodinky OUTDOOR WATERPROOF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cattaro OUTDOOR VÍZÁLLÓ karóra.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií