Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Delphin Polarizačné okuliare SG Profi

Zobraziť katalóg
Delphin Polarizačné okuliare SG Profi
Cyklistické okuliare – polarizačné šošovky špičkovej kvality, UV 400, kategória filtra: 3, súčasťou balenia aj pevné puzdro so zipsom, handrička na čistenie a plávajúca šnúrka, ktorá udrží okuliare na hladine
Kód:  JVR075320 Produktové číslo:  8586016328939 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Delphin Polarizačné okuliare SG Profi Predaj skončil

Delphin Polarizačné okuliare SG Profi

Trávite veľa času v prírode, a preto premýšľate, ako čo najlepšie ochrániť váš zrak nielen pred ostrým slnkom? A klasické módne okuliare vaše nároky rozhodne nespĺňajú? Stavte na profesionálny produkt osvedčenej slovenskej značky Delphin. Polarizačné okuliare Delphin SG Profi sú pripravené splniť aj tie najvyššie požiadavky. Vysoko kvalitné certifikované šošovky nekompromisne pohltia ultrafialové žiarenie až do 400 nanometrov a vďaka vnútornému polarizačnému filtru zároveň perfektne eliminujú odlesky svetla aj vody. Vyhnete sa tak nežiaducemu oslneniu. Sklá sú vyrobené z odolného materiálu, takže sa nemusíte obávať ich náhleho opotrebenia či poškriabania. Veľkosť okuliarov je univerzálna a vhodná pre každý typ tváre. Okuliare Delphin SG Profi dostanete spoločne s utierkou na čistenie a plávacou šnúrkou zabalené v praktickom pevnom puzdre na zips. Táto vychytaná šnúrka zaručí, že vám okuliare po prípadnom páde do vody neklesnú ku dnu, ale zostanú plávať na hladine.

Kľúčové vlastnosti okuliarov Delphin SG Profi

  • Kvalitné polarizačné okuliare Delphin SG Profi pre pobyty v prírode
  • Ideálne pre rybárov, športovcov aj vodičov
  • Certifikované šošovky s tmavým filtrom eliminujú odlesky vody
  • 100 % bariéra proti UV žiareniu
  • Skvelá ochrana očí pred bočným vetrom a prievanom
  • Univerzálna veľkosť okuliarov Delphin SG Profi
  • Kategória filtra okuliarov SG Profi: 3
  • Stupeň ochrany: UV 400
  • Hmotnosť: 25,5 g

Jasný svet s okuliarmi Delphin SG Profi

Slnečné okuliare Delphin využijete úplne všestranne. Na rybárskej výprave, pri pobyte na horách aj pri mori. Oceníte ich tiež ako vodič či aktívny športovec. Vašim očiam poskytnú nielen potrebnú bariéru pred UV žiarením, ale zároveň vysoký komfort pri nosení. Vďaka polarizačným šošovkám bude váš svet za okuliarmi Delphin ušetrený od nepríjemných odleskov a zostane vždy ostrý, jasný a plný farieb. Vaše oči budú menej namáhané a tiež menej unavené. Vzhľadom k celorámovému vyhotoveniu navyše okuliare Delphin krásne priliehajú k tvári a ich tvar vám preto zaručí tiež dokonalú ochranu aj pred bočným vetrom a prievanom.

Parametre a špecifikácia

Farba rámika
Čierna Hotovo!
Farba skiel
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba rámika
Čierna Hotovo!
Farba skiel
Hnedá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rybárske okuliare
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Polarizační brýle SG Profi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií