Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Elan Amphibio 9 Power Shift + EL 10 160

Zobraziť katalóg
Elan Amphibio 9 Power Shift + EL 10 160
5 1 hodnotení
Zjazdové lyže od začiatočníkov po pokročilých, drevené jadro Power Woodcore, technológie Amphibio, WaveFlex, DST sidewall, viazanie EL 10.0 Shift, dĺžka 160cm, rádius 12,9
Kód:  SPTms1647 Produktové číslo:  3838855587936

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Amphibio 9 Power Shift + EL 10 160

Elan Amphibio 9 PS sú skvelé univerzálne lyže, ktoré posunú vaše lyžovanie na novú úroveň. Tento model lyží disponuje dreveným jadrom Power Woodcore skladajúci sa z drevených nosných hranolov kolmo spojených s lamináty. Táto kombinácia vytvára pevný rám okolo syntetického jadra. Power Woodcore sľubuje lepšie reakcie, vyššiu torznú stabilitu a priľnavosť hrán v prednej i zadnej časti lyží.To všetko sú výhody tejto konštrukcie, aj preto sú lyže tak obľúbené ako u začiatočníkov, tak pokročilých lyžiarov na rôznych typoch zjazdoviek. Technológia Amphibio uľahčuje nájazd do oblúka s nižšou námahou a konkávne úprava zadnej časti lyže potom zaručí rýchly výjazd z oblúka.

kľúčové vlastnosti

  • Technológia Amphibio, WaveFlex a DST sidewall
  • Univerzálne lyže
  • Drevené jadro Power Woodcore
  • Určené pre začiatočníkov i pokročilých
  • Vrátane viazania EL 10
  • Dĺžka 160 cm

profil Amphibio

Profil lyží Amphibio je patentovaný spoločnosťou Elan, kombinuje v sebe klasický profil lyže (Camber) a profil Rocker (zvýšenie špičky i pätky). Na vnútornej strane je použitý profil Camber, vďaka čomu je umožnené výborné držanie lyže. Na vonkajšej strane potom bol použitý profil Rocker dovoľujúci ľahký nástup do oblúka. Pýtate sa, prečo práve toto riešenie? Všetko vychádza zo skutočnosti, že vnútorná lyža opisuje kratšie oblúk, ktoré vonkajšie.

Drevené jadro je vystužené sklenými vláknami Fiberglass, ktoré optimalizujú pružnosť a zvyšujú torznú pevnosť. Technológia DST kombinuje plné bočné hrany na vnútornej strane pre lepší prenos sily a čiastočné bočné hrany na vonkajšej strane pre jednoduchšie zatáčanie.

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Muža, Ženu Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku Hotovo!
Dĺžka lyží
160 cm Hotovo!

Vlastnosti

Určené pre
Muža, Ženu Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku Hotovo!

Parametre lyží

Dĺžka lyží
160 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pánske lyže
» Všetky dámske lyže

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Amphibio 9 Power Shift + EL 10 160 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Amphibio 9 Power Schift + EL 10 160.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií