Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fischer JR COMBI veľ. 37 EU/235 mm

Zobraziť katalóg
Fischer JR COMBI veľ. 37 EU/235 mm
Topánky na bežky pre viazanie NNN, technika: kombinovaná, prevedenie pre dieťa, tvrdosť: soft, hmotnosť 1400, veľkosť EU 37
Kód:  SPTfis0425 Produktové číslo:  S4041837

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer JR COMBI veľ. 37 EU/235 mm Predaj skončil

Fischer JR COMBI veľ. 37 EU/235 mm

Fischer JR COMBI  predstavujú juniorské topánky na bežky určené pre menších športových lyžiarov a lyžiarky. S ohľadom na mäkkú podrážku sa skvele hodia na obe bežecké techniky. Topánky sú navrhnuté podľa dospelej verzie Combi modelu a úplne prispôsobené na detské chodidlá. Sú vybavené výstužou s pohyblivým kĺbom, vďaka čomu nohu pevne držia. Na ešte väčšie spevnenie možno topánky nad členkami dotiahnuť ľahkým pásikom na suchý zips. Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premokanie a vnútorná výstelka Comfort Guard úniku tepla z topánky. Nohy malých lyžiarov pocítia skvelý tepelný komfort aj v prípade väčšieho chladu či vlhka. Oblasť okolo členka a päty je vybavená hmotou Thermo Fit, ktorá sa už po niekoľkých málo hodinách jazdy maximálne prispôsobí tvaru nohy a má rovnako vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. Fischer JR COMBI sú topánky na bežky, v ktorých si menší lyžiari užijú veľmi komfortnú a pohodovú jazdu.

Kľúčové vlastnosti Fischer JR COMBI veľ. 37 EU/235 mm

  • Juniorské topánky na bežky vhodné na kombinovanú techniku
  • Určené pre menších športových  lyžiarov a lyžiarky
  • Úplne prispôsobené detskému chodidlu
  • Fischer JR COMBI  s výstužou s pohyblivým kĺbom
  • Možnosť utiahnutia pásikom nad členkami na ešte väčšie spevnenie
  • Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premokanie
  • Vnútorné vystuženie Comfort Guard na dokonalý tepelný komfort
  • Hmota Thermo Fit na prispôsobenie tvaru chodidla
  • Spoľahlivé Fischer Speed Lock zapínanie
  • Farebné vyhotovenie: žlto-čierne

Dokonale pohodlné

Prednosťou Fischer JR COMBI je skutočne skvelý komfort, ktorý poskytnú najmenším lyžiarom. Úplne pohodlné je aj ich samotné obúvanie, pretože sú vybavené praktickými obúvacími pútkami a širokou otvárajúcou sa konštrukciou. Nechýba ani rýchlo-šnurovací systém Fischer Speed Lock, pri ktorom stačí len utiahnuť šnúrky a noha bude zabezpečená. Samozrejmosťou je technológia Fischer Fresh. Tá eliminuje nepríjemné pachy a zaistí príjemnú sviežosť vnútri topánky. Topánky na bežky Fischer sú jednoducho skvelou voľbou pre všetkých menších lyžiarov, ktorí si chcú naplno užívať jazdu na bežkách.

Veľkosť:
37 EU


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer JR COMBI veľ. 37 EU/235 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer JR COMBI 2019/20 vel. 37 EU/235 mm.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií