Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Fischer RC3 COMBI

Zobraziť katalóg
Fischer RC3 COMBI
Topánky na bežky – bežecká technika: kombinovaná technika; pre športových lyžiarov; typ viazania: NNN; tvrdosť: Medium; sezóna: 2018/2019; hmotnosť: 570g/42
Kód:  SPTfis0362nad Produktové číslo:  SPTfis0362nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer RC3 COMBI

Fischer RC3 COMBI predstavujú topánky na bežky určené predovšetkým pre športových lyžiarov, ktorí kombinujú obe bežecké techniky. Sú opatrené výstužou s pohyblivým kĺbom, vďaka čomu nohu pevne držia. Pre ešte väčšie spevnenie možno topánky nad členkami dotiahnuť ľahkým pásikom na suchý zips. Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premoknutiu a vnútorná výstelka Comfort Guard úniku tepla z topánky, a tak vaše nohy pocítia skvelý tepelný komfort aj v prípade väčšieho chladu či vlhka. Oblasť okolo členka a päty je opatrená hmotou Thermo Fit, ktorá sa už po niekoľkých málo hodinách jazdy maximálne prispôsobí tvaru nohy a má rovnako vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. Fischer RC3 COMBI sú univerzálne topánky na bežky, v ktorých si užijete skutočne pohodovú jazdu.

Kľúčové vlastnosti Fischer RC3 COMBI

  • Topánky na bežky na kombinovanú techniku
  • Určené pre športových lyžiarov
  • Fischer RC3 COMBI s výstužou s pohyblivým kĺbom
  • Možnosť utiahnutia pásikom nad členkami pre ešte väčšie spevnenie
  • Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premoknutiu
  • Vnútorné čalúnenie Comfort Guard pre dokonalý tepelný komfort
  • Hmota Thermo Fit pre prispôsobenie tvaru chodidla
  • Spoľahlivé Fischer Speed Lock zapínanie
  • Farebné vyhotovenie: žlto-čierne

Pohodové a komfortné

Prednosťou Fischer RC3 COMBI je skvelý komfort, ktorý vám poskytnú. Úplne pohodlné je aj ich samotné obúvanie, pretože sú vybavené praktickými obúvacími pútkami a široko otvárajúcou sa konštrukciou. Nechýba ani rýchlo-šnurovací systém Fischer Speed Lock, kedy stačí len utiahnuť šnúrky a vaša noha bude zabezpečená. Samozrejmosťou je tiež technológia Fischer Fresh, ktorá eliminuje nepríjemné pachy a zaistí príjemnú sviežosť vnútri topánky. Topánky na bežky Fischer sú jednoducho skvelou voľbou pre všetkých, ktorí očakávajú od svojich topánok vysokú kvalitu a maximálne možný komfort. 

Veľkosti:
40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 a 47 EU



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer RC3 COMBI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer RC3 COMBI.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií