AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fischer RC5 SKATE veľ. 40 EU/255 mm

Zobraziť katalóg
Fischer RC5 SKATE veľ. 40 EU/255 mm
Topánky na bežky – bežecká technika: korčuľovanie, pre výkonnostných lyžiarov, typ viazania: NNN, tvrdosť: Stiff, sezóna: 2018/2019, hmotnosť: 605g/42
Kód:  SPTfis0325 Produktové číslo:  9002972218644

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer RC5 SKATE veľ. 40 EU/255 mm Predaj skončil

Fischer RC5 SKATE veľ. 40 EU/255 mm

Fischer RC5 SKATE predstavujú topánky na bežky určené pre výkonnostných lyžiarov a lyžiarky, ktorí uprednostňujú techniku korčuľovania. Vynikajú svojím veľmi ľahkým obutím a nízkou hmotnosťou. Sú opatrené výstužou s pohyblivým kĺbom, vďaka čomu nohu pevne držia. Pre ešte väčšie spevnenie možno topánky nad členkami dotiahnuť ľahkým pásikom na suchý zips. Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premoknutiu a vnútorná výstelka Comfort Guard úniku tepla z topánky, a tak vaše nohy pocítia skvelý tepelný komfort aj v prípade väčšieho chladu či vlhka. Oblasť okolo členka a päty je opatrená hmotou Thermo Fit, ktorá sa už po niekoľkých málo hodinách jazdy maximálne prispôsobí tvaru nohy a má rovnako vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. Fischer RC5 SKATE topánky na bežky na pretekárskej úrovni, v ktorých si užijete vysoko výkonnú a súčasne komfortnú jazdu.

Kľúčové vlastnosti Fischer RC5 SKATE veľ. 40 EU/255 mm

  • Topánky na bežky na techniku korčuľovania
  • Určené pre výkonnostných lyžiarov a lyžiarky
  • Fischer RC5 SKATE s výstužou s pohyblivým kĺbom
  • Možnosť utiahnutia remienkom nad členkami pre ešte väčšie spevnenie
  • Priedušná membrána Triple-F zamedzuje premoknutiu
  • Vnútorné vystuženie Comfort Guard pre dokonalý tepelný komfort
  • Hmota Thermo Fit pre prispôsobenie tvaru chodidla
  • Spoľahlivé Fischer Speed Lock zapínanie
  • Špeciálne utesnené zipsy
  • Farebné vyhotovenie: bielo-čierne

Vysoko výkonné a komfortné

Prednosťou Fischer RC5 SKATE je vysoký výkon na pretekárskej úrovni aj skvelý komfort, ktoré vám poskytnú. Úplne pohodlné je aj ich samotné obúvanie, pretože sú vybavené praktickými obouvacími pútkami a širokou otvárajúcou sa konštrukciou. Nechýba ani rýchlo-šnurovací systém Fischer Speed Lock, kedy stačí len utiahnuť šnúrky a vaša noha bude zabezpečená. Topánky sú tiež opatrené špeciálne utesnenými zipsami, ktoré zamedzujú vniknutiu vlhkosti. Samozrejmosťou je technológia Fischer Fresh, tá eliminuje nepríjemné pachy a zaistí príjemnú sviežosť vo vnútri topánky. Topánky na bežky Fischer sú jednoducho skvelou voľbou pre všetkých, ktorí očakávajú od svojich topánok veľmi vysokú kvalitu aj maximálne možný komfort.

Veľkosť:
40 EU

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer RC5 SKATE veľ. 40 EU/255 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer RC5 SKATE vel. 40 EU/ 255 mm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií