Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

Fischer SC Classic + Control Step-In IFP

Zobraziť katalóg
Fischer SC Classic + Control Step-In IFP
Bežky – určenie: klasická technika pre športových lyžiarov, typ viazania: NNN, viazanie: Fischer Control Step-in IFP, sidecut: 41-44-44, skĺznica: WC Pro/Wax typ hladká, tvrdosť: medium, sezóna: 2018/2019, jadro: Air Tec Basalite, hmotnosť: 1360g/197cm
Kód:  SPTfis0181nad Produktové číslo:  SPTfis0181nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer SC Classic + Control Step-In IFP Predaj skončil

Fischer SC Classic + Control Step-In IFP

Predstavujeme vám tento tradičný model bežeckých lyží z kolekcie Fischer Race. Bežecké lyže Fischer SC Classic sú ideálne na klasickú techniku pre športových lyžiarov. Ľahkú montáž viazania bez potreby vŕtania do lyží zaisťuje integrovaná doska IFP. Súčasťou jadra je technológia Air Tec Basalite. Ide o pláty z veľmi ľahkých drevín pretkané vyfrézovanými vzduchovými kanálikmi. Bežecké lyže Fischer SC Classic disponujú skĺznicou WC PRO, ktorá poskytuje tie najlepšie jazdné vlastnosti v rôznych podmienkach. Lyže sú dobre stabilné, ovládateľné a majú pohodlne nízku hmotnosť. V súprave nechýba viazanie Control Step-In IFP, ktoré môžete využiť s podrážkou Turnamic a NNN.

Vlastnosti bežeckých lyží Fischer SC Classic + viazanie Control Step-In IFP

  • Bežecké lyže Fischer SC Classic sú ideálne na klasickú techniku
  • Integrovaná doska IFP umožňuje montáž viazania bez vŕtania do lyží
  • Jadro s technológiou Air Tec Basalite
  • Disponujú skĺznicou WC PRO
  • Sú stabilné, dobre ovládateľné, s pohodlne nízkou hmotnosťou
  • S viazaním Control Step-In IFP

Hmotnosť:
1 360 g (pri dĺžke 197 cm)


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer SC Classic + Control Step-In IFP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer SC Classic + vázání Control Step-In IFP.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií