AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Fischer XC TOURING MY STYLE

Zobraziť katalóg
Fischer XC TOURING MY STYLE
Topánky na bežky – bežecká technika: klasická technika; pre rekreačných lyžiarov; typ viazania: NNN; tvrdosť: Soft; sezóna: 2018/2019; hmotnosť: 400g/38
Kód:  SPTfis0409nad Produktové číslo:  SPTfis0409nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fischer XC TOURING MY STYLE Predaj skončil

Fischer XC TOURING MY STYLE

Fischer XC TOURING MY STYLE predstavujú športovo-elegantný model bežeckých topánok, ktoré sú určené predovšetkým pre rekreačné lyžiarky. Vďaka svojim vlastnostiam a vyhotoveniu sú vhodné na klasickú techniku. Veľmi komfortná obuv ponúka zapínanie pomocou kvalitných zipsov a mäkkú širšiu formu. V prednej časti chodidla sú opatrené vnútorným čalúnením Thermo Guard, ktoré zaistí skvelý tepelný komfort. Pre pohodlnú jazdu sú vybavené anatomicky tvarovaným opätkom, ktorý sa plne prispôsobí dámskemu chodidlu. Fischer XC TOURING MY STYLE sú kvalitné topánky na bežky, v ktorých si užijete pohodovú a úplne komfortnú jazdu.

Kľúčové vlastnosti Fischer XC TOURING MY STYLE

  • Dámske topánky na bežky na klasickú techniku
  • Určené pre rekreačné lyžiarky
  • Fischer XC TOURING MY STYLE s vnútorným čalúnením Thermo Guard
  • Anatomicky tvarovaný opätok pre pohodlnú jazdu
  • Technológia Fischer Fresh zaručí príjemnú sviežosť vnútri topánky
  • Ochrana proti mokru a vlhku
  • Farebné vyhotovenie: bielo-čierne

Vysoko komfortné a praktické

Topánky na bežky Fischer sú zárukou vysokého komfortu, ktorý vám pri jazde poskytnú. K tomu prispieva unikátna technológia Fischer Fresh, ktorej úlohou je eliminovať nepríjemné pachy a zaistiť príjemnú sviežosť vnútri topánky. Topánky sú veľmi dobre vybavené proti nepriazni počasia, a to za pomoci špeciálneho krytia, ktoré zamedzuje vniknutiu mokra a vlhka. Fischer XC TOURING MY STYLE potešia nielen svojím športovo-elegantným dizajnom, ale aj vysokou kvalitou a skvelým pohodlím.

Veľkosti:
36, 37, 38, 39, 40, 41 a 42 EU



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fischer XC TOURING MY STYLE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer XC TOURING MY STYLE.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií