AlzaBoxy Q1 MS hokej

Fit-day Darček pre super ženu

Zobraziť katalóg
Fit-day Darček pre super ženu
Darčeková sada - superfood long-life, smoothie mango-malina, priehľadný shaker, smoothie na prípravu raňajok pre celú rodinu, superfood pre energiu na celý deň
Kód:  SPTsupl0697 Produktové číslo:  9997

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fit-day Darček pre super ženu Predaj skončil

Fit-day Darček pre super ženu

Spoločnosť Fit-day vytvorila ideálnu darčekovú sadu pre všetky super ženy. Sada obsahuje superfood Long-life, smoothie s príchuťou mango-malina a praktický priehľadný shaker na miešanie vašich nápojov. Všetko je zabalené v darčekovej kazete, ktorá je vhodná aj pod stromček. Rad produktov Fit-day bol vyvinutý pre všetkých, čo skutočne chcú jesť zdravo a dať telu to najlepšie.


 Dárková sada Fit-day Dárek pro super ženu

Exotická chuť smoothie

Vo Fit-day Smoothie sa snúbi exotická chuť manga a malín. Je ideálny na prípravu raňajkových nápojov pre celú rodinu. Dodáva dlhodobý pocit sýtosti a je ľahko vstrebateľný. Jedna dávka dodá vášmu telu 12,5 gramov kvalitnej bielkoviny zo 100% prírodných surovín, bez lepku, alergénov a pridaného cukru. Obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, takže je vhodný aj pre športovcov s vysokým energetickým výdajom.

 Dárková sada Fit-day Dárek pro super ženu

Lahodné čučoriedky, brusnice a acai

Fit-day Superfood Long Life je bomba antioxidantov pre vaše telo. Tento energizujúci a výživný nápoj je kombináciou vysoko kvalitného rastlinného proteínu, čučoriedok, brusníc a acai, ktoré patria medzi najsilnejšie antioxidanty. Jedna dávka tohto lahodného mixu vám dodá energiu a povzbudí vás na celý deň. Táto unikátna formula poskytne vášmu telu veľa vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov na posilnenie tela. V každej porcii navyše dostanete tú najlepšie vstrebateľnú formuproteínu z hrachu a ryže.

 Dárková sada Fit-day Dárek pro super ženu

Doprajte svojmu telu veľa potrebných vitamínov

Poznámka:
» Všetky zdravé balíčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak jsou velká balení v sadě?

Diskusia a poradňa k Fit-day Darček pre super ženu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fit-day Dárek pro super ženu.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií