AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fitbit Charge 4 (NFC)

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge 4 (NFC)
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie tempa, meranie vystúpaných poschodí, intervalový tréning, pripojenie pomocou Bluetooth, s integrovaným GPS, s akcelerometrom, s výškomerom, s oxymetrom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  FTBch4nad Produktové číslo:  FTBch4nad

Fitbit Charge 4 (NFC)

Fitbit Charge 4 (NFC) je inteligentný náramok ideálny na zápästie každej športovkyne. Na zápästí vás upúta jeho čierna a vínová farba, remienok potom tvorí polyuretán. Fitness náramok Fitbit je schopný komunikovať s OS Android a iOS vďaka Bluetooth. Pri bežnom, každodennom nosení vám urobí radosť NFC čip čo umožňuje s týmto fitness náramkom vykonávať bezkontaktné platby. Priame meranie tepovej frekvencie sa v prvom rade hodí na prehľad o vašej tréningovej zóne a tým aj účinnejšie spaľovanie tukov. Kapacita batérie fitness náramku pri každodennom používaní dosahuje 5 h hodín, nehrozí teda, že by vás nechal v štichu tým, že sa vybije znenazdania, keď ho najviac potrebujete. Fitness náramok je navrhnutý tak, aby ustál kontakt s vodou pri sprchovaní alebo umývaní rúk, na plávanie alebo potápanie ale nie je odporúčaný. Dôležitým prvkom je zobrazenie aktuálneho stavu batérie.

Fitness náramok Fitbit Charge 4 (NFC) a zaujímavé funkcie

  • Meranie tepovej frekvencie prebieha bezprostredne zo zápästia
  • Hodnota vodotesnosti: 50 m (5 ATM)
  • Kalendár, deň v týždni, stopky, budík, osvetlenie a dátum
  • Medzi senzormi fitness náramku Fitbit nájdete gps, akcelerometer, výškomer a oxymeter
  • Fitbit Charge 4 (NFC) prináša notifikácie z mobilu, nfc platby, prehrávač hudby, vibrácie a stav batérie
  • Fitness náramok ponúka športové funkcie ako sú meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy a meranie vyjdených poschodí
  • Kompatibilný s OS Android a iOS

Fitbit Charge 4 (NFC) je smart náramok pre športovcov, ktorí to myslia vážne

Fitness náramok Fitbit Charge 4 (NFC) vás nadchne svojimi smart funkciami. Budete okamžite v obraze vďaka funkčným oznámeniam z mobilného telefónu. Na dôležité oznámenia, o ktoré by ste nemali prísť, je schopný fitness náramok upozorniť vibrovaním. Prehrávač umožňuje prehrávanie a preskakovania skladieb bez nutnosti ťahať mobil z vrecka.

Fitness náramok Fitbit Charge 4 (NFC) vás udrží v kondícii

Fitbit Charge 4 (NFC) nameria s maximálnou presnosťou údaje vašich športových aktivít, ako je beh, cyklistika, plávanie, fitness, lyžovanie, golf, veslovanie, jachting, chôdza, jóga a turistika. Napr. monitoring spánku vám kontroluje čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a naopak kedy ste sa prevaľovali. Poradí, jak dosáhnout pravidelnějších hodnot, aby vás prestal trápiť nedostatok energie. Výpočet spálených kalórií vám pomôže so strážením optimálneho príjmu potravy. Krokomer na ruku vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Najmä pri behaní je potom nenahraditeľné meranie rýchlosti a tempa vašej aktivity. Fitness náramok Fitbit na mape aj vykreslí zabehnutú trasu. Ak sa usilujete o zlepšenie vašich športových výsledkov a spálenie tukov, úžasná je aj funkcia intervalového tréningu. Zaujímavé informácie o fyzickej aktivite zozbiera počítadlo vystúpaných poschodí.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
26 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
5 h (0,21 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Charge 4 (NFC) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Charge 4 (NFC). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte itbit Charge 4 (NFC). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte itbit Charge 4 (NFC). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fitbit Charge 4 (NFC).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií