Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

Garmin vívosmart HR + GPS, Blue

Zobraziť katalóg
Garmin vívosmart HR + GPS, Blue
5 1 hodnotení
Fitness náramok – priame meranie tepovej frekvencie (zápästie); krokomer, meranie vystúpených poschodí, výpočet spálených kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5 ATM); GPS, akcelerometer, výškomer
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG065f3 Produktové číslo:  010-01955-44 Stránky výrobcu
Garmin vívosmart HR + GPS, Blue Predaj skončil

Garmin vívosmart HR + GPS, Blue

Štýlový monitor denných aktivít s integrovaným meračom tepovej frekvencie a GPS, to je nový Garmin vívosmart HR. Je elegantný a pohodlný aj na celodenné nosenie. Na displeji sa zobrazujú vaše štatistiky, ako je počet prejdených krokov, vzdialenosť, množstvo spálených kalórií, vašu tepovú frekvenciu a ďalšie. Radi prekonávate svoje doterajšie úspechy alebo sa len chcete udržať fit? Potom je vívosmart HR priamo pre vás!

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový a pohodlný náramok, vhodný na celodenné použitie
  • Meria prejdené kroky, vzdialenosť, kalórie, srdcový tep, nastúpané metre a intenzitu aktivity
  • Aktívne komunikuje s telefónom
  • Optický snímač tepu
  • Vstavaná GPS
  • Výdrž batérie až 5 dní
  • Vodoodolný (5 ATM)

Vstavaný optický snímač tepu a GPS

Vívosmart HR je inteligentný monitor, ktorého špecialitou je integrovaný optický snímač tepu merajúci tep priamo zo zápästia vašej ruky. Úplne sa tak zaobídete bez hrudného pásu. S pomocou údajov o vašej tepovej frekvencii poskytuje informácie o spálených kalóriách a intenzite vašej aktivity, takže budete mať podrobnejšie údaje a lepšiu spätnú väzbu za vaše úsilie. Najväčšou inováciou oproti predchádzajúcim modelom je vstavaná GPS, vďaka ktorej budú vaše aktivity zmerané oveľa lepšie a presnejšie.

Neustála motivácia k pohybu

Monitor aktivít vívosmart HR vás zdvihne zo stoličky. Meria počet vašich prejdených krokov aj vzdialenosť a dokonca vyšliapané poschodia vďaka barometrickému výškomeru. Meria intenzitu vašich aktivít v priebehu času, a vy tak môžete sledovať svoje pokroky oproti cieľom napríklad Svetovej zdravotníckej organizácie. Tracker sa učí z intenzity vašich aktivít a na každý deň určí dosiahnuteľný cieľ v počte krokov. Pomocou stupnice a vibrácií vám po hodine nečinnosti pripomenie, že je čas opäť vyraziť. Krátka prechádzka potom vynuluje merač nečinnosti.

Podrobné štatistiky na bezplatnom účte

Zostaňte v spojení so svojím telefónom. Zakaždým, keď dostanete oznámenie od vášho smartfónu, jemne zavibruje a na displeji zobrazia informácie, jednoduchým gestom na dotykovej obrazovke sa potom dozviete viac. Umožní ovládať hudbu a nechýba neoceniteľná funkcia Stratený telefón. Náramok vašej činnosť sa automaticky synchronizuje so známym bezplatným účtom Garmin Connect, kde budete mať prístup k svojim štatistikám a grafom. Súťažte so svojimi priateľmi a pochváľte sa im svojimi úspechmi. Pre ešte detailnejšie výstupy si vytvorte účet na MyFitnessPal a prepojte ho so svojim účtom Garmin Connect.

Štýlový spoločník na každý deň

Na fitness náramku Garmin vívosmart HR si dali vývojári záležať. Dôkazom je kvalitné dielenské spracovanie a veľký dotykový displej s rozlíšením 160 x 68 pixelov, skvele čitateľný aj na priamom slnku. Poteší vodoodolnosť 5 ATM, takže sa s ním môžete kúpať aj plávať. Prednosťou náramku je jeho vzhľad, ktorý je moderný, ale zároveň si udržuje eleganciu, takže je vhodný napríklad aj na nosenie do práce.

Súčasť balenia
Garmin vívosmart HR
Nabíjací klip
Dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Hmotnosť
31 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
31 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin vívosmart HR + GPS, Blue Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívosmart HR + GPS, Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívosmart HR + GPS, Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Vivosmart HR + GPS, kék.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií